Şimdi Ara

Non-Stop (2013) | Liam Neeson - Julianne Moore - Scoot McNairy (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

Hayatimda birfilmin altyazisinin bukadar istek ve arzu ile beklendigini gormemistim, çölde aranan bir yudum su gibi mubarek =)

bide bu kadar bekltentiden sonra iyi çıkmazsa fena saydırabiliirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Dosya olsa direkt koyarım zaten gençler :)

http://goo.gl/TY7BaO

teşekkürler.......
  • 1080p hazır ama altyazı yok
  • filmi netten 720p fraghera çevirisi ile izledim.görüntü kalitesi oldukça iyiydi.filme gelince oldukça beğendim.zevkle izledim.tempo hiç düşmüyor.merak içinde izletiyor kendini.

ben şahsen başta adam şizofren mi diye düşündüm ama alkolik bir tipi bize gösterdikleri için yanlıtma yapıldığı belliydi. mesajları gönderinin hep zenci hostes olduğunu düşündüm çok geri planda kaldı çünkü.nedense hiç en baştaki adam aklıma gelmedi.
    bu arada yardımcı pilot fenaydı eee başlarım lan gibi bi hareketle uçağı 2.400 fit e getirdi.uçağı indirirkende güzel gaza getirdi kendini.velhasıl iyi filmdi.

• Yani harbiden altyazı madem bizim türk sitelerine yüklenemiyor neden diğer yabancı altyazı sitelerinden birine yülemiyorlar ? Ki zaten fraghera çevirmiş ?
  • türkcealtyazi ekibini beklemekte fayda var, görüntü kalitesi düşmesin
  • Sonunda ki saçmalıklar hariç fena değildi film tavsiye ederim.
  • Açıkçası beklediğimden iyi çıktı. Ben orta halli bir aksiyon filmi bekliyordum ancak gayet izlenilebilir neredeyse kaliteli bir film olmuş.

Ben kadınlardan bekliyordum ancak beklediğim gibi olmadı. Anlayamadığım tek nokta pilot neden bomba var protokolü uygulamak için bilmem kaç fite iniyorum demedi ki? En azından kuleye söylemesini bekledim ama herif kafasına göre dalıyorum açılın dedi. Güzeldi 7,9/10
  • Kaliteli çeviriler gelecektir. Türkçe altyazı sitelerinde yüklemek yasak ama dünya genelinde kabul görmüş bir çok altyazı sitesine türkçe altyazı yüklenebiliyor, yükleniyor. Biraz daha sabredin. Liam Neeson filmi korsan altyazıyla seyredilmez.
  • altyazıda bi gelişmeyoksanırım?
  • 5 gözle bekliyoruz..bi bunu bide philomenia nın alt yazısını....
  • neden bu filmin altyazısını bu kadar bekliyorum hala anlamadım
  • Altyazi hala gelmemis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bekliyorum bakalım şu altyazıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 31 Mayıs 2014; 21:23:02 >
  • Neden altyazı bekliyorsunuz ki? Yukarıdaki sitenin görüntüsü gayet yeterli. Boşuna aksiyon yapıyorsunuz açın izleyin. Altyazıda sıkıntı da yok ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Kaliteli çeviriler gelecektir. Türkçe altyazı sitelerinde yüklemek yasak ama dünya genelinde kabul görmüş bir çok altyazı sitesine türkçe altyazı yüklenebiliyor, yükleniyor. Biraz daha sabredin. Liam Neeson filmi korsan altyazıyla seyredilmez.

Benim iki tane çevirdiğim filmin altyazısını oralardan bile sildirdiler.
    Bunu yapan dağıtım şirketlerine tepki koymak lazım.

• bi hevesle indiriyordum ama altyazı gelmemiş henüz . Bekleyeceğiz mecbur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Normal bir aksiyon filmi, abartmamak lazım, izlenebilir.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: salker

bu telif hakkı işi de nerden çıktı arkadaş??? madem öyle diğer filmlerin altyazıları neden mevcut? bu yasak sadece non stop için mi var?

evet.. bu filmin türkiye dağıtımını yapan firma yasaklatmış.
  • Büssürü çeviri yapan arkadaşlar var yabancı altyazı sitelerine koymak çok mu zor ki ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.