Şimdi Ara

Note 3 su durumda gerçekten gerekli ' mi ☆

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar note 2 kullanıyorum , geçenlerde ise bilindiği üzere note 3 un tanıtımı yapildi ve benide cezbetmedi değil hani ..

Sizce elimdeki , beni note 4 e kadar idare eder mi performans , güncelleme bakımından , yoksa note 3 e geçmeli mi

Görüşlerinizi ogrenebilirsem sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 2 hemen olmasada note 4e cikmasina yakin uvey evlat durumuna gelir tahminimce ama soyle biseyde var simdi satarsan para eder ustune koyup alirsin note 4 zamaninda sifirdan tum parayi vererek alirsin

• Note 2 kullanicisiyim su an icin note3 bence gereksiz olur

• Mote 2 performans olarak note 6 ya kadar idare eder sonuçta 2 gb ramli canavar gibi 720p cihaz illa upgrade yapmalıyım diyorsan note 2 yi değer kaybetmeden hemen satıp asha 501 gibi ucuz telefonlara geç note 3 gelince 1-2 ayda hemen
    ucuzlar zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet , aslinda bi yandan da baktığımızda dediğiniz gibi 4 gelene kadar idare edebilecek bi cihaz arkadaşlar

• Note4 e kadar çok rahat idare eder sizi.
  • Nite 2 den bahsediyoruz.d efsane.d note 4 e kadar idare eder fazlasiyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eger note 2den note 3'e gecersem daha ince olmasi yuzunden, malzeme kalitesi artmasi yuzunden gececegim. gerisi hikaye bana gore. note 2 suanda da canavar gibi telefon.

• Haklısınız , malzeme kalitesi gerçekten iyi olmusa benziyor

• bence note 3 alma elinde note2 gibi bir cihaz var ken note 4 alırsın :d
  • Bu arada , kalem yönünden gelicek değişiklikler de var daha gelişmiş sanırım

• Note2 kullaniyorum aklimin uçundan note3 almak geçmedi

• Bence esas yenilik Note 4 de olacak (metal kasa, yenilenmiş arayüz, Ekran özellikle çok iyi olacak vsvs) onun için Note 3 ilk etapta note 2 cihazı olanlar için sonra alınsada olur bir cihaz durumunda benim için

• Hocam note 3 super bir cihaz olmus ama elinizde note 2 var gayet guzel bir cihaz sizin icin sik sik guncelleme sorun degilse note 5 i bile cikarirsiniz.Ama guncelleme olmadan olmaz diyorsaniz da note 4 ciktiktan sonra en son 1 2 guncelleme alir.Daha da almaz bence.Bunun yaninda su 1 2 yil icinde cok cok rahat ederainiz.Telefonu degistirmenize asla gerek yok.Bosu bosuna paranizi sokaga atmayin derim.

• Amazzonn kullanıcısına yanıt
    Note 2 kullanırken Note 3'e geçmek için önemli bir sebep yok. Halinizden de memnunsanız bekleyebilirsiniz. 2 sene rahatlıkla kullanılabiliyor bu cihazlar. Mesela ben S-S3-S5 şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

Bence esas yenilik Note 4 de olacak (metal kasa, yenilenmiş arayüz, Ekran özellikle çok iyi olacak vsvs) onun için Note 3 ilk etapta note 2 cihazı olanlar için sonra alınsada olur bir cihaz durumunda benim için

1)Metal kasa note serisi icin cok cok zor bence.Bir sonraki note un 5.8 5.9 inch olacagini varsayarsak tamami metal kasa olursa en az 400 gram olur telefon.Bu kadar buyuk bir telefonun bu agirlikta metal olmasi telefonu cok hantallastirir.İnanin kullanmak istemezsiniz.Bence guclendirilmis plastik gayet uygun bir malzeme.Fazla takilmayin derim aliminyum olup olmamasina sonucta ha pet sise ha aliminyum folyo ikisi de 1 lira markette

2)Note 3 un ekrani olabilecek en iyi ekran zaten.FULL HD cozunurluk 5.7 inch ekran Gorilla Glass 3 teknolojisiyle cizilmez,darbelere karsi son derece dayanikli.Bundan daha iyi ekran uretilmedi henuz.Daha iyisi uretildiginde Gene Full Hd olacak yani canlilik ayni kalacak,Birazcik daha buyuyecek,Darbelere karsi zaten saglam olan ekran daha da saglamlasacak.

3) Samsung arayuzunu Android 5.0 surumuyle beraber guncelleyecek zaten.Yeni cikan note 4 te bununla beraber note 3 ile ayni arayuzunu kullanacak.Hatta note 2 ve s3 te bu arayuze terfi edecek.

4)Pili biraz daha arttirabilirler bence 3200 mah lik note3 pilini note 4 te 3500 e cikaracaklar.Bu da devrim niteliginde bir sey olmayacak.

Sozun ozu note 2 den note 3 e gecerken ne degisyiyse ekran cozunhrlugu haric note 3 ten note 4 e gecerken de o degisecek.Fazla devrim niteliginde bir sey beklemek hayalin otesine gitmez dogrusu.Eger note 2 niz yoksa note 3 e gonul rahatligiyla gecebilirsiniz.Note 4 u beklemek sacmalik olur.Cunku her yil yeni bir cihaz cikiyor.Note 4 un devrim niteliginde olmadigini gorunce note 5 i mi bekleyeceksiniz.

• Cogunuzun da dedigi gibi 4 u beklemek en iyisi
    Idare edicez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazzonn -- 9 Eylül 2013; 13:20:51 >
  • Amazzonn kullanıcısına yanıt
    Sizinki idare etmek olmuyor. Yetmeyen, az olan bir şey yok ki Note 2'de idare edesiniz, kusuru görmezden gelesiniz. iP4, S gibi bir cihaz lazım idare etmek için.
  • Note2 varsa 3 e gecmek gereksiz guncellemeler ile çoğu ozellik note 2yede gelecekmis zaten

• Arkadaslar size bir sey soracagim. Nokia 620 ile samsung p3100 2.7 tablet kullaniyorum. Ben bu tabletten hiç memnun degilim. Inanin 620 ile her seyi daha iyi yapiyorum. Tablet çok agir ve bu android devamli takiliyor.
    Benim sorum note 2 bu samsung tabletten ne kadar daha iyidir? Lûtfen bir karsilastirma yapsaniz zira Tr ye gelecegim bir kaç ayligina sorun yasamak istemiyorum. Tskler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.