Vivo x300 pro Beklemeye Değer mi?

-
-
Acelen yoksa beklenilir.3 ay mi.? Daha fazla olabilir sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay sonra çin de tanıtılır ama ülkemize gelmesi çok uzun sürebilir.Çinli firmalar globale telefonlarını çok geç çıkartıyor veya hiç çıkarmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değer Ekim 15'te falan tanıtılmış olacak kasım gibi Türkiye'ye gelir zaten çok hızlı Getiriyorlar gibi olayı kesinlikle değer Ben de bekliyorum hem silikon karbon teknolojisi olacak hem de lensler değişecek On Numara pil mil Bayağı uzun gidecek. Kayıtsız alacaksan Kasımda Zaten Türkiye'ye direkt gelecek çıksın 3 hafta içinde geliyor Türkiye'ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 15 Temmuz 2025; 5:29:28 >
Beklemenin sonu yok. 1 yıl sonra da x400 serisi gelecek.
Asıl mesele elinizdeki telefonla neyi yapamadığınız ve geçeceğiniz telefonda yapacağınız şeye değip değmeyeceği.
X200 pro fazla fazla yeterli. Muhtemelen x300 pro da aynı lensler olucaktır. Ya da bi tık daha iyi yapay zeka ile fotoğrafı işleme olacaktır.
Beklemeye değer mi tartışılır.
kayıtsız alacagım icin o kadar söylemiştim yoksa resmi olarak gelmesi baya uzun surer
x200 pro da ön kamera, hoparlor ve video stabilizasyonunun geride oldugunu duydum beklentim 300 pro veya ultrada bunun iyilestirilmesi aslında o yuzden bekliyorum belki ultra da alabilirim fark cok fazlaysa
İlla ki ufak tefek iyileştirmeler olucaktır. Ama sensör olarak fazla bişey olacağını sanmıyorum. Son bi kaç yıldır çıkan her cihaz aynı sensörleri kullanıyor. Video tarafında sanırım (bilgim olmadığı için diyorum) apple kadar iyi bir cihaz hala yok android tarafında.
-
Hocam ses kalitesi ve ön kamera önemliyse beklemeni tavsiye ederim. X200 pro da bunlar bariz geri bırakılmış özellikler x300 de bunları çözmüş olurlar
evet evet tam da bu iki sebepten ötürü bekleme kararı aldım ama çin sürüm mü origin os mu seçmeliyim bilmiyorum çekmeme sorunu alarm çalmama, bildirim görünmemesi gibi problem oluyormuş çinde
-
Hocam hiç acele etmeyin vivo kendisini adam akıllı olarak x200 serisiyle adını duyarabildi. Globalde mini ve ultra modeli de beklendi ama vivo bu kadar ilgi çekeceğini beklemedi. Mini çine özel tasarlanmasından dolayı FE modeli globale çıkardılar ama mininin yerini tutamadı. Seneye mini ve ultra modelinide globale çıkarabilceklerini düşünüyorum.
haklısin acele etmem aslında ama telefonüm 6 yıllik ısınıyor ve bataryası cabuk bitiyor hic değiştirilmediginden keske hemen cıksa 😂 A71 kullaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X