Şimdi Ara

Sony Xperia P almayı düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar.soyledıgım gıbı bu modelı almayı dusunuyorum.tipi ozellıkle cok hosuma gıttı telefonu ınceleme ımkanımda oldu.ekran cozunurlugu ve netlıgı benı bıtırdı deyımı yerındeysetelefonda yapacagım ısler sunlar.mesaj+muzık+arada sırada ınternet kullanımı.gun ıcerısınde telefonu toplam 2 saat ancak kullanıyorum calıstıgımdan dolayı.sarj konusunda baya bır sorunu olan varmıs o yuzden sızede danısmak ıstedım.ICS 4.0 guncellemesı hakkında kımısı memnun kımısı degıl.1000 tl e gold da kampanya var.bonusa 10 taksıt pesın fıyatına.sizce alınabılır mı??veya telefonun kronık bır sorunu varmıdır uzak mı durmalıyım?onerebılecegınız baska model varsa max 1200 tl olmalı.vede muzık hastası bırısıyım ona gore bır model onerebılırsınız.sımdıden tesekkurler

AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD & Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless & SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White & Thermaltake GF1 850W Gold Psu

• Sensation XE'de aklinizda bulunsun madem muzik istiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD &amp; Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless &amp; SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White &amp; Thermaltake GF1 850W Gold Psu
  • Batarya çok kötü malesef. Sırf bu yüzden bende vazgeçtim bu telefondan..
    AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD &amp; Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless &amp; SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White &amp; Thermaltake GF1 850W Gold Psu
  • arkadaslar yardım lutfen P alıcam ama lutfen bır yardım
  • xperia s alabilirsin bende ilk p almayı düşünüyordum hem p daha pahalıydı özellik olarak da azdı s aldım 1 hafta oldu şimdi çok memnunum tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Jeezy

arkadaslar yardım lutfen P alıcam ama lutfen bır yardım

pil konusunda için rahat olsun..ortalama kullanımla 1 günü rahat rahat çıkarıyorsun..bende pil konusunda endişeliydim fakat korktuğum gibi olmadı..bence gayet başarılı..
    Deathm4ch
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathMach1ne2

dostum sen alalı ne kadar oldu ?
    bende 2 hafta oldu ama pil konusunda sıkıntılarım var

bende alalı 2 hafta kadar oldu.. veri transferini hiç kapatmıyorum facebook whatsapp sürekli kullanıyorum..bu şekilde sabah tan geceye idare ediyor pil
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

xperia s alabilirsin bende ilk p almayı düşünüyordum hem p daha pahalıydı özellik olarak da azdı s aldım 1 hafta oldu şimdi çok memnunum tavsiye ederim

S daha pahalı yalnız.

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

xperia s alabilirsin bende ilk p almayı düşünüyordum hem p daha pahalıydı özellik olarak da azdı s aldım 1 hafta oldu şimdi çok memnunum tavsiye ederim

S daha pahalı yalnız.

Ben 1 e aldım doğbank tan sıfır ama bayram indirimine rastladım normalde de 1.300 falan teknosada siz p yi ne kadar buldunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

S daha pahalı yalnız.

Ben 1 e aldım doğbank tan sıfır ama bayram indirimine rastladım normalde de 1.300 falan teknosada siz p yi ne kadar buldunuz

"bende ilk p almayı düşünüyordum hem p daha pahalıydı özellik olarak da azdı s aldım" yazmışsınız, ama S daha pahalı. Onu düzelteyim dedim.

• sonunda xperia p aldım vatana mıllete hayırlı olsun.sarj olarakta ısteklerımı karsılıyor.ılk haftamda 1,5 gun gıdıyor sarjım.veri 24 saat acık face ve whatsapp acık olmasına ragmen.gunde 2 saatte muzık dınlıyorum ekran parlaklıgı kısık bravia engine kapalı gayette guzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.