Yüzbaşı
08 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba. Ipoduma bağlı olan müzik çalarım radyoya geçince çok yüksek bir sese geçti ve hoparlörüm patladı. Ses sistemim tamamen orijinal ve aracım 1 yıllık. Kullanıcı hatası derler ise ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaslar. Bu nesil islerinden hic anlamam. 1000 tlye i7 var 1500 tlye coleron vae. Gta 5 cs go oynayabilecegim dusuk ayarlardada olsa 2. El laptopta ne gibi ozelliklere bakmam lazim destek olursaniz sevinirim
Merhaba arkadaslar 22 yasindayim ve calisiyorum. Gecen yil nisanda 0km opel corsa aldim 1.2 70 bg baslangic paketi. Cocukluk hayalim olan rcz nin max 90 bin km de temizini almak mantikli olur mu? Dusunceleriniz nelerdir simdiden tesekkurler
Merhaba arkadaslar. İphone 7mde konusurken ahizeden kisik ses geliyor. Muzik calarkende cok cok az bir ses geliyor. Hatta nerdeyse hic gelmiyor. Sorun guncellemeden midir yoksa ahizemde bir sorun mu var. Ve garanti kapsamina girer mi
Merhaba arkadaşlar dizi izlemek internette gezmek ve arada wow falan oynamak icin bir bilgisayar ariyorum butcem max 1100 tl falan tavsiyeniz ne olur kafamdaki bilgisayar budur.
Merhaba arkadaslar, 11 gün önce opel corsa 2017 0 km aracımı aldım. 1100 km yol yaptım. Herseyden cok memnunum ama bir durum var. Normal kullanmama rağmen aracım 60 kurusa yakın yakıyor ve bu miktarlari maddi gücüm karsilamiyor. Sizce ileride daha yuksek kmlere ulastigim zaman yakit duser mi? Dusmezse 1.2 70 bg arabaya tup takilir mi takilirsa cekisten cok duser mi? Simdiden cok tesekkurler
Merhaba arkadaslar. Bir tanidikta iphone 6 var. Dusurmus zamaninda on kamerasi calismiyo ve ust tarafta biraz kasa acikligi var. Diger tum seyler tam anlamiyla calisiyo. Sizce ne kadara tamir olur ve ne kadar eder bu haliyle
Arkadaslar merhaba. Resimdeki uyari nerseyse her programa girip cikmamda onume geliyor. Cozumu nedir acaba
Merhaba arkadaşlar, şuan iPhone 7 32 gb kullanıyorum ve kardeşim inanılmaz derecede telefonumu ona vermemi istiyor. Bende dayanamayıp vericem sanırım. Şaun kafamda tasarımına aşık oldugum Blackberry Priv var. Zaten telefonu 3 4 ay sonra alacağım. Şuan 1.499 lira seviyelerinde iken ozaman 1.200 civarına düşer. Sizden beklediğim bu cihazı alırsam cidden çok mu pişman olurum? Yoksa idare eder 2 3 sene de rahat kullanırsın hevesini al mı dersiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim.
Merhaba arkadaslar. Yasim 21 ve ilk arabami alicam. Soforluk olarak acemiligi astigimi dusunuyorum. Limitim 30 35 bin lira arasi bi miktar. Kafamda chevy aveo hb 75 bg var. Tasarim olarak spor duran ve biraz ugrasabilcegim( jant egzoz fln.) arac istiyorum. İlk arabam olcagindan performansi aramiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Hakkında
Forum İmzası:

HTC One (M8)
Forum İkinci El İmzası:
HTC farklıdır.
Hakkımda:
Çok telefon kullanmak çok bildiğini göstermez...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 717
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25.923 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 114 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.