Adam falan değil bu. Minimap'e dikkatli bakarsanız hepsinin Mob olduğunu görürsünüz.
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Ben daha hiç bard incelemedim ama yaratıkları birbirine düşüren bir skill var diye muhabbet görmüştüm DH'de olabilir mi? Eğer o skill böyle bir işe yaramıyorsa kesinlikle bug aslında traderi vuruyordur ama bir şekilde yaratığa vuruyormuş gibi görünmüştür.
Bu arada neden bilmediğiniz konularda sallarken kesin yargılar kullanırsınız anlamam. Sanki çok şey biliyorsun.
bende duymuştum hatta yakın bir arkadaşım görmüş. bende böyle birşey olduğunu düşünüyorum.
bu olay şöyle oluo
Yeni bi olay oldu avrupa forumlarına bakıoom. Biri demiş
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Charli : Serwerlada gezen bi ghost war npc thief npc hunter ların içine girio onları kullanıo
MarilynManson :Gm e rapor yazdım we bu cvp geldi eğer onu görüp öldürdüğünzde içinden sosun düşücek bunu karşı firma yapmış microsoft we joymax bu önlemi alamadı
EmyLee : karakorama giden yolda bota bağlamış bırakmıştım. 1 2 saat sonra geldim. Bilgisayarıma baktım charım bi taşa takılmış NPC Thief tecavüz ediodu botu durdurup ona wurcaktım NPC thief kayboldu. Evet benim başıma bu olay geldi
quote:
Orjinalden alıntı: Mike eğer onu görüp öldürdüğünzde içinden sosun düşücek bunu karşı firma yapmış microsoft we joymax bu önlemi alamadı
Eminem : dostum lanet olası olayı bende duydum Som shield düşmüştü gidip + bascaktım we bir anda lanet dc beni wurdu.oyuna girdiğimde shield yoktu we bir mektup gelmişti. Mektupta '' Helal et LOL '' yazıyordu bence bu bi türk
quote:
Orjinalden alıntı: Eminem Mektupta '' Helal et LOL '' yazıyordu bence bu bi türk
SibelKekeli : Herşeyi türklerden biliosunuz hep düşmansınız Artık avrupada film çektirmicem amerikaya gidiom
DH yöneticisi CoreyTalor: 1. konu yanlış yerde 2. Konu dağıldığı için kitliyorum 3. Sibel son filmin çok güzeldi aldım bu arada özelden msn wer sana 2k post hediyer werim xD
sibel kekilli nasıl aklına geldi cidden merak ettim
uykusuzluktan gözlerim kapanıyor bazılarınun bu saatte bile gözleri acık
quote:
Orjinalden alıntı: GotNoLife
quote:
Orjinalden alıntı: memory_122
tif bi adam tif lik ismini tif koymus senın gıbıler onu npc sansında konu acsın dıye
sen bu işi iyi biliyosun anlaşılan.
yanlız player degil o npc.
tamam sızler cok zekısınız kabul edıyorum en azından player tif le npc tifi ayırt edebiliyorsunuz cok buyuk ınsansınız da yazdım 4 aydır sro oynamıyorum ne beklıyorsunnerden bıleyım pilawyerlerın * lı oldugunu iyiki bi cok akıllısınız amma hava atıyonuzaslında benı cok buyuk bı yanlıstan kurtardınız bı kac ay sonra tekrar donmeyı dusunuyordum ve artık bende playerle npc tıfı ayırt edebılecem saolun cok buyuk ınsansınız
lafı değiştirme şimdi konu silinir
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
quote:
Orjinalden alıntı: küçük JoeY
3. Sibel son filmin çok güzeldi aldım bu arada özelden msn wer sana 2k post hediyer werim xD
sibel kekilli nasıl aklına geldi cidden merak ettim
uykusuzluktan gözlerim kapanıyor bazılarınun bu saatte bile gözleri acık
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: GotNoLife
quote:
tif bi adam tif lik ismini tif koymus senın gıbıler onu npc sansında konu acsın dıye
sen bu işi iyi biliyosun anlaşılan.
yanlız player degil o npc.
tamam sızler cok zekısınız kabul edıyorum en azından player tif le npc tifi ayırt edebiliyorsunuz cok buyuk ınsansınız da yazdım 4 aydır sro oynamıyorum ne beklıyorsunnerden bıleyım pilawyerlerın * lı oldugunu iyiki bi cok akıllısınız amma hava atıyonuzaslında benı cok buyuk bı yanlıstan kurtardınız bı kac ay sonra tekrar donmeyı dusunuyordum ve artık bende playerle npc tıfı ayırt edebılecem saolun cok buyuk ınsansınız
ayrıca @Flara Doru minimapa bakın... baska player yok ve oda npc
thief maskesi giysende manyang olarak gözükürsün
ya o ne öyle bizim bi arkadaş sro da yalancıydı bayaa. diyodu strong earth ghost soldier çıkarmışlar ve bi npc thief elektrik kullanmış ve mob thiefe dalmış nasıl oluyo anlamadım ??
bu gerçek bir thief olabilir ama... canavr kesmesi imkansız tiflerin çünkü chinsede canavarlar tiflere yardım ediyordu kervan saldırısında... ayrıca tiflerde canavar ztn sadece aniden çıkıyorlar yani siz hiç tigerle tigerin kapıştını gördünüzmü bu fotoşop bence
quote:
+1907
belki birtane trader a dalıyordm da pixel in dşındadır
quote:
Orjinalden alıntı: FuinFea
quote:
+1907
1 kerede cevap verırken yazılanları OKU player olsa basında * olurdu ve sonundada mor thief işareti olurdu
bi earth nuke mi ne atıyo o
lv kasıo abisi kervan elinden gidince gururuna yedirememiş kasıp o kervancıdan intikam alcakk bir daha spawn olunca
yaw yalan kesmio sizde kim açtıysa boşuna açmış konuyu
kankalar şimdi bu pk2 den yapılmış olamzmı? veya hani adamlardan biraz uzaklaşınca adam gözükmüyor _RAY_TR yede öyle denk gelmiş bence olamz mı?????????
gökten daş yaacak dicem var zaten(meteor skili:
ya bi ss uzerine amma koplo teorileri urettiniz
thiefin cani SIKILMIS trader beklerden de mob kesiyo
ne yani NPC ler nob kesemez mi internet ozgur bir ortam herkez istedigi mob u kesmekte serbesttir.
sizi bir NPC nin mob kesmesini garipsediginiz ve uzerinde bukadar durdugunuz icin protesto ediyorum