Şimdi Ara

Noter sistemi arızalandı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç için izmirden antalyaya geldim. Sabahtan beri sistem yok aracı alamıyorum. Bu nasıl bişey arkadaş resmen saçmalık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende satacağım satamıyorum 15 gündür böyleymiş sanırım Türkiye geneli sıkıntı varmış. Yakında süper güç olacağiz o zamana kalmaz böyle şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı günü sattım istanbul da hiç bir sıkıntı olmadı
  • Bundan 2 yıl evvel babamla Ankara'ya araç almaya gitmiştik pazartesi günü erkenden gittik anlaştık alacağız, noterde sıkıntı var, arada başka sorunlar da çıktı ama noter kaynaklı tam cuma gününe kadar kaldık. Cuma günü de sanırım hayatımdaki en güzel şans oldu, normlde şanssız biriyimdir saat 17.20 noterin kapanmasına 10 dakika var herkes sistem açılmayacak diye noteri terk etti 3 kişi kaldık, sistem 5 dakikalığına açıldı 2 kişi satışı hallettik 1 kişi yine kaldı. Her günümüz noterde geçiyordu, yanımıza yedek kıyafet de almamıştık günübirlik gidiyoruz diyerek. geceleri (babam öğretmen) öğretmen evinde kalıyoruz 2 kişi 160 tl den 800 tl durduk yere otele gitti. Konunuzu görünce anılarım canlandı umarım sorununuz en kısa sürede çözülür. Yeni aracınız da hayırlı olsun bu arada, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANK/SAT-Otomobil için ses sistemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.