Şimdi Ara

Nothing, geri adım attı: Reklamlar kaldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nothing, geri adım attı: Reklamlar kaldırılıyor
    Nothing telefonlar reklam ve gereksiz yazılımlarla birlikte geliyor ve bunların bazıları kullanıcı tarafından kaldırılamıyor. Yoğun eleştirilerin ardından, akıllı telefon üreticisi geri adım attı. Bu reklamların çoğu kaldırılabilecek.

Ayrıca Bkz.Nothing, uygun fiyatlı cihazlarına Android 16 güncellemesini verdi

Nothing Phone (3a) Lite, sponsorlu uygulama önerileri, Lock Glimpse adı verilen kilit ekranı reklamları ve gereksiz yazılımlarla birlikte geliyor. Kullanıcılardan gelen sert eleştirilerin ardından Nothing, bu gereksiz yazılımların bir kısmının telefondan silinmesine izin verdi ancak reklamlar kaldı. Bu reklam geliri, tüketicileri rahatsız etmekle birlikte cihaz satışlarını da etkiliyor olacak ki, Nothing, reklam politikasındaki değişiklikleri duyurdu.

Nothing, Nothing Phone (a) serisi ve CMF cihazlarındaki sponsorlu uygulama önerilerinin yakında isteğe bağlı olacağını ve kullanıcıların bunları sistem ayarlarından devre dışı bırakabileceğini belirtti. Bununla birlikte şirket, cihaz kurulumu sırasında belirli ücretli uygulama yerleşimleri için reklam banner'ları göstermeye devam edecek. Meta ile ilgili sistem uygulamaları da yalnızca devre dışı bırakılmak yerine tamamen kaldırılabilecek. Ancak Nothing, telefonun fabrika ayarlarına sıfırlanması durumunda bu uygulamaların geri geleceğini, elle silinmesi gerektiğini açıkladı.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Nothing-Phone-ads-to-disappear-following-harsh-criticism-at-least-partially.1200741.0.html

• Kendini ilk çıktığında apple ile kıyaslayan ben premium markayım diye geçinen nothinge bak hele

Abi apple samsung başka telefon alınmaz yazılımlar rezalet

Eskiden google nexus serisi falan vardı onlar da iyidi telefonda ya saf android olmali yada samsung lg htc sony kalitesinde yazilim olmali eski telefonlar bile bunlardan bin kat iyi lg g2ler htc m7ler one xler sony xperialar...

Nothing 3a kullanıyorum, hiç reklama denk gelmedim. Başlık yanıltıcı. Doğrusu şu;

Nothing os 4.0 da lock glimpse özelliğini yüklerken duvarkağıtlarına ilişkin bazı izinler isteneceği söylendi. İzinlerin reklam içeren şirketlere yönelik ortaya çıkınca ortalık karıştı zira bu şirketlerin çinli şirketler olduğu ve verilerin çine gönderilebileceği endişesi arttı.

Ancak 4.0 yüklemesi esnasında lock glimpse özelliğini kapatabiliyorsunuz. Son güncelleme ile lock glimpse özelliği 3a ve 3 serisinden tamamen kaldırıldı. Meta ise kaldırılabilir hale geldi. Cmf ve light serisinde ise glmpse kapatabiliniyor.

Sayın editör;

" Nothing telefonlar reklam ve gereksiz yazılımlarla birlikte geliyor." Cümleniz gerçeği yansıtmamakta olup, kasıtlı olarak yanıltıcıdır. Lütfen tüm forum üyelerinden özür dileyip içeriğinizi notebookcheck sitesindeki orjinal yazı ile uyumlu şekilde düzenleyiniz. Yapay zeka ile bile analiz edip, buraya koyabilirsiniz. Daha şeffaf olur.

@erkancalp

• Kendini ilk çıktığında apple ile kıyaslayan ben premium markayım diye geçinen nothinge bak hele

Abi apple samsung başka telefon alınmaz yazılımlar rezalet

Eskiden google nexus serisi falan vardı onlar da iyidi telefonda ya saf android olmali yada samsung lg htc sony kalitesinde yazilim olmali eski telefonlar bile bunlardan bin kat iyi lg g2ler htc m7ler one xler sony xperialar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arayuzunde ya da cihazin kendi yerlesik uygulamalarin icinde reklam barindiran OS benim icin cöptür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi 12 kullanıyorum. Şimdiye kadar tek bir reklam görmedim. Tabi gerekli ayarlamaları yaptım

orası karışık. bazı telefonlarında var bazılarında yok. Aynı telefonun globali var. Çinlisi var.

Çinli diyor mesela ama global romlu çinli diyor. E reklam var diyorsun "kapatılıyor" diyor. Bazısı hiç görmemiş ne reklamı diyor bazısı saç baş yoluyor.

Eskiden neredeyse yarı yarıya paraya plakası değişen cidden güzel telefonları vardı çinli abilerin ama artık maalesef. Hiçbir anlamları kalmadı. Reklam vs bir yana (hiç yok diyelim) Hem plaka işi bitti hem fiyatları anormal.

Siz denk gelmediyseniz yok anlamına gelmiyor ama. Mesela annemin telefonunda var. Hatta çoğunu kaldırdım. Aslında reklam sorunu zorunlu olarak yüklettiği uygulamalardan kaynaklanıyor. Kilit ekranında bile reklam var. Ve o uygulamayı kaldıramıyorsun çok garip. Belki üst modellerde yoktur. Ama alt modellerde var.

Reis sakin tamam en iyisi şayomi 15 (redmi olmayan) ya paranızı çere çöpe yatırmayın şuanki 10 binlik samsung telefonlarda bile reklam yok. yurt dışı değilse hiç mantıklı değil çin işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomilerde reklam falan yok. Redmileri kullanmadığım için bir şey diyemem ama şöyle düşünün adamlar 10-15 bin bandında uygun fiyatlı cihaz üretiyorlar. Bu kadar uygun fiyatli bir telefon alacak olsam ve reklam çıksa karşıma o kadar da takılmazdım

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Xioamide reklam var. Yıllardır Xioami telefonları kullanıyorum kendi dosya yöneticisinde bile reklam var :) Biraz uğraşarak kaldırabiliyorsun o ayrı ama var mı? var.

siz bir vivo veya realme kullanmamışsınız anlaşılan...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.