Şimdi Ara

npc thief monster kesior resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gorunce çok şaşırdım kervan cekerken dc yıyen adamın npc thiefi gitti monsterlara dalmaya basladı çok garip ve kesıorda

https://store.donanimhaber.com/80/01/44/8001446224e4dcc784f836dbb5c5260b.jpg
     npc thief monster kesior resimli

• tabi lw atlayıp daha çok kervana gitcek

ilginç
  • thief maskesi giymiş bir oyuncu olabilir...

@altımdaki eleman
    hırkızlık adını Thief* şeklinde koyardı...Koymax bu tipler için önlemini almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 1 Eylül 2007; 19:04:12 >
  • tif bi adam tif lik ismini tif koymus senın gıbıler onu npc sansında konu acsın dıye
  • nasıl oluyo o ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 1 Eylül 2007; 19:04:25 >
  • haha gercekten cok komık o TİF durduk yere kendılıgınden oluştu sonra o TİF adam dc yedınkten sonra monsterlara daldı o TİF
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuncu thief olsaydı eğer thief işareti de olurdu..

Photoshop falandır yada değildir anlamam ama eğer değilse gerçekten çok ilginç ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: memory_122

tif bi adam tif lik ismini tif koymus senın gıbıler onu npc sansında konu acsın dıye

ismin solunda * yok ve sembolde yok yani npc thief bu
  • adının başında işaret yokbenim bildiğim insansa olmalı ayrıca * da olmalı yanlış mı biliyorum?
  • zmn deişio beyler şaşırmayın yakında hunterler traderlere dalacak göreceksinz :):) npc tif stresli çıktı heralde tif towndan traderde hızını alamayınca gözüne ilk kestirdigine daldı

merakım şu o tif o monsteri kesebildmi eger kestiyse ondan sonra kasmaya devammı etti

yoqsa monster tifi yatırdımı :):) öle ise artık monsterli yerlerde traderlik yapacam :):)
  • ne bileyim piawyer tiflerin * lı oldugunu

son 5 aydır sro oynamıyorum en son 1.5 ay felan once gırıp 5dk durdum cıktım eskısındende beter lag vardı bıda gırmedım gırmem
  • treaderı kesmedi die sinirlendi herhalde
  • mob ları ları traderler sandı galiba
  • çok garip bir şey

• quote:

Orjinalden alıntı: 0___rap___0

haha gercekten cok komık o TİF durduk yere kendılıgınden oluştu sonra o TİF adam dc yedınkten sonra monsterlara daldı o TİF

tif

• ben hunterliği takıp orayagitseydim anlardık
  • beyler adma belki onu kendi peti yerine koydu öle bi skill vardı sanırsam rogue de
  • bakarsan ben dual axe yım... ayrıca bı rouge ole yapmsa skill vuramaz wizard skiili
  • bu rogue klıf yada oyuncu tifi bu (Şaka)
    edut:adam dc olunca ona dalmıs keske bir daha baksaydın saldırcakmı die bıgta kalmıstır lagtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 1 Eylül 2007; 20:13:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.