hazır konu açılmış ve hit olmuşken şunu söliyimmmm kankiler acaip g.tleri kalkık konusup benim asabımı bozdukları için son sinir komamdan beri izlemiyorum dangalakları... Ya abii bir işe yaradıkları yok ancak lak lak millete laf sokuyorlar... Hele sabah servisindeki tavırları ve konuşmaları ile mehmet ve fuata acaip sinir oluyorum...
Ahh ahh bilmiyorum valla bu işin sonu nedir, bizmi cahiliz kabayız, yada onlarmı.. hayırlısı inşallah...
Hee bi de merak ettiğim başka bir konu var acaba avrupada, (ing,isp,ita) böyle çok eleştri programı varmıdır...
Takip edipde bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsannız sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: undergroundfasulye
mehmet demirkol bildiğin gsli ya
halen M.Demirkol'a GS li diyenler var, yaw adam GS lisesine FB atkısıyla giden çılgın bir FB lidir...
evet ntvspor da fenerbahçeli çok ama ben her şeye rağmen olabilidikleri kadar tarafsız olduklarını düşünüyorum evet aykut kocamanı destekliyorlar ama bunun sebebi fenerbahçe değil aykut kocaman'nın türk olması ve medyada türk hocaları genelde desteklenir yani büyük takımların başına çok nadir türk hoca geliyor ve türk medyası genelde bu insanları destekleme eğilimindedir ve bence doğru bir yaklaşımdır, aykut kocaman'ı zaten taraftar eleştiriyor takım kötü gidiyor şampiyonlar liginden de elendi bunların üstüne ntv spor veya başka medya sürekli kocamanı eleştirse ne olur biliyor musunuz aykut kocaman 3-5 haftada gönderilir yerine başka bir daum gelir kafasına göre takılır yada kendinizi rıdvanın yerine koyun arkadaşınız fenerbahçeyi yönetiyor ve kötü bir dönemde sizde futbol medyasında önemli birisiniz çıkıp siz de onu yerden yere vurur musunuz insanlar başarısız olmadan başarılı olamazlar, zaten türk hocalara karşı kredi az sabır azdır bizim ülkemizde insanlara şans verilmesi lazım rıdvan aynı şeyleri kendide yaşamıştır fenerbahçede ve aynı şeyler aykut kocamanında başına gelmesini istemiyordur bence bugün aykutu kov ertuğrulu kov bütün türk hocaları kov sonra türk futbolu şöyle böyle gelişmiyo etmiyo gelişmez tabi bence ntv spor %100 tarafsız değildir belki ama çok dengeli bir spor kanalı nabza göre şerbet veriyorlar ben rıdvandan da m.demirkol dan da memnunum sonuçta dinlediğiniz adamların görüşlerine katılmayabilirsiniz dinlersiniz sizce durum farklıdır geçersiniz gider
biraz insaf arkadaşlar.. elbet Aykut un da hataları olacaktır...biraz tölerans gösterilior ama olsun o kadar...takıma daha yeni geldi ama daum ve rijikard ın eleştirilmesi normal onlar takıma yeni gelmemişlerdi...
mehmet demirkol a gelirsek yorumlarından hangi takımı tuttuğunu çözememiştim ama geçen bi programda özhan canaydın la ilgili bi anısında "özhan canaydın bana sen galatasaray lısın ama bunu bilmiyorsun der mehmet demirkol da ben fenerliyim diye cevap verir özhan canaydın da sen galataraylısın aslında diye sözünü tekrarlar".. o zaman anladım fenerli olduğunu ama yine yorumlarına baktığım da belli etmiyor işini iyi yapıyor bence... kendini belli eden tek kişi güntekin onay... tam bi antifb li kendisi
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Son
Yorumcuların çoğu fenerli doğru. Bildiğim kadarıyla mert aydın da fenerli, demirkol da. Ama taraflı yayın yapıldığına katılmıyorum. Yalnız sergenle mustafa doğanın ne işi var bu kanalda cidden anlamak mümkün değil.
İyi yorum yapsalar başım üstüne ama hiç bir şey yok.
Türkçeleri de kıt. Cümleleri doğru kurun bari be insan evlatları. Kurdukları cümlelerde nesne-yüklem bu kadar mı uyumsuz olur Mehmet Demirkolla Mert Aydın gerçekten bilgili ve eğitimli adamlar, konuşmaları diksiyonları da son derece düzgün ama Sergenle Mustafa Doğan birer felaketler
Mehmet Demirkol FB'li olduğunu kendisi söyledi.Ancak bir GS'li olarak en sevdiğim yorumculardan biridir.Rıdvan Dilmen'den ise nefret ediyorum.Güntekin Onay'ın futbol bilgisi Rıdvan'ın 10 katıdır.Güntekin Cana fiziksel olarak biraz daha güçlenince sert ve agresif oyununu gösterecektir diyor.Rıdvan tamam Fransa'da İngiltere'de oynamış ama bu adam GS'nin oyuncusu değil diyor.Ardından M.Sarp'ı övüyor. Ha bir de Türkiye'de 50 tane Cana bulacaktı
NtvSpor gittkçe değer kaybediyor gözümde. Bunun en önemli nedeni Rıdvan Dilmen. Fenerbahçe'nin yenildiği bütün maçlardan sonra izleyin Rıdvan Dilmen'i. Sergen'de anlamış yorumculuktan nasıl para kazanıldığını.
Şu an tek eksiklik Galatasaray'lı bir yorumcu. Yorumcuların birbirini dengelemesi gerekiyor. Türkiye'de tarafsız bir medya kuruluşu var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Kanalda GS'li tek adam var o da GS muhabiri.
Özgür Buzbaş Fenerbahçeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Kanalda GS'li tek adam var o da GS muhabiri.
Mehmet Demirkol ve Mert Aydın da GS'li
Ama Fenerbahçe ağırlıklı bir kanal olduğu doğru
quote:
Orijinalden alıntı: Rundown
Mehmet demirkol gs'li mi ?
Hayır değil sadece Galatasaray Lisesi Mezunu kendi programında söyledi Galatasaray Lisesi'nden mezun olan nadir Fenerbahçelilerdenim ..şimdi işim gereği tarafsızım
quote:
Orijinalden alıntı: carloska
biraz insaf arkadaşlar.. elbet Aykut un da hataları olacaktır...biraz tölerans gösterilior ama olsun o kadar...takıma daha yeni geldi ama daum ve rijikard ın eleştirilmesi normal onlar takıma yeni gelmemişlerdi...
mehmet demirkol a gelirsek yorumlarından hangi takımı tuttuğunu çözememiştim ama geçen bi programda özhan canaydın la ilgili bi anısında "özhan canaydın bana sen galatasaray lısın ama bunu bilmiyorsun der mehmet demirkol da ben fenerliyim diye cevap verir özhan canaydın da sen galataraylısın aslında diye sözünü tekrarlar".. o zaman anladım fenerli olduğunu ama yine yorumlarına baktığım da belli etmiyor işini iyi yapıyor bence... kendini belli eden tek kişi güntekin onay... tam bi antifb li kendisi
Ne insafı be.Niye ona tolerans gösteriliyor da rijkaard ve daum'a gösterilmiyor.Ayrıca aykut takıma geç mi geldi.1 sezon boyunca daum'un koltuğuna oturmak için tüm pislikleri yaptı. Daum istememesne rağmen kendi kafasına göre oyuncu aldı Daum'un istediği oyuncuları almadı.Ayrıca yalan da söyledi.Daum'un yerinde gözüm yok dedi ama sezon sonunda Daum'un koltuğu için tek aday oydu.Niçin Aykut kocaman'ı koruyalım
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
Yazıya başlamadan önce belirteyim Fenerbahçeliyim...
Bu ntvspor taraflı yayın yapıyor arkadaş.
Rijkaard'ı eleştiriyorlar Aykut Kocaman'a gelince,Rıdvan Dilmen ''Tabi kendisi benim arkadaşımdır nasıl eleştireceğim''diyor.
Ardından Mehmet Demirkol da eleştirecek gibi oluyor ama Rıdvan dilmen faktörüyle vazgeçiyor.
Young boys maçından sonra Sergen Yalçın da ''Fenerbahçe'yle ilgi söyleyecek çok şey var (biraz duraksıyor ardından) neyse söylemiyim.
Bunu gören seyirci de Aykut Kocaman iyi olduğu için eleştirilmiyor sanıyor ama palavra onu sadece Rıdvan Dilmen ayakta tutuyor diğerleri de mecburen susuyor.
Düşünsenize takımın başında DAUM olsaydı ve elenseydi acaba onun için şimdi neler derlerdi.
Zaten Aykut Kocaman'a güvenim yok.Kendisi bundan 5 ay önce ''Fenerbahçe teknik direktörlüğüyle ilgilenmiyorum''dedi DAUM ise ''Aykut'un yerimde gözü var'' sözüne kimse inanmadı ama DAUM haklı çıktı...
SANA HELAL OLSUN DEMEMEK İÇTEN BİLE DEĞİL.KEŞKE HER FB Lİ SENİN GİBİ DÜRÜST OLUP GERÇEKLERİ GÖRÜP TAKIMINA SAHİP ÇIKABİLSE AMA SEN GALİBA O GRUBUN % 5 İNE GİRİYOSUN.KEŞKE HER TARAFTAR SENİN GİBİ OLSA ...
Dün gece TVlerde gezerken Rıdvanla %100 futbolun tekrarı vardı biraz baktım.Shustere plazen maçında saçmaladı dedi, yine aynı şekilde Reykartı da hiç çekinmeden eleştirilebiliyor.Ama YB karşısında geçen seneki FB nin üstüne de takviyeler yapılmış hali ortada Aykut FB için şanstır,şöyledir,böyledir...
Aykutu eleştiremiyor.Aykut'un şuan eleştirilecek hiçbirşeyi mi yok.Değişimden bahsediyor Rıdvan ama o değişimi neden elenmeden önce yapmadı diyemiyor.
Rıdvan artık FB den başka takımı yorumlamamalı NTVSpor %100 futbolda her takımın maçında ayrı bir sunucu çıkarmalı . Lig TVsi olanların artık %100 futbol izleyeceğini sanmıyorum.Rezalet yorumcularını değiştirdiler artık Mustafa Denizli gibi tarafsız 3 takımda da çalışmış bir ismi çıkartacalar.Hakem yorumcusu ve futbolu da yorumluyacak Markus Merk olacak.
Ayrıca bu adam Marsilyanın forveti M.Niyangı bile tanımıyor . Hiç mi kendini geliştirmiyor Türkiyeden başka futbol bilmiyor biraz da Barca ile İspanya izlemiş Avrupa'nın bu takım ve ülkeden ibaret olduğunu sanıyor.Yorumları çok sıradanlaştı aynı şeyleri söyleyip papağan gibi takmış ortasahaya Barca , İspanya örneğini veriyor.O futbolu hiç kimse oynayamıyor onlardan başka Fener ile Galatasaray mı oynayacak dediğim futbol mantelitesi 2 takım. Avrupayı bilmediği için çıkıp diyemiyor Barca gibi sistem yapamayız kendimize özgü sistem geliştirelimi diyemiyor.Ne chelseayı,Ne MAnu ne İnteri biliyor çünkü bu takımlar barca gibi olsalar neden onun gibi oynayamasınlar oynayamadıkları için kendileri farklı bir sistem oluşturmuş.
Fenerbahçe sayesinde Youngboysu izleyerek Barcadan farklı bir takım izledi ağzının suları aktı yorumculuğunda gördük.O adamlar barca gibi mi oynuyordu oynayamazlarda zaten Dünyada o sistemi uyguluyan tek takım var o da farkları zaten adamlar kendilerine uygun , kendi futbol mantelatisi oturtmuşlar belli bir sistem yapmışlar.
Ama Rıdvan hala Barca sistemini örnek göstersin başka sistem bilmiyor çünkü Xavi,iniestayı Selçuk ,Cristian la,Mustafa sarpla,Mustafa Topalla kıyaslamaya devam etsin bizde izlemeye devam edelim.Allahtan bir Barca sistemi gördü yoksa anlatacağı bir sistem de olmayacaktı.Şunu anlayamıyor ama o sistemi oynayan bir tek Barca var.
quote:
Ne insafı be.Niye ona tolerans gösteriliyor da rijkaard ve daum'a gösterilmiyor.Ayrıca aykut takıma geç mi geldi.1 sezon boyunca daum'un koltuğuna oturmak için tüm pislikleri yaptı. Daum istememesne rağmen kendi kafasına göre oyuncu aldı Daum'un istediği oyuncuları almadı.Ayrıca yalan da söyledi.Daum'un yerinde gözüm yok dedi ama sezon sonunda Daum'un koltuğu için tek aday oydu.Niçin Aykut kocaman'ı koruyalım
su tum pislikleri aciklasana?merak ettim..neler yapmis?
Valla NTV Spor'u 1 yılı aşkındır izlemiyorum, ama görüyorum bizim taraftar her fırsatta saydırıyor kanala
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslowcat
quote:
Mesela Daum'un yerinde özüm yok dedi ama şu an orada bu onun sinsi olduğunu gösterir ,Daum'un istediği oyuncuları değil kendi kafasına göre oyuncu aldı ama bu takımın kadrosunu daum hazırlıyor ona ne oluyor ,Bi ara basında çıkmıştı ters düşmüşler bu da Daum'un moralini bozdu ve kafa karıştırdı ardından şampiyonluk son maçta kaçtı ve buda Aykut'un işine geldi.
Geçenlerde GS maçı öncesi Ersin programı sunuyordu.Mustafa Doğan ;'' Daum şu anda takım başında olsaydı bu takım o turu geçerdi, bakın bu çok ciddi bir iddia'' dedi. Ardından mehmet demirkol '' ne ciddisi çok doğru'' dedi yanında sergen vardı o da güldü ama sonra bu adamlar rıdvan dilmenin yanına gelince nedense hep Aykut kocaman daumdan iyi oluyor.
quote:
quote:
quote:
Mesela Daum'un yerinde özüm yok dedi ama şu an orada bu onun sinsi olduğunu gösterir ,Daum'un istediği oyuncuları değil kendi kafasına göre oyuncu aldı ama bu takımın kadrosunu daum hazırlıyor ona ne oluyor ,Bi ara basında çıkmıştı ters düşmüşler bu da Daum'un moralini bozdu ve kafa karıştırdı ardından şampiyonluk son maçta kaçtı ve buda Aykut'un işine geldi.
peki daum cok mu masum du? sportif direktor ne is yapar? real madriddeki mesela? camur atmadan once bence dunyadaki ornekleri takip etmek daha dogru olur...
quote:
quote:
quote:
quote:
1)peki daum cok mu masum du? 2)sportif direktor ne is yapar? 3)real madriddeki mesela? camur atmadan once bence dunyadaki ornekleri takip etmek daha dogru olur...
1)Daum mahsumdu.Haberlerde gösteriyorlar Daum paramı almadan gitmem diyor.E heralde diyecek o senin hakkın.Şimdi düşün mesala bir şirkette çalışıyorsun ve seni kovuyorlar. Ancak sözleşmende yazılı olan tazminatı ödemiyorlar.Burada kim haklı çalışan ee ne konuşuyonuz orda da Daum haklıydı ve kendi parasını istiyordu. Ayrıca Fenerbahçede çalıştığı 4 sene boyunca bu takımı 2 kere şampiyon yapmış ve 2 kere de son maça kadar şampiyonluk mücadelesi vermiştir kendisi.
2)Sportif direktör teknik direktörü belirler ama kendisini oraya geçirmez ve teknik direktörün istediği oyuncuları alır.Ama Aykut Kocaman o koltuğa oturdu ve sportif direktörken de kendi istediği oyuncuları aldı.
3)Real Madrid'deki Sportif direktörle Pellerini arasında anlaşmazlıklar yaşanmıştı bu yüzden Pellegriniyi gönderip yerine Mourinho'yu getirdi ancak burada Daum'u gönderip başkasını getireceklerine sportif direktör teknik direktör oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
Valla NTV Spor'u 1 yılı aşkındır izlemiyorum, ama görüyorum bizim taraftar her fırsatta saydırıyor kanala
Geçen sezon Schuster problemi vardı bjk yöneticisi mehmet demirkol'a saydırmıştı o günden beri bjk yöneticilerinden nefret ediyorum
herşeyi geçtim bu kadar dünya futbolundan bihaber rıdvana nasıl tahammül edebiliyorlar.hayır bir adam hiç mi kendini geliştirmez.kardeşim işin bu senin otur izle avrupa maçlarını.hayır bu adama bir de fb antrönörlüğü verildi.