Şimdi Ara

npc thief monster kesior resimli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliseçkin

zmn deişio beyler şaşırmayın yakında hunterler traderlere dalacak göreceksinz :):) npc tif stresli çıktı heralde tif towndan traderde hızını alamayınca gözüne ilk kestirdigine daldı

merakım şu o tif o monsteri kesebildmi eger kestiyse ondan sonra kasmaya devammı etti

yoqsa monster tifi yatırdımı :):) öle ise artık monsterli yerlerde traderlik yapacam :):)

1 2 tane kestı sonra kayboldu party kestı 1 dane
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor

Sakın V 'ye basmış olmayasın

o zmn gene kervan atlari normal atlar fln görünüo ben denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmos' -- 1 Eylül 2007; 21:43:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuperNukerMan

quote:

Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor

Sakın V 'ye basmış olmayasın

o zmn gene kervan atlari normal atlar fln görünüo ben denedim

evet petler görünüyo V ye basınca
  • adamda bişe biliyo Heralde Asıl Siz Cahilsiniz

O zmn

*Thief

Böle Yazardı
  • sen çok şey bilion?
    quote:

Orjinalden alıntı: memory_122

tif bi adam tif lik ismini tif koymus senın gıbıler onu npc sansında konu acsın dıye

• Ben daha hiç bard incelemedim ama yaratıkları birbirine düşüren bir skill var diye muhabbet görmüştüm DH'de olabilir mi?
    Eğer o skill böyle bir işe yaramıyorsa kesinlikle bug aslında traderi vuruyordur ama bir şekilde yaratığa vuruyormuş gibi görünmüştür.

Bu arada neden bilmediğiniz konularda sallarken kesin yargılar kullanırsınız anlamam.
    Sanki çok şey biliyorsun.
  • adını thief koyupta thieflik yapıyodur belkideüstünü tıkladığında lvl si yazıyomuydu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

thief maskesi giymiş bir oyuncu olabilir...

@altımdaki eleman
    hırkızlık adını Thief* şeklinde koyardı...Koymax bu tipler için önlemini almış.

Olma imkanı yok. Thief maskesini aktif edince Mangyang'a dönüşüyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardapa

quote:

Orjinalden alıntı: 0___rap___0

haha gercekten cok komık o TİF durduk yere kendılıgınden oluştu sonra o TİF adam dc yedınkten sonra monsterlara daldı o TİF

tif

aynen bence trader biraz ileride kalmış arkadaş da post kasmak amacıyla ( tabi bunun bilinciyle ) DH a yapıştırmış konuyu yapmayın yemeyin bizi

• quote:

Orjinalden alıntı: son_gooku

quote:

quote:

haha gercekten cok komık o TİF durduk yere kendılıgınden oluştu sonra o TİF adam dc yedınkten sonra monsterlara daldı o TİF

tif

aynen bence trader biraz ileride kalmış arkadaş da post kasmak amacıyla ( tabi bunun bilinciyle ) DH a yapıştırmış konuyu yapmayın yemeyin bizi

ben bunu paylaşım amacıyla koydumm.. insana ilginç gelen bişi daha once gordunmu?? bazı arkadaşlarında ilgisini cekti .Bide sana şunu sorucam 10000 potstun olursa ne olacak olmasa ne olacak normal birisi saolpaylaşım ıcın ve ya nasıl oluor dıe negatif davranabılır ama senın yaptıgın ne anlamadım amacını

• MASKTAN BÖLE THİEFLER YAPILIO GECEN GÜN ADAM THEF MASKESİ GİYDİ VE thief yazıo ama orda dikkati mi ceken maske giyince wizard hakereti yapılıo mu onu bilmiom
  • hacım daha öncede oldu böyle şeyler ben kendi düşüncemi söyledim sadece sürekli olumlu eleştiriler olacağını mı zannediyorsun ? bi forumda topic açıyorsan her türlü eleştiriye göğüs germelisin
  • bende göğüs gerıp hakkımı arıorum işte daha ne??
  • hacı konu sapıyo sen göğüs gerip hakkını arıyorsun ben söyleyeceğimi söyledim sen bu fotoğrafı beğenmişsin ve insanlarım beğenisine açıyorsun ama bu onların bu foto hakkında sürekli iyi yorum yapıcakları anlamına gelmez bunu iyi düşünmelisin herkesin bi beğenisi var
  • quote:

arkadaşlar gorunce çok şaşırdım kervan cekerken dc yıyen adamın npc thiefi gitti monsterlara dalmaya basladı çok garip ve kesıorda

https://store.donanimhaber.com/80/01/44/8001446224e4dcc784f836dbb5c5260b.jpg
     npc thief monster kesior resimli

Tek Bunu Gören Benim Zanediyordum
    SS ALamadığım İçin Yazmadım SöyLesem Kimse İnanmicaktı Çünkü

• ben herkes iyi düşünür demedım hatta negatif düşünceyede bişi demem dedım ama sen ss ile ilgili yorum yapmadın sadece post kastıgımı ıdda edıosun
    kimse bişi yazmasın topic açmasın ole kalsın yazarsak post gelıo olmas
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_gooku

quote:

quote:

tif

aynen bence trader biraz ileride kalmış

al sana babalar gibi yorum memnun kalmadıysan orası beni ilgilendirmez sen sadece sana batan kısmıyla ilgilenmişsin

• tamam saol yeter
  • adam nickini "Thief" olarak koymuştur belki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.