|
Nothing, geri adım attı: Reklamlar kaldırılıyor
1 Mobil
-
-
Kendini ilk çıktığında apple ile kıyaslayan ben premium markayım diye geçinen nothinge bak hele
Abi apple samsung başka telefon alınmaz yazılımlar rezalet
Eskiden google nexus serisi falan vardı onlar da iyidi telefonda ya saf android olmali yada samsung lg htc sony kalitesinde yazilim olmali eski telefonlar bile bunlardan bin kat iyi lg g2ler htc m7ler one xler sony xperialar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Bide buna para verip "reklamlı" telefon alan insanlar var... Xiaomi falanda böyle diye duydum, şaka gibi.
-
Arayuzunde ya da cihazin kendi yerlesik uygulamalarin icinde reklam barindiran OS benim icin cöptür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
"Xiomide reklam var sanar" yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Telefona zaten para ödüyorum ve o donanım ile yazılımı geliştirmeleri içn para alıyorlar üstüne yetmiyor gibi bir de reklam mı gösteriyorlar zorla :D
-
Xiaomi 12 kullanıyorum. Şimdiye kadar tek bir reklam görmedim. Tabi gerekli ayarlamaları yaptım
orası karışık. bazı telefonlarında var bazılarında yok. Aynı telefonun globali var. Çinlisi var.
Çinli diyor mesela ama global romlu çinli diyor. E reklam var diyorsun "kapatılıyor" diyor. Bazısı hiç görmemiş ne reklamı diyor bazısı saç baş yoluyor.
Eskiden neredeyse yarı yarıya paraya plakası değişen cidden güzel telefonları vardı çinli abilerin ama artık maalesef. Hiçbir anlamları kalmadı. Reklam vs bir yana (hiç yok diyelim) Hem plaka işi bitti hem fiyatları anormal.
_____________________________ -
Siz denk gelmediyseniz yok anlamına gelmiyor ama. Mesela annemin telefonunda var. Hatta çoğunu kaldırdım. Aslında reklam sorunu zorunlu olarak yüklettiği uygulamalardan kaynaklanıyor. Kilit ekranında bile reklam var. Ve o uygulamayı kaldıramıyorsun çok garip. Belki üst modellerde yoktur. Ama alt modellerde var.
15c
Reis sakin tamam en iyisi şayomi 15 (redmi olmayan) ya paranızı çere çöpe yatırmayın şuanki 10 binlik samsung telefonlarda bile reklam yok. yurt dışı değilse hiç mantıklı değil çin işi.
Bu ara ülkemizde popüler olan cmf phone 1 de aynı bu durumda mı? Gereksşz uygulamalar var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Xiaomilerde reklam falan yok. Redmileri kullanmadığım için bir şey diyemem ama şöyle düşünün adamlar 10-15 bin bandında uygun fiyatlı cihaz üretiyorlar. Bu kadar uygun fiyatli bir telefon alacak olsam ve reklam çıksa karşıma o kadar da takılmazdım
-
Xioamide reklam var. Yıllardır Xioami telefonları kullanıyorum kendi dosya yöneticisinde bile reklam var :) Biraz uğraşarak kaldırabiliyorsun o ayrı ama var mı? var.
siz bir vivo veya realme kullanmamışsınız anlaşılan...
Abi apple samsung başka telefon alınmaz yazılımlar rezalet Eskiden google nexus serisi falan vardı onlar da iyidi telefonda ya saf android olmali yada samsung lg htc sony kalitesinde yazilim olmali eski telefonlar bile bunlardan bin kat iyi lg g2ler htc m7ler one xler sony xperialar... |
|
Arayuzunde ya da cihazin kendi yerlesik uygulamalarin icinde reklam barindiran OS benim icin cöptür.
|
|
Zahmet olmuş.
|
|
"Xiomide reklam var sanar" yok mu?
|
|
Xiaomi 12 kullanıyorum. Şimdiye kadar tek bir reklam görmedim. Tabi gerekli ayarlamaları yaptım
|
|
Xioamide reklam var. Yıllardır Xioami telefonları kullanıyorum kendi dosya yöneticisinde bile reklam var :) Biraz uğraşarak kaldırabiliyorsun o ayrı ama var mı? var. |
|
Nothing 3a kullanıyorum, hiç reklama denk gelmedim. Başlık yanıltıcı. Doğrusu şu; Nothing os 4.0 da lock glimpse özelliğini yüklerken duvarkağıtlarına ilişkin bazı izinler isteneceği söylendi. İzinlerin reklam içeren şirketlere yönelik ortaya çıkınca ortalık karıştı zira bu şirketlerin çinli şirketler olduğu ve verilerin çine gönderilebileceği endişesi arttı. Ancak 4.0 yüklemesi esnasında lock glimpse özelliğini kapatabiliyorsunuz. Son güncelleme ile lock glimpse özelliği 3a ve 3 serisinden tamamen kaldırıldı. Meta ise kaldırılabilir hale geldi. Cmf ve light serisinde ise glmpse kapatabiliniyor. Sayın editör; " Nothing telefonlar reklam ve gereksiz yazılımlarla birlikte geliyor." Cümleniz gerçeği yansıtmamakta olup, kasıtlı olarak yanıltıcıdır. Lütfen tüm forum üyelerinden özür dileyip içeriğinizi notebookcheck sitesindeki orjinal yazı ile uyumlu şekilde düzenleyiniz. Yapay zeka ile bile analiz edip, buraya koyabilirsiniz. Daha şeffaf olur. |
|
reklam olayı tüketicinin midesini bulandırıyor xaomide bunu gördük piyasayı analiz edemeyen tüketiciyi anlamayan ya da anlasa da umursamayan çinli dandik bir marka imajı çizdi gözümde güya saf android için tercih ediliyordu sittin sene düzeltemez artık bunu
|
Benzer içerikler
- kişiye özel priv isimleri
- instagram keşfete düşme etiketleri
- instagram istek attığım kişileri görme
- instagram arka plan değiştirme
- instagram taslaklar nerede
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt