Şimdi Ara

Note vs S2 vs Nexus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda akıllı telefon almayı düşünüyorum ve bu samsung olacak. ama konu başlığında dediğim gibi s2 note nexus telefonlarından hangisini alacağıma karar veremedim. Sizin önerileriniz nelerdir. Birde samsung s3 ü beklesem fiyatta ne kadar bir düşme olur. beklemek mantıklımıdır? şuan telefon fiyatları dediğim versiyonlar için 1300-1600 tl arası. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

• S3 galiba haziran ortasinda Turkiyede olcak ve fiyati galiba 2000liranin uzerinde olacak. Karsilastirilmasini istedigin telefonlardan note baska bir segment. Sen ne istediginden bahsedersen ona gore tercihinde yol gosterilebilir. Mesela internet film ve office icin kolay kullanimli bi telefon istiyorsan note guzel bi secenektir ama cihaz buyuk alipta 2 gun sonra tasiyamiyorum diye sorun cikmamasi icin onceden bi telefonu incele. Mesela telefonu tek elle kullanmak imkansiz ama gercekten cepte tasinan bi tablet sahibi olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S III
  • Bekle S3 çıktığında ucuzlar bunlar o zaman al
    Daha Fazla Göster
  • S2 kullanıyorum. Nexus hariç Note yada S2 al. Bana kalırsa Note al
  • Sana en iyi tavsiyem taşıya bileceğin telefon al bur sorun olmaz diyorsan tabiki note al.iphone 4 ten s2 ye geçtim en son note de karar kıldım ama forumdaki bazı arkadaşlar 1 ay geçmesine rağmen hala makinaya alışamadı ve malum önümüz yaz taşımakta hayli bir sıkıntı yaratacak.sony ürünlerinin son çıkan serilerine göz gezdir baya ilgimi çekti

Orijinalden alıntı: vyc

S3 galiba haziran ortasinda Turkiyede olcak ve fiyati galiba 2000liranin uzerinde olacak. Karsilastirilmasini istedigin telefonlardan note baska bir segment. Sen ne istediginden bahsedersen ona gore tercihinde yol gosterilebilir. Mesela internet film ve office icin kolay kullanimli bi telefon istiyorsan note guzel bi secenektir ama cihaz buyuk alipta 2 gun sonra tasiyamiyorum diye sorun cikmamasi icin onceden bi telefonu incele. Mesela telefonu tek elle kullanmak imkansiz ama gercekten cepte tasinan bi tablet sahibi olursun.

sizi bilemem de ben tek elle kullanabiliyorum :) Eğer taşıma derdim olmaz elim de iri yarıdır dersen Note al bence :) Note büyük dersen Sony, S2 ve Htc One S'e bir gözgezdir.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Aralarında en iyi performansa sahip olan S2.

Nexus'ta arayüz ve browserlarda kasma var, S2 kadar hızlı değil.

Note da çözünürlüğünden dolayı olsa gerek S2 kadar akıcı değil.

Büyük ekran istiyorsan Note, daha küçük bir ekran düşünüyorsan S2 al.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.