Şimdi Ara

Nokia Lumia 1520 almayı düşünüyorum fakat sorularım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirteceğim şuan kullandığım cihaz İPhone 5. Telefonu sürekli değiştiren bir insanım. Ama artık bu seferki alacağım cihazı min 1,5 sene kullanmayı planlıyorum. Bu zamana kadar da android olsun ios olsun her iki platformuda kullandım. Wp8 tecrübem hiç yok. Sadece Wp8 değil Wp platformu tecrübem hiç yok. Ama geçtiğimiz günlerde tanıtılan Nokia'nın tanıttığı 1520 modeli aklımı fazlasıyla bulandırdı (büyük ekranlı cihazlar her zaman daha fazla hoşuma gidiyor). Durum böyle olunca biraz kararsızda kaldım açıkcası Note 3 mü 1520 mi diye. Ama gördüm ki hepsinde birer eksiklik var. Sony Z1 ekran, lg g2 sd cart sorunu, note 3 işlemci resmen ikinci sınıf kullanıcı yerine koyuyor insanı, İphone 5 te malum ekran küçük geliyor artık. Ama Nokia tam bir cihaz çıkarmış piyasaya tebrik etmeden geçemicem.

Konuya girecek olursam ; Allah'a şükür maddi sıkıntım yok zaten hedefimdeki cihazların hepsi sınıfının en tepedeki üyeleri. Yanlız bunun yanında taviz vermek istemediğim noktalarda var. Örneğin ben müziklerimi bu zamana kadar hep itunes'tan indirdim. yani demek istediğim bir platform kullandımmı tam kullanmak isterim.

Şimdi siz değerli Wp8 kullanıcı arkadaşlarım size bir kaç sorum olacak. Birinicisi ; uygulama sıkıntısı çok yaşarmıyım (kullandığım fazla uygulama yok genel kitle gibi bende sosyal medya uygulamaları + birkaç ek uygulama kullanıyorum). Bu soruyu sorma nedenim kullanan arkadaşlarım takibini çok iyi yapıyolardır. Ben bu platforma çok yabancıyım. İkinci olarak sistemsel-yazılımsal sorunlar varmı ? Kimseden 'çok stabil','yağ gibi akıyor' yorumlarından ziyade sistemin eksiklerini artılarını yazarlarsa benim kafamdaki soru işaretlerini daha iyi gidermiş olurlar. Çünkü hali hazırda her sistem artık yağ gibi akıyor bence bu bi ölçü olmamalı.

Yani bi müzik indirebileceğim kaliteli bir müzik platformu varmı ? Programların kaliteleri nasıldır (ios'e göre vs.) Buna benzer karşılaştırmalar, eksikler - artılar yazılırsa çok memnun olurum. Bu telefonu almamdaki tüm kararları burdaki yorumlara ve görüşlere göre vereceğim arkadaşlar çünkü cihaz gerek ekranı gerek kamerası (kameraya önem veririm fazla fotoğraf çeken birisiyim) ,gerek donanımı, müzikde oldukça önemlidir benim için, Nokia kalitesini tartışmaya bile gerek yok zaten o yüzden fazla fanlığa bağlamadan tarafsız bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar.

• Öncelikle merhabalar. İlk olarak uzun kullanacağınızı söylüyorsunuz. Ben bunu wp8 platformu ile yapmanızı önermiyorum. Nedeni sistemsel ve uygulama olarak eksiklerinin çok olması.

Çok uygulama kullanmıyorsunuz belli ki. Market sizin için sorun teşkil etmeyecektir o zaman(neler kullandığınız önemli).

Uygulama boyutuna indiğimizde sorunlar başlıyor. Sosyal ağaların bildirimleri maalesef ki sıkıntılı. Bazen gelmiyor bazen geç geliyor. Ayrıca Facebook gibi uygulamalar da yavaş çalışıyor. Bir fotoğraf açtığınızda iki saniye sonra algılayıp resim büyüyor örneğin sonra bir de netleşmesi var. Aslında bu durumda asıl garip olan geri tuşun basınca yine aynı sürede zor kapanması. Kısacası o yavaşlığı hissediyorsunuz. Başka uygulamaya geçersek forsquare de check in yaparken arkadaş etiketleyemiyorsunuz ve twitterda Türkiye gündemi desteği yok. Whatapp'da arka plan resmi koyamıyorsunuz. Diğer uygulamalar ve ana ekran için de geçerli. Bana kalırsa görsellikte çok basit ve sınıfta kalıyor. Tabii bunlar
    tek sorun değil uygulamalar haklında daha çok sorun var. Aklıma gelmişken yenilenmeyen sohbet penceresini ekleyeyim.

Sistemsel eksikler say say bitmez. Her ne kadar güncelleme ile gelecek dense de bir yıldır gelen şeyler afedersiniz ama komik. Ancak gdr3 ve bundan sonraki şeyler bir şey katacak sisteme. Başlayalım eksiklere, bildirim merkezimiz yok. Bir bildirim geldiğinde ana ekrana koyduğumuz uygulamaların üstüne sayı olarak geliyor. Zaten yavaş çalışanlar olduğu için insan açmak istemiyor. Ses seviyeleri olarak ise zil sesi ile mekan sesi tümleşik. Bu da bir eksik. Kişiselleştirme gerçekten çok az. Arka plan resmi koyamıyoruz ve uygulamalar da bu temada. İnsan koca yazıları siyah fon üstünde görmekten gerçekten bıkıyor. Multitasking çok kötü. Arka planda başka uygulamaya geçip tekrar geri dönünce tekrar açılıyor. Sürdürülüyor gibi yazılar çıkıyor ve bir işlem ya da indirme işlemi devam etmiyor çok sinir bozucu ve de 8 tane pencereden başkası açılmıyor. Yani 8 uygulama veya her neyse açtığın şeyden fazlası açılmıyor. Tam olarak ram kullanımını ve açık olan uygulamaları bilemiyorsunuz. Bir şeyler oluyor ama ne? Artırabilirim örnekleri ama yeterli şimdilik.
    Nokia müzik var. Buradan satın alabilirsin şarkıları. şimdiye kadar aradığım şarkıları buldum veya mix radiodan çevrimdışı liste indirirsin. Para vermezsen 6 şarkı geçme hakkı(1 saatte bir) ve sonsuz şarkı dinleme hakkı var. Para verirsen sonsuz geçiş olur.

Benim önerim note3 alman. Çoğu açıdan daha iyi. Özellikle uzun kullanacaksan bu önerim daha da geçerli. Bir de eklemek gerekirse 1,5 yıla wp8 çok iyi düzeye gelir. O zamana kadar note 3 kullanın. En iyisi budur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Öncelikle merhabalar. İlk olarak uzun kullanacağınızı söylüyorsunuz. Ben bunu wp8 platformu ile yapmanızı önermiyorum. Nedeni sistemsel ve uygulama olarak eksiklerinin çok olması.

Çok uygulama kullanmıyorsunuz belli ki. Market sizin için sorun teşkil etmeyecektir o zaman(neler kullandığınız önemli).

Uygulama boyutuna indiğimizde sorunlar başlıyor. Sosyal ağaların bildirimleri maalesef ki sıkıntılı. Bazen gelmiyor bazen geç geliyor. Ayrıca Facebook gibi uygulamalar da yavaş çalışıyor. Bir fotoğraf açtığınızda iki saniye sonra algılayıp resim büyüyor örneğin sonra bir de netleşmesi var. Aslında bu durumda asıl garip olan geri tuşun basınca yine aynı sürede zor kapanması. Kısacası o yavaşlığı hissediyorsunuz. Başka uygulamaya geçersek forsquare de check in yaparken arkadaş etiketleyemiyorsunuz ve twitterda Türkiye gündemi desteği yok. Whatapp'da arka plan resmi koyamıyorsunuz. Diğer uygulamalar ve ana ekran için de geçerli. Bana kalırsa görsellikte çok basit ve sınıfta kalıyor. Tabii bunlar
    tek sorun değil uygulamalar haklında daha çok sorun var. Aklıma gelmişken yenilenmeyen sohbet penceresini ekleyeyim.

Sistemsel eksikler say say bitmez. Her ne kadar güncelleme ile gelecek dense de bir yıldır gelen şeyler afedersiniz ama komik. Ancak gdr3 ve bundan sonraki şeyler bir şey katacak sisteme. Başlayalım eksiklere, bildirim merkezimiz yok. Bir bildirim geldiğinde ana ekrana koyduğumuz uygulamaların üstüne sayı olarak geliyor. Zaten yavaş çalışanlar olduğu için insan açmak istemiyor. Ses seviyeleri olarak ise zil sesi ile mekan sesi tümleşik. Bu da bir eksik. Kişiselleştirme gerçekten çok az. Arka plan resmi koyamıyoruz ve uygulamalar da bu temada. İnsan koca yazıları siyah fon üstünde görmekten gerçekten bıkıyor. Multitasking çok kötü. Arka planda başka uygulamaya geçip tekrar geri dönünce tekrar açılıyor. Sürdürülüyor gibi yazılar çıkıyor ve bir işlem ya da indirme işlemi devam etmiyor çok sinir bozucu ve de 8 tane pencereden başkası açılmıyor. Yani 8 uygulama veya her neyse açtığın şeyden fazlası açılmıyor. Tam olarak ram kullanımını ve açık olan uygulamaları bilemiyorsunuz. Bir şeyler oluyor ama ne? Artırabilirim örnekleri ama yeterli şimdilik.
    Nokia müzik var. Buradan satın alabilirsin şarkıları. şimdiye kadar aradığım şarkıları buldum veya mix radiodan çevrimdışı liste indirirsin. Para vermezsen 6 şarkı geçme hakkı(1 saatte bir) ve sonsuz şarkı dinleme hakkı var. Para verirsen sonsuz geçiş olur.

Benim önerim note3 alman. Çoğu açıdan daha iyi. Özellikle uzun kullanacaksan bu önerim daha da geçerli. Bir de eklemek gerekirse 1,5 yıla wp8 çok iyi düzeye gelir. O zamana kadar note 3 kullanın. En iyisi budur bence.

Sizin yorumunuz hep mi olumsuz ya?

Windows Phone gayet iyi bir sistemdir. Oyun oynamayacaksan mağazada her uygulama var. Ve ses kaliteleri çok iyi.

Itunes gibi Xbox Music var. Gayet işlevsel

• quote:

Öncelikle merhabalar. İlk olarak uzun kullanacağınızı söylüyorsunuz. Ben bunu wp8 platformu ile yapmanızı önermiyorum. Nedeni sistemsel ve uygulama olarak eksiklerinin çok olması.

Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. Anladığım kadarıyla eksiklikler var fazlasıyla. Herşeyi geçtimde dediklerinizin arasında en çok canımı sıkanda multitasking oldu. Ben gdr3 güncellemesi ile kesin çözmüşlerdir o problemi diyodum ama çözülmemiş anlaşılan. Müzik olayı itunes'taki gibi olduğu için iyiymiş. Yorumlarınızı kesinlikle düşünücem. Fakat note 3 konusunda çok tedirginim. Defalarca android ekosisteminden (s1,s2,s3,note1,note2) dilim yandı. Bu sefer hemen atlamamaya karar verdim. Birde nokia kullanmayı özledim desem yalan olmaz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Windows Phone gayet iyi bir sistemdir. Oyun oynamayacaksan mağazada her uygulama var. Ve ses kaliteleri çok iyi.

hocam oyundan ziyade programlar önemli benim için. Arkadaşım geçen gün (l920) asphalt 7 oynuyodu gayet iyi oynanıyodu bence. Programların stabilliği önemli benim için. Müzik olayını araştırdımda biraz gayet hoşumada gitti aslında.

• sen komi arkadasimiza bakma bence , adam neredeyse kopyalama yapistir yapacak her nokia alsam mi diyene hatta yapiyor mu yapmiyor mu emin de degilim elin yorulmuyor mu be Komi ?
    bence okadar da eksigi yok facede bildirimler gelmiyor arkadaki siyah tema bence güzel sadeyi severim ben mesela bu yüzden wp8 i tercih ettim ve cok fazla uygulama kullanmamamdan dolayi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

hocam oyundan ziyade programlar önemli benim için. Arkadaşım geçen gün (l920) asphalt 7 oynuyodu gayet iyi oynanıyodu bence. Programların stabilliği önemli benim için. Müzik olayını araştırdımda biraz gayet hoşumada gitti aslında.

Lumialar çok stabil, işlevsel ve uzun sure güncelleme alacak telefonlar. İçin rahat olsun her uygulama hızlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Phablet konusunda uzun zaman sonra aradığım özellikleri tek pakette buldum şuan çok sıcak bakıyorum Wp8 e. Fakat geçenlerde bi yorum allak bullak etti zihnimi. Birisi 'keşke uygulamalarım olsaydı da kassaydı' uygulama eksikliklerinden bahsetmiş. aslında benim sık kullandığım tüm uygulamalar geliyor. instagram ve vine da geliyomuş daha ne olsun. Ama şu gdr3 yükleyen varsa aranızda multitasking olayı hala aynımı ? yani bi programdan çıkıp tekrar girdiğinizde tekrar mı yeniliyor kendini ? Bu benim için önemli bi konu çünkü. Uygulamalardan şikayet etmeyin bence. İos 7 deki foursquare uygulaması ıkına ıkına çalışıyo resmen.
  • Bence al dene eksiklikleri var ama ileride kesinlikle çok daha iyi olacak şimdiden belli daha 1 yıllık ama çok gelişti wp dandroid asla almam bence alma ip5 çok küçük geliyo artık evet o konuda haklısın. bence almalısın
  • Note 3 almak istemiyorum. Tamam aşırı özelliği olan çok iyi bi cihaz tasarımıda bence çok iyi ama o donanım işi bozdu beni. Şuan tam eksiksiz paket olan tek bi telefon var kanımca oda 1520. Türkiye'ye gelince mutlaka gidip baya bi incelicem.
  • M.M.G kullanıcısına yanıt
    MRB :D WİNDOWS PHONE 8 DE GDR3 ÖNİZLEME SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM VE 1020 DE HİÇ ÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM GİRİNCE TEKRARDAN ÇALISIYOR VE X İLE KAPATABİLİYORSUNUZ FORUMDA ARKADAŞLAR UYGULAMA EKSİK DİYORLAR AMA ACIBA HANGİ UYGULAMA EKSİK TEK EKSİİĞİMİZ OYUN OLARAK SUBWAY SURFERS AMA ODA 2 AYA KALMAZ GELİCEK BENCE WP8 NOKİA LUMİA 1520 ALMANIZI TAVSİYE EDERİM SIKINTI YAŞAMAZSINIZ .:D.
  • Bankacılık programlarında da sorunlu daha doğrusu eksik olduğunu söylemek isterim. Garanti iyi diyorlar ben denemedim fakat işcep sadece var desinler diye koyulmuş. Symbian'dakinin çeyreği etmez.

Whatsapp'dan bahsedilmiş arka plan diye. Aynı zamanda telefonunuzdaki video ve ses dosyalarını yollayamıyorsunuz karşı tarafa.

Video oynatıcısı ise düşman başına. Online video izlerken ileri ve geri sarmak işkence. Çubuktan çekerek sarılmıyor. Sarma tuşuna basıp basıp bırakmanız gerekiyor.

• Yanliz degil yalniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Bankacılık programlarında da sorunlu daha doğrusu eksik olduğunu söylemek isterim. Garanti iyi diyorlar ben denemedim fakat işcep sadece var desinler diye koyulmuş. Symbian'dakinin çeyreği etmez.

Whatsapp'dan bahsedilmiş arka plan diye. Aynı zamanda telefonunuzdaki video ve ses dosyalarını yollayamıyorsunuz karşı tarafa.

Video oynatıcısı ise düşman başına. Online video izlerken ileri ve geri sarmak işkence. Çubuktan çekerek sarılmıyor. Sarma tuşuna basıp basıp bırakmanız gerekiyor.

Bankacılık programlarıyla pek işim yok. İşcep sorunsuz olsaydı iyi olurdu ama olsun düzelir elbet. Fakat whatsapptaki sorun ciddi boyutta. Bunu bilmiyordum eksikliği söylediğiniz için teşekkürler hocam. Buna benzer varsa programsal sorunlar belirtirseniz wp8 adına önüme görmem için büyük yardımınız dokunur bana.

• Dostum olumlu olumsuz yorumlarin hepsini okudum su an. Bende htc 8x kullaniyorum. Bahsi gecen her yorum dogrudur. Hicbirinde eksik yok. Olumlu ve olumsuz butun yorumlar dogru. Karar senin. Note 3 un kasasi ve sarj suresini de dusun derim. Cunku lumia nin sarjiyla kiyaslanamaz. Ful kullanimda 6 saat. Saka gibi degil mi? Yani bu kore lilerin kayserilerle bi akrabaligi oldugunu dusunmeye zorluyor beni. Adamlar teknoloji uretip 2000 tl ye satiyor. Ama sattiklari tum urunler kasa olarak 5. Sinif malzeme. Yani teknoloji uretip dandik maldan maliyeti dusurmenin pesinde. Ya bu kadar ucuz hesap olabilir mi yaa! Insan dusununce sinirleri tepesine cikiyor. Afedersin skecek adam ariyorlar ki herhalde 3 milyon satti. 3 milyon hazir insan var dunyada. Neyin hatrina note 3 cikmis. S4 var. Aman 5 I cikacak onu alacam ben. Alinan telefonda kimse kusura bakmasinda eline alip bakacaksin kardesim. Oyuncak gibi olmayacak. Yazik gunah az para degil. Bu piyasada htc telefon kasasi yapiyor. Gercekten kalite. Simdi nokia bu sekilde. Her ne kadar dusuk modellerinde kapakli falan yapmis olsada (cunku kapaklilar cok dandik oldu) ust modellerinin kasasi kalite! Yani demek istedigim donanimsal ve yazilimsal ayristirmarlarin yani sira alacagin telefon deri gorunumlu plastik kasali ekran BENCE olmasin. Parana yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüyekaydı

MRB :D WİNDOWS PHONE 8 DE GDR3 ÖNİZLEME SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM VE 1020 DE HİÇ ÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM GİRİNCE TEKRARDAN ÇALISIYOR VE X İLE KAPATABİLİYORSUNUZ FORUMDA ARKADAŞLAR UYGULAMA EKSİK DİYORLAR AMA ACIBA HANGİ UYGULAMA EKSİK TEK EKSİİĞİMİZ OYUN OLARAK SUBWAY SURFERS AMA ODA 2 AYA KALMAZ GELİCEK BENCE WP8 NOKİA LUMİA 1520 ALMANIZI TAVSİYE EDERİM SIKINTI YAŞAMAZSINIZ .:D.

eminmisiniz ? yukarda @Komi arkadaşımız öyle değil diyor ama. Eğer senin dediğin gibiyse sorun yok demektir. Buna bi kesinlik getirmemiz lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

Dostum olumlu olumsuz yorumlarin hepsini okudum su an. Bende htc 8x kullaniyorum. Bahsi gecen her yorum dogrudur. Hicbirinde eksik yok. Olumlu ve olumsuz butun yorumlar dogru. Karar senin. Note 3 un kasasi ve sarj suresini de dusun derim. Cunku lumia nin sarjiyla kiyaslanamaz. Ful kullanimda 6 saat. Saka gibi degil mi? Yani bu kore lilerin kayserilerle bi akrabaligi oldugunu dusunmeye zorluyor beni. Adamlar teknoloji uretip 2000 tl ye satiyor. Ama sattiklari tum urunler kasa olarak 5. Sinif malzeme. Yani teknoloji uretip dandik maldan maliyeti dusurmenin pesinde. Ya bu kadar ucuz hesap olabilir mi yaa! Insan dusununce sinirleri tepesine cikiyor. Afedersin skecek adam ariyorlar ki herhalde 3 milyon satti. 3 milyon hazir insan var dunyada. Neyin hatrina note 3 cikmis. S4 var. Aman 5 I cikacak onu alacam ben. Alinan telefonda kimse kusura bakmasinda eline alip bakacaksin kardesim. Oyuncak gibi olmayacak. Yazik gunah az para degil. Bu piyasada htc telefon kasasi yapiyor. Gercekten kalite. Simdi nokia bu sekilde. Her ne kadar dusuk modellerinde kapakli falan yapmis olsada (cunku kapaklilar cok dandik oldu) ust modellerinin kasasi kalite! Yani demek istedigim donanimsal ve yazilimsal ayristirmarlarin yani sira alacagin telefon deri gorunumlu plastik kasali ekran BENCE olmasin. Parana yazik

Ağzımızı bozup tadımızı kaçırmayalım lütfen biraz edep.. Ben sadece wp8 platformu hakkında bilgi almaya çalışıyorum. Görüşlerinede katılmıyo değilim ama lütfen edepli olalım. Bu arada şarj demişken şarj durumları nasıl lumia serilerinde.

• M.M.G kullanıcısına yanıt
    KOMİ HER TÜRLÜ WİNDOWS PHONE 8 İ KOTULUYOR YANİ EN İYİ WP8 DE OLSA KÖTÜLER ONA ALDANMA KİME ALDANIRSAN ALDAN YANİ SANA OKADAR SOYLEYIM SATEN YUKARIDA BAZI ARKADAŞLAR DA YAZMIŞ KOMİ HAKKINDA ŞARJ DURUMLARI FENA DEĞİL YANİ 1 GÜNÜ RAHAT ÇIKARIYOR...:D. BU KESİN BİRŞEY SAATTEN
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store UYGULAMA OYUNLARA BAKABİLİRSİN BENCE OKADAR EKSİK YOK POPULER UYGULAMALARDAN INSTAGRAM VE VİNE TEMPLE RUN2 ASPHALT 8 FİFA 2014 HEPSİ YAKINDA GELİCEK 1 AYA KALMAZ ASPHALT 8 KASIM 15 E KADAR GELİYOR TEMPLE RUN2 BU HAFTA İÇİN GELİCEK BUYUK İHTİMAL YARIN :D VEYA 31 İNDE ÇÜNKÜ CADILAR BAYRAMI ABD DE FALAN WİNDOWS PHONE 8 TAM OLARAK DONANIMSALDAN ZİYADE YAZILIMA BAKIYOR HEM STABİL HEM HIZLI İOS STABİL DERLER AMA OKADAR STABİLLİĞİNİ GÖREMEDİM İOS 7 DE SATEN CİHAZLAR KASMAYA BAŞLADI APPLE TAM YAPAMADI İOS 7 Yİ HERNEYSE BİZ KONUMUZA DÖNELİM DEDİĞİM GİBİ HERTÜRLÜ ALINIR HELEKİ NOKİA BLACK GÜNCELLEMESİNDEN SONRA YANİ 2 AYA KALMAZ SİSTEM TAM OTURUR .:D.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rooney

sen komi arkadasimiza bakma bence , adam neredeyse kopyalama yapistir yapacak her nokia alsam mi diyene hatta yapiyor mu yapmiyor mu emin de degilim elin yorulmuyor mu be Komi ?
    bence okadar da eksigi yok facede bildirimler gelmiyor arkadaki siyah tema bence güzel sadeyi severim ben mesela bu yüzden wp8 i tercih ettim ve cok fazla uygulama kullanmamamdan dolayi.

Söylediğim hiçbir şey de yanlış yok. Her şey doğru. Sade diyorsunuz da bu kadar basitlik sayesinde stabil olduğunu unutuyorsunuz. İlk günkü büyüleyiciliği bir süre sonra gidiyor. Sade sade sonsuza kadar gidemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.M.G

quote:

Orijinalden alıntı: seckinsahin

Dostum olumlu olumsuz yorumlarin hepsini okudum su an. Bende htc 8x kullaniyorum. Bahsi gecen her yorum dogrudur. Hicbirinde eksik yok. Olumlu ve olumsuz butun yorumlar dogru. Karar senin. Note 3 un kasasi ve sarj suresini de dusun derim. Cunku lumia nin sarjiyla kiyaslanamaz. Ful kullanimda 6 saat. Saka gibi degil mi? Yani bu kore lilerin kayserilerle bi akrabaligi oldugunu dusunmeye zorluyor beni. Adamlar teknoloji uretip 2000 tl ye satiyor. Ama sattiklari tum urunler kasa olarak 5. Sinif malzeme. Yani teknoloji uretip dandik maldan maliyeti dusurmenin pesinde. Ya bu kadar ucuz hesap olabilir mi yaa! Insan dusununce sinirleri tepesine cikiyor. Afedersin skecek adam ariyorlar ki herhalde 3 milyon satti. 3 milyon hazir insan var dunyada. Neyin hatrina note 3 cikmis. S4 var. Aman 5 I cikacak onu alacam ben. Alinan telefonda kimse kusura bakmasinda eline alip bakacaksin kardesim. Oyuncak gibi olmayacak. Yazik gunah az para degil. Bu piyasada htc telefon kasasi yapiyor. Gercekten kalite. Simdi nokia bu sekilde. Her ne kadar dusuk modellerinde kapakli falan yapmis olsada (cunku kapaklilar cok dandik oldu) ust modellerinin kasasi kalite! Yani demek istedigim donanimsal ve yazilimsal ayristirmarlarin yani sira alacagin telefon deri gorunumlu plastik kasali ekran BENCE olmasin. Parana yazik

Ağzımızı bozup tadımızı kaçırmayalım lütfen biraz edep.. Ben sadece wp8 platformu hakkında bilgi almaya çalışıyorum. Görüşlerinede katılmıyo değilim ama lütfen edepli olalım. Bu arada şarj demişken şarj durumları nasıl lumia serilerinde.

Full kullanımda 5 saat gider ancak. Yani note3'den de az. Tabii bu donanımsal. 1520 bu açıdan iyi olabilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.