Şimdi Ara

Nokia X6 Almaya değermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: SARPERBJK

benim de bir sorum olacak.. Kamera ve Dokunmatik Hassasiyeti benim için telefonda çok önemli ayrıntılar.. Nokia 5800 fiyatı 450-500 TL civarında değişiyor. Nokia X6 ise 750 TL civarında. aradaki fark ne kadar olursa X6 için alınması uygun olur yani mesela 5800 fiyatı 500 TL iken X6 yı 700 TL den almak kârlı mı sizce ?

750TL ye nerede X6 TR garantili olarak.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90414&ad=NOKiA-X6-BLACK-16GB-Cep-Telefonlari

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

X6'ya vereceğin para ile iPhone 3G al bence. Ayrıca yakında göreceksiniz X6'da herkesin elinde olacak. Hatta şöyle diyebilirim ki bir kaç ay sonra N97'nin yerini N8, 5800XM'in yerini ise X6 alacak. İtirazı olan var mı?

Yok.

Ama herkesin elinde olması neden sorun ki? Ona kalırsa İPhone da herkeste var. Fark fark fark. Bu şekilde bölünecek miyiz yani?

Kimi diyor ki işte amelenin elinde 5800 var.

Yani?

Amelelik meslek değil mi? Hem de çok fazla fiziksel emek isteyen bir meslek. Gidip 1,5 milyar İPhone a verip milletten kontör dilenmekten iyidir.

Herkesin almasındaki tek sıkıntım şu. Bilip bilmeden konuşanlar.

Bunun dışında X6 için 999TL gibi bir rakam gerçekten fazla. Ama açıkçası CWM ekstrası baya br akıl çeliyor gibi. Telefonla birlikte Shazam gibi uygulamaları da bedava verseler süper olur aslında. Hatta shazam ı sadece deneme sürümü olarak kullandığım için bilmiyorum ama. Bulduğu şarkı ovi de var ise direkt shazam üzerinden tek tıkla indirme yeteneği olsa harika olur. Program yapımcısı ile bir görüşsün nokia.

Vadafon un sınırsız interneti ile de 100MB sonrası verilen hız ile 3-5 dakikada bir MP3 iner ki bu da iyi bir süre. ( Aklıma geldikçe gülümsüyorum ya. O 56-48K modemler ile nasıl MP3 indirmişim ben. )

999TL çok ama 800 liraya garantili var ise alınabilir. İPhone 3G şöyle hızlıca bir baktığımda 1100TL en iyi fiyat gibi duruyor. 300TL de bu devirde iyi para. Esas amaç oyun değil ise bu durumda X6 alınır. He bana kalsa ben x6 da almam.

Malum bu devirde 300TL iyi para. 300TL ucuza 5800 alırım. Ki zaten 5800 ım var.

Herkesin elinde olması benim için de sorun değil. Ama tanıdığım çoğu kişi için sorun oluyor ve anladığım kadarı ile bu sorun konuyu açan arkadaş için de geçerli. Bir de 3G'ler nasıl 1100 TL yaw? Bes 3Gs'leri 1200 - 1300 TL gibi fiyatlara kolaylıkla bulabiliyorum(16 GB). 3G 800-900 TL'ye rahat bulunur gibi geliyor bana. Daha Geçen yıl bu zaman 1000 Tl'ye bulmuştum(8 GB spot).

Düzeltme: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok da nickimde -- 22 Haziran 2010; 17:30:23 >

• @çok da nickimde
    3GS'lerin 8gb'ı yok,16 veya 32 olarak üretildi.
  • slmlar arkadaşlar bende telimi değiştirmeyi düşünüyorum
    bu modeli kullananlar varsa +/- ile paylaşırlarmı pc donanımından çok iyi anlarız ama cep telden anlamıyorum pek güncel takip etmiyorumda:D

biraz sinirli oldğumdan son 3telimide kırdım6270 son telimdi yere fırlattım 4 parça oldu tamir ettirdim 50tl verdim hoparlörüne 38dolar aldılar hala hışıltılı gidiyormuş karşı tarafa sesim çıldırcam

bugün alcam bir tel şunu gördüm nette hoşuma gitti

Nokia X6 Almaya değermi?

890,68 TL KDV Dahil
    Mağaza Fiyatı : 863,96 TL
    732,92 TL

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90414&ad=NOKiA-X6-BLACK-16GB-Cep-Telefonlari

yada diyorum biraz daha bekleyip iphone son 4.nesilinimi alayım oda 1800civarı deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 22 Haziran 2010; 4:22:18 >

• quote:

quote:

quote:

benim de bir sorum olacak.. Kamera ve Dokunmatik Hassasiyeti benim için telefonda çok önemli ayrıntılar.. Nokia 5800 fiyatı 450-500 TL civarında değişiyor. Nokia X6 ise 750 TL civarında. aradaki fark ne kadar olursa X6 için alınması uygun olur yani mesela 5800 fiyatı 500 TL iken X6 yı 700 TL den almak kârlı mı sizce ?

Kvk garantili mi?gold'un sitesinde garantisini göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

quote:

quote:

Kvk garantili mi?gold'un sitesinde garantisini göremedim.

KVK garantisi yok kardeş, Gold Pc garantisinde bu ürün. KVK garantili ürünler bir milyardan aşağı değil ve KVK garantisi için o kadar para vermeyi düşünmem şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

slmlar arkadaşlar bende telimi değiştirmeyi düşünüyorum
    bu modeli kullananlar varsa +/- ile paylaşırlarmı pc donanımından çok iyi anlarız ama cep telden anlamıyorum pek güncel takip etmiyorumda:D

biraz sinirli oldğumdan son 3telimide kırdım6270 son telimdi yere fırlattım 4 parça oldu tamir ettirdim 50tl verdim hoparlörüne 38dolar aldılar hala hışıltılı gidiyormuş karşı tarafa sesim çıldırcam

bugün alcam bir tel şunu gördüm nette hoşuma gitti

Nokia X6 Almaya değermi?

890,68 TL KDV Dahil
    Mağaza Fiyatı : 863,96 TL
    732,92 TL

yada diyorum biraz daha bekleyip iphone son 4.nesilinimi alayım oda 1800civarı deniyor

ben de almayı düşünüyorum bu telefonu fakat benzer özelliklerdeki Nokia 5800 çok daha ucuz. Arasındaki fiyat farkı 150 TL ye düştüğünde ideal olacaktır bence

• değmez bence ses olarak 5800 çok daha iyi x6 dan kamera ve dokunmatik hassasiyet dışında fark yok zaten. o kadar parayı çöpe atma derim

Orijinalden alıntı: enoman

@çok da nickimde

Anlayın işte en düşüğü hangisi ise ondan.

Ayrıca ekleyeyim: X6'nın tek farkı kamerası ve kapasitif dokunmatik ekranı değildir. Symbian 3 işletim sistemi, Multi-Touch desteği(patent olayından dolayı Nokia farklı bir isim vermişti) ve en azından benim için hepsinden önemlisi 3D grafik hızlandırıcısı var. Yanı 5800'da kasılarak oynanan ya da hiç oynanmayan oyunları(Ferrari GT: Evolution HD, Assassin's Creed 3D gibi) X6 ile akıcı bir biçimde oynayabilirsiniz.

Düzeltme: Anlatım bozukluğu ve noktalama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok da nickimde -- 22 Haziran 2010; 18:17:54 >

• sürekli kamerası iyi denip duruyor.. ne kadar iyi olduğunu merak ediyorum da.. n95in nasıl fotoğraf çektiğini biliyorum.. n95 ile karştırırsak.. hangisi daha iyi fotoğraf çeker acaba ??

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

@çok da nickimde

Anlayın işte en düşüğü hangisi ise ondan.

Ayrıca ekleyeyim: X6'nın tek farkı kamerası ve kapasitif dokunmatik ekranı değildir. Symbian 3 işletim sistemi, Multi-Touch desteği(patent olayından dolayı Nokia farklı bir isim vermişti) ve en azından benim için hepsinden önemlisi 3D grafik hızlandırıcısı var. Yanı 5800'da kasılarak oynanan ya da hiç oynanmayan oyunları(Ferrari GT: Evolution HD, Assassin's Creed 3D gibi) X6 ile akıcı bir biçimde oynayabilirsiniz.

Düzeltme: Anlatım bozukluğu ve noktalama.

Hacı naptın ya dediğin özelliklerin hiçbiri X6'da yok. Symbian 3 yok.Multitouch yok.3D grafik hızlandırıcısı da yok.Zaten forumda yaptığım incelemem de de bunu belirtmiştim.X6'nın 5800'dan tek farkı kapasitif ekran ve kameradır.

• Samsung wave
  • Nokia X6 yı ve 5800 ı MediaMarkt ta epey inceledim. Müzik performanslarını Westone 3 kulaklıkla bile deneme şansım oldu ve açık söylemeliyim ki müzik olarak eski Nokia 5310'dan daha kötü ikiside.. Aralarında ekran farkından kaynaklanan dokunmatik hassasiyeti dışında çoook ahım şahım fark ta yok. Bunların ikiside alınacak telefon değil kanaatimce..

Bunlara vereceğin parayla Hepsiburada'da 638 TL kampanyası olan LG GD900 Crystal çok daha iyi bir telefon. Tabi bu tavsiyem haftada bir telefon alıp satan. kendini maaşının tamamını bu işe yatırmayı tercih eden kullanıcılar için geçerli değil...

Orijinalden alıntı: java

Nokia X6 yı ve 5800 ı MediaMarkt ta epey inceledim. Müzik performanslarını Westone 3 kulaklıkla bile deneme şansım oldu ve açık söylemeliyim ki müzik olarak eski Nokia 5310'dan daha kötü ikiside.. Aralarında ekran farkından kaynaklanan dokunmatik hassasiyeti dışında çoook ahım şahım fark ta yok. Bunların ikiside alınacak telefon değil kanaatimce..

Bunlara vereceğin parayla Hepsiburada'da 638 TL kampanyası olan LG GD900 Crystal çok daha iyi bir telefon. Tabi bu tavsiyem haftada bir telefon alıp satan. kendini maaşının tamamını bu işe yatırmayı tercih eden kullanıcılar için geçerli değil...

Sen git bir kulak burun boğaza görün.

5800:
     Nokia X6 Almaya değermi?

iPhone'lar:
     Nokia X6 Almaya değermi?

5800 piyasadaki en kaliteli sese sahip telefondur.Yukarıda da görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Nokia X6 yı ve 5800 ı MediaMarkt ta epey inceledim. Müzik performanslarını Westone 3 kulaklıkla bile deneme şansım oldu ve açık söylemeliyim ki müzik olarak eski Nokia 5310'dan daha kötü ikiside.. Aralarında ekran farkından kaynaklanan dokunmatik hassasiyeti dışında çoook ahım şahım fark ta yok. Bunların ikiside alınacak telefon değil kanaatimce..

5800:
     Nokia X6 Almaya değermi?

iPhone'lar:
     Nokia X6 Almaya değermi?

Sen de görgü kuralları kursuna git... Ses beğenisi kişiye göre değişir. Öte yandan iphone ile karşılaştırmalar konuyla tamamen alakasız... Burada baban icad etmiş gibi fanatiklik yapmadan önce insanların kişisel görüşlerine saygı duymayı öğren...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

5800:
     Nokia X6 Almaya değermi?

iPhone'lar:
     Nokia X6 Almaya değermi?

Sen de görgü kuralları kursuna git... Ses beğenisi kişiye göre değişir. Öte yandan iphone ile karşılaştırmalar konuyla tamamen alakasız... Burada baban icad etmiş gibi fanatiklik yapmadan önce insanların kişisel görüşlerine saygı duymayı öğren...

Ben görgü kuralları kursuna gittim merak etme.Ayda 200TL.Sana da tavsiye ederim.Burada yaptığım terbiyesizlik göremiyorum.Ses beğenisi kişiden kişiye değişemez.Belli bir standartı çizgisi vardır.Ses kalitesini en iyi bilimsel araştırmalar anlar.Fanatiklik yapmıyorum geçekleri anlatıyorum.Bundan emin ol sayın ADMİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

2.EL Samsung Wave al daha iyi yada 2.el iphone 3gs 16 gb 800 liraya bulursan al derim.

3gs 16 gb ı 800 e bulması 2.el bile olsa neredeyse imkansız
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.