Şimdi Ara

sesli konuşma Team Speak (ts)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce programları buradan download ediceksiniz

1) hamachi : hamachi için tıkla

2) team speak: Team Speak için tıkla

server açmayı ben bilmiyorum bilen arkadaş yaptı onun için sadece açık servera girmeyi tarif edebilecem malesef

3. sıraya yazdığınız isim aynı zamanda sizin şifreniz oluyor

ör: denem14 yazdıysanız şifre deneme14

deneme3 yazarsanız şifre deneme3

this is a NoWayOut production

not bilen arkadaşlar server açmayıda anlatırsa isteyenler kurmuş olacaklardır ben sadece açık servera girişi anlatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 24 Mart 2007; 0:35:05 >

• Tam olarak neye yaradığını anlamış deyilim
  • sesli konuşma die neden yazdım sanıyorsun onu yazdıktan sonra suç bende değil senin anlamadaki yeteneğinde tabi varsa
  • buda arkadaşın hazırladığı dosya adobe yüklemedim o yüzden bilmiyorum ne var ama buda kurulumu anlatıyor

***kuraldışı link***

ayrıca mod biz bildiğimiz birşeyi paylaşıyoruz ve bunun altınada imzamızı atıyoruz senin o yazıyılı silme amacın nedir
    neden birilerine tepki koymaya çalışıyorsunuz

size hiç bir şey yakışmaz bu foruma bu kadar emek vermek bazen insanı yoruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 24 Mart 2007; 6:10:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnIy4yOu

buda arkadaşın hazırladığı dosya adobe yüklemedim o yüzden bilmiyorum ne var ama buda kurulumu anlatıyor

ayrıca mod biz bildiğimiz birşeyi paylaşıyoruz ve bunun altınada imzamızı atıyoruz senin o yazıyılı silme amacın nedir
    neden birilerine tepki koymaya çalışıyorsunuz

size hiç bir şey yakışmaz bu foruma bu kadar emek vermek bazen insanı yoruyor

OnIy4yOu Gereksiz alınganlık yapmana lüzumyok.
    Forum kurallarını biliyorsun. Yasadışı veya illegal içerik bulunan sitelere link vermek yasak.
    Aynı platformdaki sitelere de. Kurallar başkasına işlerken iyi de sana işleyince niçin rahatsız oluyorsun.
    Extra kendi sitesinin reklamını yapmaya çalıştığı için banlı şu anda.
    Lütfen adaletse herkes için adalet.
    "And justice for all" demiş Metallica.
    Ne güzel demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 24 Mart 2007; 0:09:29 >

• o zaman celerm in konusuda kapanmalıydı neden çünkü sro klasörü içerisinde herhangi bir dosya ile oynamak suçtur ona neden çalışmadı mod lütfen tarafsız ol
  • Alıntıdır. Tufoli'den.
    Team Speak Nedir Nasıl Kullanılır !
    Kendi PC'nde Team Speak Serverı kurma islemleri için,
    TeamSpeak programı ile takım arkadaslarınızla sesli iletisim kurmak istiyorsanız bir
    teamspeak programına ihtiyacınız vardır.
    Bu serverı kendi PC'nize kurarak bir daha server satın almaktan kurtulabilirsiniz.
    Öncelikle statik ip'miz oldugundan bu is zordur, hemen Hamachi programını
    bilgisayarımıza kuruyor ve bir ag yaratıp takım
    arkadaslarımızı aga alıyor ve baglantıyı saglıyoruz.
    Hamachi Download Linki :http://www.yenidownload.com/program.asp?id=13628
    programı indirdikten sonra kurulumu yapıyoruz power dügmesine bastıktan sonra sag
    tarafta ki tuslara basıp yeni bir
    ag olusturuyoruz sizden bazı bilgiler girmenizi isteyecek bunları girdikten sonra hamachi
    hazır olacaktır.
    Bu islemden sonra takım arkadasları ile aranızda sanal sabit ip kurmus oldunuz. Daha
    sonra Team Speak server programını
    bilgisayarınıza kuruyorsunuz ve kurulum sırasında size verecegi superadmin adı, sifresi
    ve admin ad ve sifresini bir yere not alıyoruz.
    Team Speak Server Programı Download Linki :
    http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads
    Team Speak Client Programı Download Linki :
    http://www.goteamspeak.com/index.php?page=downloads
    Daha sonra programı açın ve saat çubugundaki simgesine sag tıklayıp Administration
    yazısına tıklayın.Süperadmin
    kullanıcı adı ve sifresini girerek giris yapın.Global settings menüsünden admin mail ve
    country ayarlarını yapmanız yeterlidir.
    Daha sonra servers'a tıklayın ve add server'a tıklayın.
    Serverımızı olusturduktan sonra diger otomatik gelen serveri delete yazısına tıklayarak
    silebiliriz.
    Kendi hazırladıgınız serverı eger public yaptıysanız kullanıcı adı ve sifresi gerektirmeden
    isteyen giris yapabilir,
    fakat clan üyelerine özel yaptıysanız onlara özelde bir üye adı ve sifresi girmeniz
    gerekecektir.
    Bunu yapmak içinde servers menüsündeki kendi serverınızın yanındaki select dügmesine
    tıklayın.
    Daha sonra usermanager'e tıklayarak kullanıcı adı ve sifresi yaratın.
    Peki bu server'a nasıl baglanıp konusma yapacagız?
    Server olayı tamam, simdi sesli konusmayı halleden programı indirecegiz siz dahil bütün
    sesli konusmayı yapacak olanlar
    bu programı indirmeliler, çünkü bu program ile servera baglanıp sesli konusma
    yapabiliyoruz.
    Kurulum Bilgileri :
    Programı indirip kurduktan sonra programı açıp connection menüsünden connect'e
    tıklayın.Label'e serverınızın ismini girin.
    Server adrese de serverınızın ip adresini girin.Bu ip adresini nereden ögrenebilirim
    diyorsanız hamachi programının üstündeki
    sayıları (xxx.xx.xx.xx türünden bir sayı) girin ve :port numarasını ekleyin.Yani su sekilde
    ip'miz 123.12.45.674 ise,
    123.12.45.674:8767 olur.Nickname'ye nickinizi girin.Onunda altında anonymous ve
    registered yazar, public serverlarda
    anonymouse'u, clana özel serverlarda registered'ı seçmelisiniz.Eger registered'ı
    seçerseniz usermanager'den açtıgınız
    kullanıcı adı ve sifresi ile giris yapacaksınız.
    Kullanıcı adı ve sifresini de buradaki login name ve user password kısmına
    yazabilirsiniz.Bunları tamamladıktan sonra en alttaki
    connect'e tıklayarak server'a baglanabilirsiniz.Bu sırada hamachi ve ts server programları
    açık olmalıdır.Ve serverı clan'a özel
    olarak açtıysanız her oyuncuya usermanager'den farklı üyelik açmalısınız.Bunları
    yaptıgınızda giris yapmıs olan diger oyuncularla
    konusabilirsiniz ve karsı takımın oyuncuları sizi duyamaz.Ayrıca ufakda bir configuration
    olayı da isinizi kolaylastırır;
    Konusmak için kullandıgımız(konusmak için olana client, digerinede server denir bu
    arada) client programında üstteki menüden
    Settings ve oradanda sound input/output settings'i seçin.Buradaki push to talk'ı seçili
    hale getirip yanındaki Set'e tıklayın ve
    klavyeden H ye basın.Böylece her konusmanızı H tusuna basarak yapabilirsiniz.Yani
    konusurken H tusuna basılı tutun ve konusmanız
    bittiginde elinizi H tusundan çekin, hepsi bu kadar.Ayrıca birsey daha belirtmek isterimki
    hamachi programı sizin serverınızı
    diger arkadaslarınıza tanıtan programdır, yani servera baglanmak isteyen üyelere
    hamachi'den ag baglantısı kurmanız gerekmektedir,
    ya da ugrasmak istemiyorum diyorsanız Telekom'dan sabit ip adresi alın.Böylece
    hamachi'ye gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 25 Mart 2007; 0:48:48 >

• quote:

o zaman celerm in konusuda kapanmalıydı neden çünkü sro klasörü içerisinde herhangi bir dosya ile oynamak suçtur ona neden çalışmadı mod lütfen tarafsız ol

O dosyalarla oynandığında sadece kendi bilgisayarındaki görseller değişmiyor olsaydı, birileri haksız birşeyler elde ediyor olsaydı onu da kapatırdım.
    Fazla !!!extra!!! gördüm seni.
  • bizde bilgi paylaştık orada gene güzel programlar var ve isteyenlere de kolay yolları gösterdik

heretic o kadar beğeniyorsan bir imzasının anlamını kavramaya çalış

isteyene bu sitedede karışmamalıydın oynayanın sorunu sonuçta ve kendi postunu sil önce çünkü bir emeğin yok

ayrıca sen daha yeni mod oldun ve bi anda post sayın katlanmaya başladı buna lafım yok sonuçta bütün konuları ilk heves geziyor ve gerekeni yapıyorsun ancak rev6 ya girmedim derkende biraz saçmalamış gördüm seni

relax ol ve bir sonraki msj a kafanı hazırla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 24 Mart 2007; 0:38:02 >
  • quote:

bizde bilgi paylaştık orada gene güzel programlar var ve isteyenlere de kolay yolları gösterdik

heretic o kadar beğeniyorsan bir imzasının anlamını kavramaya çalış

isteyene bu sitedede karışmamalıydın oynayanın sorunu sonuçta ve kendi postunu sil önce çünkü bir emeğin yok

ayrıca sen daha yeni mod oldun ve bi anda post sayın katlanmaya başladı buna lafım yok sonuçta bütün konuları ilk heves geziyor ve gerekeni yapıyorsun ancak rev6 ya girmedim derkende biraz saçmalamış gördüm seni

relax ol ve bir sonraki msj a kafanı hazırla

Konuyu şahsi kin kusma platformuna çevirdiğin için kilitliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.