Şimdi Ara

Sony INZONE M9 Monitörü almayı istiyorum ama bulamıyorum. Yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony INZONE M9 (SDM-U27M90) model monitörü almak istiyorum, ancak ne yazık ki bulmakta zorlanıyorum. Hem online mağazaları hem de fiziksel teknoloji marketlerini araştırdım ama stok sorunu yaşıyorum.

Sarı sitede ikinci el olarak buldum, ama herhangi bir dönüş alamadım. Eğer bu monitörü satın alabileceğim bir yer, güvenilir bir platform ya da herhangi bir alternatif hakkında bilginiz varsa benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Benim gibi arayan başka kişiler de varsa burada paylaşım yaparak birbirimize destek olabiliriz.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

LG C1 OLED kullanan biriyim. Bu televizyonu bilen bilir. Mükemmel bir tasarımı olan, günümüz konsollarının tüm nimetlerini buram buram kullanabilmeyi sağlayan 144Hz'lik harika bir tvdir.

800-900 Nits değerleri arasında bir parlaklığı vardır. Kısacası gayet güzel, 10 numara bir OLED dir.

Sırf bu tv yüzünden hangi monitörü aldıysam hayal kırıklığına uğradım. Normal olarak hiç bir VA, TN, IPS monitör zaten panel teknolojisi olarak OLED ile kapışamayacağı için hep OLED tvnin yanında sönük kaldılar.

Ta ki INZONE M9 alana kadar.

INZONE M9 bugüne kadar kullandığım en iyi monitör diyebilirim.

Görsel tasarım uzmanıyım ve elimden tahminen son 10 yılda 20-25 ayrı monitör geçmiştir.

INZONE M9 u alabilirsen al, sakın kaçırma derim.

PS5 PRO + XSX sahibiyim ve bu kadar harika bir performansı hiç bir monitörde tecrübe etmedim. (mesela 27" iMac de var bende onun bile retina ekranından çok çok iyi)

Renkleri muazzam.

Çözünürlük muazzam.

144 Hz mevcut ve VRR desteği var.

Zaten direkt PS konsolu için üretilmiş.

PS5 + PS5 PRO + XSX tüm nimetlerini destekliyor.

Fakat değinmek istediğim 2 önemli noktası var. Biri artı biri eksi.

Eksi olan kısım şu. Dahili hoparlörü var fakat vasat bir performansı var. Yani hoparlörlerine bir anlam yükleme. Hatta koymasalarmış daha iyi olurmuş.

Artı olan kısım da şu. Resmi sitesinde dahi 600 Nits parlaklık veriyor yazıyor ama bende panel değer ölçer aparatlar var. 870 Nits parlaklığa kadar ışık verebiliyor. Ortalama 820 Nits net veriyor, bilgin olsun.

Hatta son söz olarak şunu söyleyeyim.

800-900 Nits parlaklığı olan LG C1 OLED tv'mden daha net ve temiz beyazlar veriyor 820 Nits'lik parlaklığı ile.

Umarım bulursun ve alırsın.

Ne yazık ki Türkiye satışı artık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 28 Mayıs 2025; 15:25:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.