Binbaşı
21 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 128 (Bu ay: 5)
Gönderileri

ne yaptıysam yapayım diskleri gösteremedim shift + 10 yazıp komut satırına girdiğimde sadece usb bellek gözüküyor fakat biostan baktığımda ssd gözüküyor ne yapmalıyım

edit: intelin sitesinden F6flpy-x64 (Non-Intel® VMD).zip isimli dosyayı indirip rardan çıkartıp kurulum usb'sine kopyaladım. kurulum yaparken ssd'nin gözükmediği yerdeki Sürücü yükle seçeneğine tıklayıp usb bellekten bu zipten çıkarttığım klasörü bulup seçtim ve 2 driver gözüktü fareyle ikisini birden seçip kurdum düzeldi

not: başka bilgisayar modelleri için başka driver kurmanız gerekebilir

driver linki: https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19512/29978/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-10th-and-11th-gen-platforms.html

Merhaba,

Bilgisayara samsung 970 evo plus takmak istiyorum fakat her nvme ssd aynı olmuyormuş bana destekliyor gibi gelse de emin olmak için size de danışmak istedim.

bilgisayarımın marka ve modeli: msi gf63 9sc - https://www.msi.com/Laptop/GF63-Thin-9SX-GTX/Specification

aygıt yöneticisinden ise şuanda kingston rbusns8154p3256gj isimli ssd takılı gözüküyor.

şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Merhaba, 50 inc tv bakıyoruz 50Q60TA modelini buldum bu fiyata bu cihaz alınır mı? yoksa tu7000 gibi serilerle arasında fiyat farkına değecek kadar fark yok mu?
birinci sistemde XFX AMD Radeon RX 5600 XT THICC II varken ikinci sistemde asus rtx 2060 var arada 200 tl oynuyor pc sadece oyun odaklı olacaktır uzun vadede aşırı sıcak memlekette hangi sistem tercih edilmelidir? daha iyi önerileriniz varsa açığım

El Capitan [Donanım Arşivi] | R5 3600 RX 5600 XT 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC
fiyat 6100 tl
ürün linki:https://www.incehesap.com/el-capitan-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-45726/

Warez 2760X | R5 3500X RTX 2060 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC
fiyat: 6300 tl
ürün linki:https://www.incehesap.com/warez-2760x-gaming-pc-fiyati-44511/
Merhaba, sınava bir sonraki dönem için eşit ağırlıktan girecek ve sıfır temelle çalışmaya başlayan arkadaşıma Antremanlarla Matematik 1 ve 2 çözdürdükten sonra Karekök 0 çözdürüyorum bundan sonra sizce matematik için nasıl bir yol izlemeli? Neler önerirsiniz?

Edit: Ayrıca geometriye hiç başlamadı antremanlarla geometriye başlatmayı düşünüyorum sonrası için neler önerirsiniz?
07.08.2019 çarşamba günü türk telekom hattımı turkcelle taşımak için bayiye gittim 6 gb+3 gb yeni gelenlere özel FATURASIZ 34 tl gnc tarifesine geçmek istediğimi söyledim oradaki eleman beni 6 gblık lifecell 40 tl 12 ay FATURALI tarifeye geçirmiş hattım açılalı 4 saat anca oldu ve hiç kullanmadım tekrar gittiğimde beni faturalıya geçiren eleman yoktu oradakiler de şuan işlem yapamayız 1 ay kullanmak zorundasınız sonra kapatabilirsiniz diyor bu sefer de bir sürü cayma bedeli ödemek zorunda kalacağım ben hem pahalı hem de faturalı bir tarife istemiyorum nasıl bir yol izlemem gerek? Tüketici hakları bu olayı çözebilir mi? Ekside gündem oluşturmaya çalışmalı mıyım?

not: tüm işlemler tabletten yapıldı ve oraya e imza attım ben sadece imza atılacak yerleri gördüm altıüstü hat taşıma da zorunlu olduğu için güvenerek fazla üstüne düşmedim
Merhaba, bilgisayar mühendisliği okuyorum ve hobi olarak photoshopla uğraşıyorum profesyonel logo yarışmalarına katılacağım beni en az 7-8 yıl götürebilecek mümkünse 9. nesil h işlemcili sürekli yanımda taşıdığım için 2,5 kg altı ve ekranı kaliteli bir laptop arıyorum çok oyun aramam arada mortal kombat x ve gta v girerim ama çok da önemli değil

aklımda şuan msi gf63 modeli var 1,8 kg ve 9750h işlemcili olması beni cezbetti fakat %45 ntsc ekranlı olması photoshop konusunda ben de şüphe uyandırıyor ntsc oranı çok fark eder mi? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum
https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-thin-9sc-043xtr-intel-core-i7-9750h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000JP1HX
Sabah touchpad üzerine çok az su döküldü ve pc kapandı hemen komple pcyi söküp temilzedim kurulayıp taktım battaniye ile sarıp 40 dk bekledim kapalıyken güç düğmesine bastım vs her yolu denememe rağmen düzelmedi. Önce beyaz ışık yanıyor ve hemen siyah ekrana geçip orada takılı kalıyor bios dahi herhangi bir ekran gelmiyor fanı falan sorunsuz çalışıyor hdmi ile tvye bağladım sonuç yok sorun anakartta diye tahmin ediyorum ama yine de çözüm önerilerinizi bekliyorum
Çukurova Üni. Bilgisayar Müh. okuyorum

Merhaba, Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde 2. sınıfa geçmiş bulunmaktayım. Tercih konusunda kararsız olan arkadaşlar için üniversitemiz hakkında biraz bilgi vermek ve varsa aklınızdaki soru işaretlerini gidermek isterim.Öncelikle okulumuz siyaset kavga ve gürültü bakımından ülkenin en sorunsuz üniversitesi olarak geçiyor. Şehrin kalbinde olmasına rağmen devasa büyüklükte yeşil alana sahip kampüs içerisi her yerde oturabileceğiniz canlı çimlerle dolu ve göl kenarında kahvaltı yapabileceğiniz kafeler mevcut kampüs dışında ağaçlık ormanlık alanlar var. Ayrıca kampüsteki çarşıda Starbucks dahil birçok cafe ve yemekçi bulunuyor. Okulun bünyesinde de yarı zamanlı sigortalı iş bulabiliyorsunuz. Sabahları ücretsiz çorba veriliyor öğlen 3 çeşit etli veya vejetaryen yemeği 2 tlye yemekhaneden yiyebiliyorsunuz. 5 katlı yeniden yapılandırılmış temiz ferah ve sürekli klimalı devasa büyüklükte bir arşive sahip kütüphanemiz mevcut. Okulun hemen hemen her yerinden ücretsiz wifi çekiyor. Belki de ülkenin en teknolojik spor salonuna sahip henüz yeni yapıldı ve en iyi aletler var ayrıca başka spor salonları olimpik yüzme havuzları devasa koşu parkurlarıyla çevrelenmiş futbol sahası ve bir çok alanda spor eğitimi verilen sağlıklı yaşam merkezimiz mevcut. Öğrencilerin ücretsiz tedavi görebildiği sağlık ocağımız var. Günlük 1-2 tl gibi cüzi miktarlarda bisiklet kiralayabilir ve havuza girebilirsiniz. Şehrin her yerine otobüs mevcut ve çoğu okuldan saatiyle kalkıyor. Ülkenin en büyük yüz ölçümüne sahip okullardan biri olduğu için özellikle ziraat öğrencileri için sahada çalışma alanları mevcut zaten okulun kendi çiftliği var ve kendi ürünlerini üretip satıyor (dondurması çok lezzetlidir). Ayrıca özellikle bahar aylarında gerek okulda gerek şehirde bir çok etkinlik ve festival oluyor birçok ünlü sanatçı geliyor Mabel matiz manga melek mosso ve daha aklıma gelmeyen isimler bu yıl gelmişti. Çok aktif kulüplerimiz var savunma sanayii ve elektrikli araba konusunda birçok ödülümüz mevcut. Her yıl teknoloji zirvesi ve kariyer günleri gibi özel etkinliklerde ünlü şirketlerden önemli kişiler gelip konuşmalar yapıyor. Başka sorularınız varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba arkadaşlar,

Sınava haftası hastanede yatmak zorunda kaldım ve beklentimin altında bir sıralama yaptım bu nedenle kendimi şuan bulunduğum üniversiteye ait hissedemiyorum ayrıca genel olarak üniversite ve şehir hayatından memnun değilim sözün özü gelecek yıl için sınava tekrar hazırlanmaya karar verdim ancak koç gibi bazı üniversitelerin başka üniversitede okurken veya tekrar yeni üniversiteye kayıt gibi durumları kabul etmediğini duymuştum. Bunun aslı nedir? Hangi üniversiteler kabul etmiyor? Bunu nereden öğrenebilirim veya ne diye aratmalıyım? Başka bilmem gereken koşullar mevcut mu?
Hakkında
Forum İmzası:
Senden nefret ediyorum Ragnar Lothbrok.
Ve seni tüm kalbimle seviyorum.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.580
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 31.838 (Bu ay: 841)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.