Şimdi Ara

Nokia X6 Almaya değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar telefon almayı dusunuyorumda.aklımda 2 telefon var.biri önceden 1 ay kullanıp sattıgım 5800(ekonomik sıkıntıdan dolayı) bi de X6.biri 480 lira cıvarı digerı 850-900.X6 alırsam evkurdan almayı dusunuyorum.yalnız bu kadar para verılırmı dıye dusunuyorum arkadaslar.5800 kullandım ve gayette memnundum fakat artık herkesın elınde bı 5800 gorunce kıl olmaya basladım.zamanında 800 lıra ya mı ne almıstım sımdı ekmek peynır gıbı gıdıo.X6 ıda telefoncu arkadasımda kullanmıstım gayet cok hoş bı telefon.gerek dokunmatık gerek tip olarak.şimdi sormak ıstedıgım ikisi arasında kaldım.bu anlattıklarımdan yola cıkarak sizin verecegınız fıkırlerı almak ıstıyorum.ama mumkunse detaylı olsun bıraz.saygılar

AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD & Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless & SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White & Thermaltake GF1 850W Gold Psu
  • ben de 2 telefon arasında kaldım. görüşleri bekliyorum..
  • Bence herkesin elinde olmasına aldırma.X6 şu an alınacak tel değil.Hele ki EvKur'dan alırsan daha da pahalıya gelcek.Bence yine 5800 al.Dediğim gibi herkesin elinde var ama çoğunluk kullanmasını bilmiyor.Tam olarak kullanabiliyorsan 5800 her işini görebilecek bir telefon.X6 ya o kadar para vermeye değmez.
  • X6 ile 5800 arasında çok para farkı farkı var.O paraya deymez X6.5800 da gayet iyi bir telefon.

Herkesin elinde var diye 5800 yerine X6 almaya deymez.

Aralarındaki farklar sadece kamera ve ekran.Kamera da pek farketmeyeceğine göre birazcık daha iyi bir ekran için 500 lira fazla verilmez.

Ayrıca 5800'a daha fazla güncellee çıktığı için ve hack olanakları daha fazla olduğu için yazılımsal yönden 5800 daha iyi bile diyebiliriz.

İstersen X6 incelemem ve 5800 ile karşılaştırma konuma bir bak.

http://forum.donanimhaber.com/m_39842879/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Haziran 2010; 4:00:25 >
  • cok sagolun arkadaşlar dedıklerınız mantıklı.anlaşılan bana tekrar 5800 yolu gozukuyor yalnzı bı sorum daha olacak 5800 la ılgılı.benım bıldıgım en son v40 cıkmıstı sımdı v50 soylentılerı var.yukleyen arkadaş varsa getırılerını yazabılırmı ? vede hala ufak tefekte olsa bı sorun varmı? saygılar
    AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD &amp; Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless &amp; SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White &amp; Thermaltake GF1 850W Gold Psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeezy

cok sagolun arkadaşlar dedıklerınız mantıklı.anlaşılan bana tekrar 5800 yolu gozukuyor yalnzı bı sorum daha olacak 5800 la ılgılı.benım bıldıgım en son v40 cıkmıstı sımdı v50 soylentılerı var.yukleyen arkadaş varsa getırılerını yazabılırmı ? vede hala ufak tefekte olsa bı sorun varmı? saygılar

İlk yazdığım mesajı editledim bir tekrar oku istersen

RDS sorunu devam ediyormuş.Onun dışında pek çok hata giderildi ve dokunmatik hassasiyeti arttı.V50 yükle kardeş.Ve de hacklersen çok güzel oluyor telefon.f@tih veya biroltr'nin hackli versiyonlarını kurarsan çok güzel oluyor telefon

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

bencede x6 ya para verılmez.Çünkü 5800 la arasında kamera ve capasitive ekran farkı var.Bence bıraz bekle 2.el samsung wave al

Wave Bada işletim sistemi kullandığı için şu anda yetersiz ama ilerde açık kaynaklı olması dolayısıyla çok daha iyi bir hale gelecektir.Ama uzun bir süre yetersiz kalacak gibi.

Orijinalden alıntı: Gkhan77

ben olsam bende almam iphone 4 çıkmıs 5mp camera var baya güzel oda nokia n8 in yanında falan sönükte x6 nın yanında baya iyi bir ürün oyunlar desen süper bir oyunlar var 400-500 mb

Doğru ,,oyun ve program olarak hiç bir telefon iPhone ile yarışamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Haziran 2010; 10:51:41 >
  • benim de bir sorum olacak.. Kamera ve Dokunmatik Hassasiyeti benim için telefonda çok önemli ayrıntılar.. Nokia 5800 fiyatı 450-500 TL civarında değişiyor. Nokia X6 ise 750 TL civarında. aradaki fark ne kadar olursa X6 için alınması uygun olur yani mesela 5800 fiyatı 500 TL iken X6 yı 700 TL den almak kârlı mı sizce ?

Orijinalden alıntı: SARPERBJK

benim de bir sorum olacak.. Kamera ve Dokunmatik Hassasiyeti benim için telefonda çok önemli ayrıntılar.. Nokia 5800 fiyatı 450-500 TL civarında değişiyor. Nokia X6 ise 750 TL civarında. aradaki fark ne kadar olursa X6 için alınması uygun olur yani mesela 5800 fiyatı 500 TL iken X6 yı 700 TL den almak kârlı mı sizce ?

750TL ye nerede X6 TR garantili olarak.

Orijinalden alıntı: Gkhan77

ben olsam bende almam iphone 4 çıkmıs 5mp camera var baya güzel oda nokia n8 in yanında falan sönükte x6 nın yanında baya iyi bir ürün oyunlar desen süper bir oyunlar var 400-500 mb

Gigabyte EP45DS3 Anakart, Intel 8400 3 GHz Core 2 Duo İşlemci, Kİngston 2x1 Gbyte 1066 MHz Ram Kit, Sapphire Radeon 4850 Toxic Edition, Seagate 500 Gbyte+250 Gbyte 7200 rpm Sata 2 NCQ Harddisk , Aerocool Flamboyant Kasa, Enermax 650 watt Power Supply
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM: sktem, iStPaLaDiN
  • git iphone al

hayatımda iphone kadar güzel telefon görmedim. ama türkiyeden alınmaz biliyorsunuz boşbakanımız sayesinde herşey ateş pahalısı. alacak yurtdışından alacaksın.
  • X6'ya vereceğin para ile iPhone 3G al bence. Ayrıca yakında göreceksiniz X6'da herkesin elinde olacak. Hatta şöyle diyebilirim ki bir kaç ay sonra N97'nin yerini N8, 5800XM'in yerini ise X6 alacak. İtirazı olan var mı?

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

X6'ya vereceğin para ile iPhone 3G al bence. Ayrıca yakında göreceksiniz X6'da herkesin elinde olacak. Hatta şöyle diyebilirim ki bir kaç ay sonra N97'nin yerini N8, 5800XM'in yerini ise X6 alacak. İtirazı olan var mı?

Yok.

Ama herkesin elinde olması neden sorun ki? Ona kalırsa İPhone da herkeste var. Fark fark fark. Bu şekilde bölünecek miyiz yani?

Kimi diyor ki işte amelenin elinde 5800 var.

Yani?

Amelelik meslek değil mi? Hem de çok fazla fiziksel emek isteyen bir meslek. Gidip 1,5 milyar İPhone a verip milletten kontör dilenmekten iyidir.

Herkesin almasındaki tek sıkıntım şu. Bilip bilmeden konuşanlar.

Bunun dışında X6 için 999TL gibi bir rakam gerçekten fazla. Ama açıkçası CWM ekstrası baya br akıl çeliyor gibi. Telefonla birlikte Shazam gibi uygulamaları da bedava verseler süper olur aslında. Hatta shazam ı sadece deneme sürümü olarak kullandığım için bilmiyorum ama. Bulduğu şarkı ovi de var ise direkt shazam üzerinden tek tıkla indirme yeteneği olsa harika olur. Program yapımcısı ile bir görüşsün nokia.

Vadafon un sınırsız interneti ile de 100MB sonrası verilen hız ile 3-5 dakikada bir MP3 iner ki bu da iyi bir süre. ( Aklıma geldikçe gülümsüyorum ya. O 56-48K modemler ile nasıl MP3 indirmişim ben. )

999TL çok ama 800 liraya garantili var ise alınabilir. İPhone 3G şöyle hızlıca bir baktığımda 1100TL en iyi fiyat gibi duruyor. 300TL de bu devirde iyi para. Esas amaç oyun değil ise bu durumda X6 alınır. He bana kalsa ben x6 da almam.

Malum bu devirde 300TL iyi para. 300TL ucuza 5800 alırım. Ki zaten 5800 ım var.

• samsung wave de güzel onuda düşünebilirsin
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.