Yüzbaşı
10 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 109 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İngiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim bu yüzden çok fazla laptop a ihtiyaç duyuyorum. Pahalı laptoplara bütçem yetmez. Office uygulamalarını sorunsuz kullanabileceğim, nette sosyal medyada takılabileceğim, film izleyebileceğim bir bilgisayar arıyorum. Deneme yazarken internette araştırma yaptığım için 8 9 sekme açıyorum. Oyun oynamıyorum. Kullanımım bu şekilde uygun bir fiyata önerebileceğiniz bir laptop var mı?
Twitter hesabım eski ev arkadaşımın telefonunda açıktı şimdi kendisi twitterımı kurcalıyor. Onun telefonundan nasıl çıkartabilirim hesabımı. Şifre değiştirdim olmamış... :/
Arkadaşlar stressten vs kilo kaybettim 52 ye kadar düştüm boyum 184-85. 1 ayda 57 kiloya çıktım ve kaslarımı güçlendirmek istiyorum fazla kalori yakmadan. Şınav ve mekik ile baslamak istiyorum fakat fazlasiyla güçsüzüm(çok gurur kırıcı) en fazla 12 şınav cekebiliyorum. Bazı sağlık problemlerimden dolayı bedenen çok çöktüm üzerimdeki bu yıkımı atmak istiyorum.

Bana uygun bir program onerirseniz sevinirim. Kyk yurdunda kalıyorum ev ortamı değil. Kilo hedefimde 70 civari
Kuzenim ios 9.1 e güncelledi telefonunu hesabına giriş yapıyor icloud ekranında giriş yapılamadı uyarısı alıyormuş. Telefonu dfu modda sıfırladık yine aynı hatayı aldı. Şifre ve mail doğru icloud ın sitesinden falan giriş yapabiliyor. Sorun nedir arkadaşlar neler yapabiliriz?
2 aylık bir Pug sahibiyim. Pati, kuru mama vs yemiyor şu an sadece tavuk göğsünü haşlayıp verdiğimde yiyor.. Ne yapmalıyım? Bazı forumlarda "önüne kuru mama koy 15 dk önünde dursun yemezse kaldır. Günde 3 öğün böyle yap. Pes edip afiyetle yiyecektir 1-2 güne kadar diyorlar." Bu şekilde yapıyorum şu an.. Kuru mamaya tavuk suyu karıştırıp denedim . Sıcak suyla denedim. Sütle denedim. Çare bulamadım. Bir şey olacak diye 2 gündür uyuyamadım? Ne yapmalıyım?
Dün sahiplendiğim Pug yavrusu hiç birşey yemiyor. Kuru mama verdim et verdim kuru mamayı sütle ıslatıp verdim. Kuru mamayı etle verdim. Bana mısın demedi dün gece çok az birşey su içti o kadar. Tüm gece uyumadım başında bekledim ne yapmalıyım?
Arkadaşlar büğün yeni bir laptop aldım. sizce donanımı nasıl?

intel core i5-560M
15.6* HD LED LCD
İntel HD Graphics
4 GB DDR3 Memory
500 Gb HDD


İŞLEMCİ HIZI 2.67 GHZ
CTRL+ALT+DELETE YE basıp görev yöneticiisi performans bölümünde cpu kullanım geçmişi 4 parçaya ayrılmış.
64-bit
windows ultimate...

Donanım bakımından nasıl ve oyun oynarken sorun yaratır mı acaba?
Arkadaşlar 1-2 saat once telefonu rootladim fakat bir sorunum var telefon menu gecislerinde bile cok fazla takiliyor en son almanya surumunu kullaniyorum LRT idi sanirim. Yeni rom atmaktan baska bir yol var mi kurtulabilmem icin
arkadaslar ben telefonumdada pc dede kullanabilecegm bir internet istiyorum. telefonumun ve pc nin wifi ozelligyle internete girmek istiyorum. vinn sanirim sadece pc ler icinmis o yuzden bu sikki eledim onerilerinizi bekliyorum...?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Macbook Air M1
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Mesaj Sayısı: 703
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 758
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 1.924 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 177 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.