Şimdi Ara

Non-Stop (2013) | Liam Neeson - Julianne Moore - Scoot McNairy (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
1
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soluk soluğa izlediğim bir filmdi.Son zamanlarda çıkan saçma sapan filmlerden sonra bu film , çok iyi geldi.İzlemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salker

bu telif hakkı işi de nerden çıktı arkadaş??? madem öyle diğer filmlerin altyazıları neden mevcut? bu yasak sadece non stop için mi var?

Hayır. Türkiye'de Don Jon filmi Ampec şirketi tarafından, Non-Stop filmi de Calinos Film tarafından çevirisi yasaklanan filmlerdir.
  • altyazı için ne kadar daha bekliycez ?
  • çeviren arkadaş varsa forumlarda dosya paylaşım siteleri aracılığı ile paylaşsalar güzel olur, yify gibi bluray kaynaklı sürümlere uyması yeterli, hatta biz de uydurabiliriz.

edit: hatta ingilizce kaynağı da vereyim.
    http://subscene.com/subtitles/non-stop/english/921839

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 2 Haziran 2014; 1:45:02 >
  • Bu altyazı işi çok sıkıntı olmaya başladı, sadece bu film için değil diğer filmlere de getirmeye başladılar ...
  • Altyazıyı edinen paylaşsın arkadaşlar hakikaten bu nasıl bir uygulamadır belli ki yaygınlaşacak bari yurtdışı altyazı sitelerine yüklensin aynı sorunu lone survivor filminde de yaşadım onun Türkçe altyazısını yabancı siteden indirmiştim umarım bu filmde aynı şekilde olur
  • imdb puani neden bu kadar dustu
  • altyazı bulabilen varsa paylaşsın arkadaşlar
  • Altyazı düşmüş arkadaşlar. Yify ile uyumlu gibi. Filmi şimdi izlicem en başta 1 2 dk izledim altyazıda sorun yok. İleride bozulursa bilmem.

LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Altyazı düşmüş arkadaşlar. Yify ile uyumlu gibi. Filmi şimdi izlicem en başta 1 2 dk izledim altyazıda sorun yok. İleride bozulursa bilmem.

LİNK

Hocam süpersiniz çok aça çok teşekkürler

• Rica ederim. Bu gece bi film keyfi yapalım.
  • aynı altyazı mı bilemedim ama bunda direkt yify yazıyor bugün çıkmış.indirme yöneticisini kullan seçeneğini kaldırıp indirin.

http://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/5709512/non-stop-tr
  • 720p altyazılı link varmı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Altyazı düşmüş arkadaşlar. Yify ile uyumlu gibi. Filmi şimdi izlicem en başta 1 2 dk izledim altyazıda sorun yok. İleride bozulursa bilmem.

LİNK

23
    00:03:29,543 --> 00:03:33,379
    Kore malı, Japon malı,
    İskandinav malı telefonlar.
    :)Ne mal telefonlar varmış:)

Enteresan bir çeviri olmuş. Çeviren arkadaş film arasında yorumlar falan katmış.

• Filmi izledim cok guzeldi..Nefesimi tutarak izledim.. Mutlaka izleyin

Filmin sonu daha degisik olabilirdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Haziran 2014; 1:52:25 >
  • 7.5/10 veririm bu filme, demin bitirdim kesinlikle güzel zaman geçirtiyor, Liam Neeson'u ayrı severim zaten iyi oldu bu film
  • Film boyunca;

4,5/10

• Cuma günü izleyeceğim filmi,güzele benziyor.

• Altyazıyla biraz uğraşıp düzenledim. İsteyenler özelden mesaj atabilir.
  • Altyazı nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.