Şimdi Ara

Non-Stop (2013) | Liam Neeson - Julianne Moore - Scoot McNairy (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
6.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Dostlar alın size adam gibi bir altyazı

siteden ss aldım kırmızı işraetlediğim yere tıklayın siteye yönlendiriliceksiniz 5 saniye bekledikten sonra herşey tmm iyi seyirler

http://aliensubtitles.com/movies/Non+Stop/Turkish-subtitle-ssjwza
     Non-Stop (2013) | Liam Neeson - Julianne Moore - Scoot McNairy

hocam süpersin ya elin dert görmesin sabahtan beri bakmadığım yer kalmadı altyazı için yasaklanmış galiba mantıksız bir şekilde,film yasak değil altyazsısı yasak!!??....eyw sağolasın

• altyazı için bsplayer kullanın veya bsplayer'ın sitesi var zaten altyazı için daha iyisi de yok
  • Böyle çerezlik filmleri çok severim. Özellikle de L.Neeson'ın filmlerini. Ama bunun biraz esansı eskik ağam

Yapay bir atmosfer vardı. Gerilim unsuru bu yüzden eksikti. 10 üzerinden 6 verecektim ama Liam reisin hatrına 7 verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Dostlar alın size adam gibi bir altyazı

siteden ss aldım kırmızı işraetlediğim yere tıklayın siteye yönlendiriliceksiniz 5 saniye bekledikten sonra herşey tmm iyi seyirler

http://aliensubtitles.com/movies/Non+Stop/Turkish-subtitle-ssjwza
     Non-Stop (2013) | Liam Neeson - Julianne Moore - Scoot McNairy

hocam süpersin ya elin dert görmesin sabahtan beri bakmadığım yer kalmadı altyazı için yasaklanmış galiba mantıksız bir şekilde,film yasak değil altyazsısı yasak!!??....eyw sağolasın

Önemli değil ne demek her zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Zenciyi tahmin ettim de öğretmen süpriz oldu. Aslında oda belliydi en başta ateş istemesi uyanık izleyiciler hemen kapmıştır inceyi.

Ben de öyle düşündüm ayrıca liam neeson eleman orda biri bana 100 dolar verdi deyince niye tekrar adama güveniyor sonuçta yalan söylemiş birisi ben de orada emin oldum bu elemanda birşey olacağına, ve inanır mısın bilmem ama mevzunun kameradan patlayacağını da tahmin ettim çünkü kameraya çeken çocuğun üstüne 2-3 kere vurgu yaptılar banko bir kıllık olacağı belliydi, ama ben zenciden hiç şüphelenmedim o çıkınca şaşurdum adeta shock oldum

• Film kesinlikle mükemmeldi.
    Atmosfer süperdi, uçak konulu filmleri hep sevmişimdir zaten
    Sadece sonu biraz yavan olmuş gibi geldi o kadar.
    İzlemeyenlere tavsiye ederim..
  • liam babanın DARKMAN den sonraki en iyi filmi bence,adam resmen''ne yaşlanması lan burdayım işte''mesajı vermiş
  • filmin en güzel yeri son 20 dakikasıydı. Sonunu çok güzel bağlayınca filme kötü diyemiyorsun.

Son 20 dakikaya kadar yine bir gerilim oluyor, zanlı bir türlü bulunamıyor, heyecan yükseliyor felan ama tüm olayın döndüğü yer bir uçak gövdesi olunca filmden kopmak işten bile değil.

Filmin yönetmeni ispanyalı jaume collet serra çok sık film yöneten bir adam değil, son zamanlarda daha çok film yapımcılığına yönelmiş, madem ayağıma geldi şu işe de bir el atayım diye düşünmüş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 28 Haziran 2014; 21:12:33 >
  • edit:

izledim, harika film olmuş. aksiyon olsun, diyaloglar olsun, oyunculuklar olsun bence yeterliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 12 Temmuz 2014; 21:31:47 >
  • İnternette tüm altyazılar google çeviri gibi, düzgün bir altyazı linki bilen var mı acaba?
    Yukarıda da linkler var ama hepsi aynı, bir de neden altyazı bulunmuyor bu filmle ilgili açıklaması olan var mı?
  • hala altyazı yok

ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum

aylardır gelmeyen altyazı
  • sinemaya gidememistim, yarin denerim.
  • "Altyazı yasaklı olduğu için daha baya bir süre olmayacak. altyazısı, filmin türkiye dağıtıcısı tarafından türkçe altyazı sitelerinde yasaklandığı için yayınlan(a)mayacak olan filmdir.

filmi internetten izledim mecburen. beklediğimden daha iyiydi. oldukça akıcı ve ilginç buldum. olmuş bu. izleyin"

Türkçe altyazı'da böyle yazmış birisi yoruma.
  • opensubstitles dan bulabilirsiniz ;)
  • Film baya güzeldi. İzlerken hiç sıkmayan bir senaryoya sahip bence. Ve çok da akıcı bir şekilde ilerliyor. 10/9 puanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

hala altyazı yok

ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum

aylardır gelmeyen altyazı

Nasıl yok yau, izleyeli ay oldu.

Edit: Mesaj tarihine baktım da, mesajı atalı da olmuş bayağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 17 Eylül 2014; 14:22:51 >
  • Hort Film The Commuter'ın uçakta geçen versiyonu olmuş. Aslında The Commuter (2018) bunun trende geçen versiyonu olmuş desek daha doğru. Yalnız film ne yazık ki o kadar başarılı gelmedi. TV'lerde izlediğimiz ortalama uçak kaçırma filmleri gibi olmuş ama yine de filmi aç dediğimizde, gidiyor yani izletiyor kendini.

Katil(ler)in 2 kişi olması güzel bir sürprizdi.

İzlenir ama izlenmezse de bir şey kaybedilmez. Sıkmıyor ama sıkmaya ramak bırakabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.