Ne oluyosa oluyo NTVSpor'da Aykut Kocaman'ın sistemi,DAUM'un siteminden daha iyi gösteriliyor...
Ben Rıdvanı önceden severdim yani 2 sene öncesine kadar. O zamanlar düzgün yorum yapıyordu, gördüğünü söylüyordu. Şimdi ise kamuoyunu yönlendirme amaçlı yorum yapıyor.
Hele Fener yenildiği zaman hiç çekilmez oluyor. Geçen sezon nadiren seyrettim Rıdvanı.
Benim en çok garibime giden şey, neden Gs li bir yorumcu yok. Gs maçlarını Fb ve Bjk liler yorumluyor. Bu kişiler kendi takımlarını takip ediyorlar doğal olarak. Bilmedikleri takım hakkında yorum yapmak durumunda kalıyorlar.
Ntvspor en büyük yanlışı Sergen ve Mustafa Doğan gibi futboldan bihaber insanları bünyesinde tutmalarıdır. Sergen tam bir kahve adamı. Düz mantık yorum yapıyor. Sanki dünyanın en iyi oyuncusuymuş gibi kimseyi beğenmiyor. Mustafa ise 2 kelimeyi yanyana koyup cümle kuramıyor. Sergen ne derse evet haklısın, şimdi şöyle birşey var diyip başlıyor saçmalamaya.
NTV Spor acikken uyuyakalirsaniz,sabah Fenerbahceli olarak kalkmaniz olasidir.
Evet taraflı haber yapıldığı doğru ama ben bunun sadece rıdvan yüzünden olduğunu sanmıyorum.Kanalın çoğunluğu fenerbahçeli zaten. bütün ağır başlar fenerli olunca denge hep fener'e doğru kayıyor. Ben Mehmet Demirkol'un yorumlarını çok seviyorum çünkü adam tarafsız yorum yapıyor ve gerçekleri söylemekten kaçınmıyor. Bu yüzden spor servisi dışında programını izlemem ntvspor'un.
quote:
Orijinalden alıntı: Mahs3R
NTV Spor acikken uyuyakalirsaniz,sabah Fenerbahceli olarak kalkmaniz olasidir.
Nickinizin altındaki sıfatınıza bakmadan bu mesajı okursak da sizin başka birisi olduğunuzu düşünmemiz olasıdır.
fener yanlısı oldugu dogru,ne de olsa en ünlü yorumcu rıdvan fenerli,kanal sahibi fenerli.
ancak dengeyi sağlamaya çalıştıklarına inanmak istiyorum.çünkü spor adına birtek bu kanalı izleyebiliyorum.
açıkçası herkesin problemi var.herkes kendisinin daha az yer aldıgını düşünüyor.bu da çok normal.bu tartışma bitmez
ülkemizde maalesef tarafsız yorumcu yok denecek kadar az.Ama ntvspor işi gerçekten abattı rıdvan dilmenin aşırı taraflı yorumlarına Mehmet Demirkol da eklenince hiç çekilmiyor.Buarada dikkatimi çekti Mehmet Demirkol un gs limi -fb limi knuşması olmuş uzun zaman önce Mehmet Demirkol aynen şu ifadeyi kullandı:Galatasaray lisesi mezunuyum ama Fenerliyim kendi ağzından canlı yayında bu ifadeyi kullandı
Yorumcuların çoğu fenerli doğru. Bildiğim kadarıyla mert aydın da fenerli, demirkol da. Ama taraflı yayın yapıldığına katılmıyorum. Yalnız sergenle mustafa doğanın ne işi var bu kanalda cidden anlamak mümkün değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Son
Yorumcuların çoğu fenerli doğru. Bildiğim kadarıyla mert aydın da fenerli, demirkol da. Ama taraflı yayın yapıldığına katılmıyorum. Yalnız sergenle mustafa doğanın ne işi var bu kanalda cidden anlamak mümkün değil.
Sergen'le Mustafa Doğan'ı ordan çıkarsalar bu sefer GS'nin başına gelen kartılın başına gelir.Zaten onlar çıksa yerine Rıdvan Dilmenin arkadaşları gelir
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Son
İyi yorum yapsalar başım üstüne ama hiç bir şey yok.
Kanal sahibi Fenerbahçe'li olduğu için mi bilmiyorum ama Topuz transferi zamanından beri resmen taraflı yayın yapıyorlar. Alıştık artık. La Liga, Serie A ve Tuğba Dural olmasa 1 kere açmam. :)
Eleştiri söz konusu olunca M.Demirkol dışında alayı taraflı yorumcular. Özellikle Rıdvan Dilmen söz konusu Fenerbahçe olunca kem küm ediyor. Bu konuda herkes M.Demirkol'u örnek almalı. Adam Fenerbahçe'li ama kimseye belli etmiyor bile. Sergen Yalçın'ı gülmek için izliyorum.
mehmet demirkol bildiğin gsli ya
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Kanalda GS'li tek adam var o da GS muhabiri.
Mehmet Demirkol ve Mert Aydın da GS'li
Ama Fenerbahçe ağırlıklı bir kanal olduğu doğru
Demirkol FB'li,Mert Aydın zaten futbol yorumcusu değil.
Hayır kesinlikle eminim Mehmet Demirkol GS'lidir.Galatasaray Lisesi'nden mezundur.Ama objektiftir
Mert Aydın futbolu da yorumluyor
# kesinlikle şu anda turkiye deki en iyi futbol analisti. radikal futbol daki yazılarını özlettirsede yazılarına milliyet ve fanatik te * devam eden galatasaray lisesi mezunu fenerbahçe li *yazar
itü sözlük
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Eleştiri söz konusu olunca M.Demirkol dışında alayı taraflı yorumcular. Özellikle Rıdvan Dilmen söz konusu Fenerbahçe olunca kem küm ediyor. Bu konuda herkes M.Demirkol'u örnek almalı. Adam Fenerbahçe'li ama kimseye belli etmiyor bile. Sergen Yalçın'ı gülmek için izliyorum.
sergen müthiş ya
anlamıyorum yani şusterin bunlar görmesi lazım
quote:
Orijinalden alıntı: undergroundfasulye
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
sergen müthiş ya
anlamıyorum yani şusterin bunlar görmesi lazım
Şimdi baktığımız zaman fener takımında sıkıntı var.
Az önce de NTV'de %100 Futbol vardı.Sezon açılışında takımları değerlendiriyordu.
Rıdvan Dilmen'in ifadesini aynen yazıyorum;
Aykut Kocaman Fenerbahçe için büyük şanstır.
Ne şansı lan büyük beladır.Daum'un yerinde gözüm yok dedi Şimdi onun yerinde, Young boys'u eleyeceğiz başka bişey kimsenin aklına gelmesin dedi elendik bu mu şans
ALEX'i unutun artık.Her ne kadar mükemmel futbolcu olsada berbat bir teknik direktörün kurbanı oldu.2 ay önce yardırıyodu bugün ise yaşlanmış futbolu unutmuş diyolar.Sorun Alex'te değil Kocamanda .Kocaman'ın sisteminde futbolu zekasıyla oynayan adama yer yok