Şimdi Ara

Nokia Lumia 1520 almayı düşünüyorum fakat sorularım var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.M.G

quote:

Orijinalden alıntı: yeniüyekaydı

MRB :D WİNDOWS PHONE 8 DE GDR3 ÖNİZLEME SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM VE 1020 DE HİÇ ÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM GİRİNCE TEKRARDAN ÇALISIYOR VE X İLE KAPATABİLİYORSUNUZ FORUMDA ARKADAŞLAR UYGULAMA EKSİK DİYORLAR AMA ACIBA HANGİ UYGULAMA EKSİK TEK EKSİİĞİMİZ OYUN OLARAK SUBWAY SURFERS AMA ODA 2 AYA KALMAZ GELİCEK BENCE WP8 NOKİA LUMİA 1520 ALMANIZI TAVSİYE EDERİM SIKINTI YAŞAMAZSINIZ .:D.

eminmisiniz ? yukarda @Komi arkadaşımız öyle değil diyor ama. Eğer senin dediğin gibiyse sorun yok demektir. Buna bi kesinlik getirmemiz lazım..

Evet artık sürdürülüyor çıkmıyor bazen çıkıyor ama diğerleri gala geçerli. 8 tane açılıyor Maximum ve indirme işlemleri(mağaza hariç) başka uygulamaya geçersen çalışmıyor, veya biri denesin geçici dosyaları silmeyi başka bir yere geçip.

Hakkımda herkes kötü yorum yapıyor kimseye tavsiye etmiyorum wp8'i diye ama ben yalan falan söylemiyorum. Kullanılmadan anlanamayacak çok sorunları var. Siz ki gelişmiş platform kullanmış kişisiniz bu sorunları çok yadırgarsınız. Anlamıyorum benden ne istiyorlar. Sen objektif bakan biri olarak söyle ben memnun değilsem ve almak isteyenlere önermiyorsam suçlu muyum ? Kaldı ki yalan söylemiyorum burada. Biri çıksın şu yalan desin.

1520 gerçekten her özelliğin toplanmış olduğu harika bir telefon. Ama sistemi kullanınca gerçekten ne demek istediğimi anlarsınız. Yine de ille almak istiyorum derseniz alın donanımsal olarak harika bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak şimdi uygulama geçişleriyle ilgili bir yorum yazıyordum, internet Explorer. Eksiklerini yazmamışlar , fark ettim, çıkıp tekrar açınca yazdığım yorum tamamen silindi, yani arka planda çalışıyor ama açınca sayfayı tekrar yeniliyor, sekme de açamıyorsun arka planda çalışır vaziyette, yeni sekmede aç diyorsun açıyor guya ama yüklemiyor , uygulama geçişlerde hiç sıkıntı yaşamassın o cihazda 620 benim alt modelerde bile gayet iyi geçişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalık ergen kokuyor sen yenisin galiba yeni üye

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

MRB :D WİNDOWS PHONE 8 DE GDR3 ÖNİZLEME SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM VE 1020 DE HİÇ ÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM GİRİNCE TEKRARDAN ÇALISIYOR VE X İLE KAPATABİLİYORSUNUZ FORUMDA ARKADAŞLAR UYGULAMA EKSİK DİYORLAR AMA ACIBA HANGİ UYGULAMA EKSİK TEK EKSİİĞİMİZ OYUN OLARAK SUBWAY SURFERS AMA ODA 2 AYA KALMAZ GELİCEK BENCE WP8 NOKİA LUMİA 1520 ALMANIZI TAVSİYE EDERİM SIKINTI YAŞAMAZSINIZ .:D.

eminmisiniz ? yukarda @Komi arkadaşımız öyle değil diyor ama. Eğer senin dediğin gibiyse sorun yok demektir. Buna bi kesinlik getirmemiz lazım..

Evet artık sürdürülüyor çıkmıyor bazen çıkıyor ama diğerleri gala geçerli. 8 tane açılıyor Maximum ve indirme işlemleri(mağaza hariç) başka uygulamaya geçersen çalışmıyor, veya biri denesin geçici dosyaları silmeyi başka bir yere geçip.

Hakkımda herkes kötü yorum yapıyor kimseye tavsiye etmiyorum wp8'i diye ama ben yalan falan söylemiyorum. Kullanılmadan anlanamayacak çok sorunları var. Siz ki gelişmiş platform kullanmış kişisiniz bu sorunları çok yadırgarsınız. Anlamıyorum benden ne istiyorlar. Sen objektif bakan biri olarak söyle ben memnun değilsem ve almak isteyenlere önermiyorsam suçlu muyum ? Kaldı ki yalan söylemiyorum burada. Biri çıksın şu yalan desin.

1520 gerçekten her özelliğin toplanmış olduğu harika bir telefon. Ama sistemi kullanınca gerçekten ne demek istediğimi anlarsınız. Yine de ille almak istiyorum derseniz alın donanımsal olarak harika bir telefon.

Senin yalan söylediğini kimse söylemiyor bende söylemem. İşletim sisteminin sadece eksi yönlerini belirtmişsin bence arkadaşlar bundan dolayı biraz önyargı oluşturmuşlar sana ama bence hep iyilemektense tarafsız olup kötü yanlarıda söylemek daha doğru çünkü baştaki yazıdada dediğim gibi etrafımda sadece 1 kişi wp8 kullanıyo onunda dünyadan haberi yok ve ben burada söylenenlere göre düşüncemi şekillendiricem. Seninde dediğin gibi ios den wp8 e geçmek çok büyük bir risk gibi duruyor şuan. Şarj durumuda bence donanımdan donanıma kullanımdan kullanıma değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Bak şimdi uygulama geçişleriyle ilgili bir yorum yazıyordum, internet Explorer. Eksiklerini yazmamışlar , fark ettim, çıkıp tekrar açınca yazdığım yorum tamamen silindi, yani arka planda çalışıyor ama açınca sayfayı tekrar yeniliyor, sekme de açamıyorsun arka planda çalışır vaziyette, yeni sekmede aç diyorsun açıyor guya ama yüklemiyor , uygulama geçişlerde hiç sıkıntı yaşamassın o cihazda 620 benim alt modelerde bile gayet iyi geçişler

işte beklediğim cevap buydu. yani hocam gerçek zamanlı bir multitasking deneyimi yok şuanlık wp8 de. gdr3 bu arada dimi
  • İosdan geçen biri olarak pişman olabilirsin, sistem ios un yarısı olamaz şu anda

• quote:

İosdan geçen biri olarak pişman olabilirsin, sistem ios un yarısı olamaz şu anda

Önerilerinizi dikkate alıcam hocam ama burda öğrendiğim yeni şeyler var. En azından uygulamalar doğru çalışıyodur microsoft gibi bir firmanın yazılımında illaki multitasking gayet iyidir diye hayal etmiştim ama eksik yönleri çıktı ortaya. Sanki hala zamanı var gibi wp8'in. Arkadaşlar kızacaklar ama bana öyle geldi.
  • Evet gd3, ama özelikle belirteyim alt modeller 512 ramlilerde ram kullanımı düzenlenmemiş düzgün bazen de denk geliyor çok rahat geçiyor bazen geçerken kapanıyor oyun, ya da yeniden başlıyor bir değişik. Explorerla ilgili olan her cihazda öyle arka planda sekme iostaki gibi değil, 4 s kullandım ben cihaz bayağ eskidi ama hala çok iyi çok kaliteli , fark dağlar kadar, şimdi alabilsem, ip 5 alırım ama para yok oğrn, adamız neticede

• Ben abi sana diyeceğim alma. Milletin ne dediğine bakma, ekran küçük olduğunu düşünüyorsun ya 5 in emin ol çok daha rahat kullanırsın, ne android ne wp8 iıs kadar olamaz şu anda, ios da Multitasking mükemmele yakın, wp 8 gerçek anlamda çalışsa 4s dede 512 mb ram var ama benim telden çok daha iyi. Yani lumia kar da hep bir pil sorunu oluyor nedense ona da dikkat etmek lazım. Kullanan kişilerin 10 kişiden 8 i diyeyim pilden yakınıyor, bu kişilerin çoğuda android,ios kullanmış daha önce, cihaz da fark etmiyor 920 820 620 böyle durumlar var,

• iosdan memnunsan kalmanı öneririm ama illa büyük ekranlı bir şeyler arıyorsan 1520 senin için gayet idealdir. bakma komi karalamış saçma sapan şeyler aralarında doğru olanlar var evet ama çok abartıyor ben onun x bir firma tarafından kiralandığını ve sadece lumiaları kötülemek için tutulduğunu düşünüyorum, ciddiyim. android'e de kesinlikle bulaşma zaten tecrüben varmış tam bir çöplük

not: 8 aydır lumia 820 kullanıyorum.
  • İos kalitesi beklenemez ama çok kötü bir şeylede karşılaşacağımızı sanmıyorum.(Bende Lumia 1520'yi bekliyorum.)
    Benim için tek sıkıntı boyut.16.2 cm fazla uzun gibi geliyor.Galaxy Mega'ya çok yakın.Bu yüzden kararsız kalıyorum.Küçük değil aksine büyük bir insanım ama 6 inç telefonu taşımak nasıl olur bilemiyorum.(210 gram ağırlığıyla kas yaparız o sorun olmaz.)
    Real Racing 3 , Most Wanted gibi oyunları oynayamamak oyun sever birisi için çok sıkıntı yaratır.Ama benim gibi eski telefonda oynayan birisi için aynı oyunu tekrar oynamanın pek bir manası yok.Tabi full HD ekranda ayrı bir keyifli olurdu ama çok gerekli değil.
    Neden Gorilla Glass 2 kullanılmış onu anlayamıyorum.Lumia 1320'de ve yeni çıkan tüm amiral gemilerde Gorilla Glass 3 varken 1520'de niye 2?
    Son olarakta fiyat muamma.Şaka gibi fiyatla giren Lumia 1020'den sonra bakalım Lumia 1520 nasıl bir fiyatlandırma ile gelecek.Bence 1020'yi çeksinler 1599 TL bandına 1520'yide 1799 TL'den çıkarsınlar.Gerçekçi olursak 2199 TL'den giriş yapacak gibi gözüküyor.Ama bu fiyatla alan çok az olur.Çünkü hem yazılımın gelişmesi lazım hemde telefon çok büyük.Note 3 bile bunun yanında ufak kalıyor.Arada ciddi fark var.
     Nokia Lumia 1520 almayı düşünüyorum fakat sorularım var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Ekim 2013; 3:29:24 >

• quote:

Öncelikle merhabalar. İlk olarak uzun kullanacağınızı söylüyorsunuz. Ben bunu wp8 platformu ile yapmanızı önermiyorum. Nedeni sistemsel ve uygulama olarak eksiklerinin çok olması.

Çok uygulama kullanmıyorsunuz belli ki. Market sizin için sorun teşkil etmeyecektir o zaman(neler kullandığınız önemli).

Uygulama boyutuna indiğimizde sorunlar başlıyor. Sosyal ağaların bildirimleri maalesef ki sıkıntılı. Bazen gelmiyor bazen geç geliyor. Ayrıca Facebook gibi uygulamalar da yavaş çalışıyor. Bir fotoğraf açtığınızda iki saniye sonra algılayıp resim büyüyor örneğin sonra bir de netleşmesi var. Aslında bu durumda asıl garip olan geri tuşun basınca yine aynı sürede zor kapanması. Kısacası o yavaşlığı hissediyorsunuz. Başka uygulamaya geçersek forsquare de check in yaparken arkadaş etiketleyemiyorsunuz ve twitterda Türkiye gündemi desteği yok. Whatapp'da arka plan resmi koyamıyorsunuz. Diğer uygulamalar ve ana ekran için de geçerli. Bana kalırsa görsellikte çok basit ve sınıfta kalıyor. Tabii bunlar
    tek sorun değil uygulamalar haklında daha çok sorun var. Aklıma gelmişken yenilenmeyen sohbet penceresini ekleyeyim.

Sistemsel eksikler say say bitmez. Her ne kadar güncelleme ile gelecek dense de bir yıldır gelen şeyler afedersiniz ama komik. Ancak gdr3 ve bundan sonraki şeyler bir şey katacak sisteme. Başlayalım eksiklere, bildirim merkezimiz yok. Bir bildirim geldiğinde ana ekrana koyduğumuz uygulamaların üstüne sayı olarak geliyor. Zaten yavaş çalışanlar olduğu için insan açmak istemiyor. Ses seviyeleri olarak ise zil sesi ile mekan sesi tümleşik. Bu da bir eksik. Kişiselleştirme gerçekten çok az. Arka plan resmi koyamıyoruz ve uygulamalar da bu temada. İnsan koca yazıları siyah fon üstünde görmekten gerçekten bıkıyor. Multitasking çok kötü. Arka planda başka uygulamaya geçip tekrar geri dönünce tekrar açılıyor. Sürdürülüyor gibi yazılar çıkıyor ve bir işlem ya da indirme işlemi devam etmiyor çok sinir bozucu ve de 8 tane pencereden başkası açılmıyor. Yani 8 uygulama veya her neyse açtığın şeyden fazlası açılmıyor. Tam olarak ram kullanımını ve açık olan uygulamaları bilemiyorsunuz. Bir şeyler oluyor ama ne? Artırabilirim örnekleri ama yeterli şimdilik.
    Nokia müzik var. Buradan satın alabilirsin şarkıları. şimdiye kadar aradığım şarkıları buldum veya mix radiodan çevrimdışı liste indirirsin. Para vermezsen 6 şarkı geçme hakkı(1 saatte bir) ve sonsuz şarkı dinleme hakkı var. Para verirsen sonsuz geçiş olur.

Benim önerim note3 alman. Çoğu açıdan daha iyi. Özellikle uzun kullanacaksan bu önerim daha da geçerli. Bir de eklemek gerekirse 1,5 yıla wp8 çok iyi düzeye gelir. O zamana kadar note 3 kullanın. En iyisi budur bence.

Arkadaşım yorumun çok objektif olmuş tebrikler.1520 alacak arkadaşın bu yorumu dikkate almasını tavsiye ederim.Ancak arkadaşın gönlü zaten Nokia da gözüküyor.Bu yüzden siz ne derseniz deyin değişmeyecektir

• Ben bu telefonu Haziran ayında aldım. Aldıktan sonra 2 güncelleme gördüm. Komi bildiğim kadarıyla çok daha önceden almıştı. Yavaş gelişiyor demesi bu yüzden olabilir. Çünkü Eylül ayından bu yana 3 güncelleme aldı ve sadece 2'si son 4 ay içinde geldi. (GDR3'ü de katıyorum) Bu yüzden yavaş gelişiyor kısmına katılmıyorum. Ki zaten 2 ay kadar sonra 8.1'i konuşuyor olacağız.

Ben telefonda özellikle sosyal medyayı kullanıyorum. Vine, Instagram, Twitter, Facebook ve tabii ki internet kullanımında en üst noktada. Sürekli bir yerlerdeyim. Telefonu elinden pek düşüren bir insan değilim anlayacağın. iPhone kullanma maceram çok kısa olmuştu, o yüzden kullandım diyemem bile belki ama AppStore mağazasının yokluğunu hissedeceksin. Yine 5800'ıma dönmemi sağlayan Galaxy Wonder kullanmıştım facia idi kendisi. Google Play mağazasının yokluğunuda hissedeceksin. Her ne kadar global uygulamalar konusunda gelecek uygulamalarla birlikte isim olarak tatmin olacak olsan bile performans olarak tatmin olmayacaksın. iPhone'da ki stabilite olmayacak uygulamalarda. Facebook konusunda Komi iyi bir noktaya değinmiş, biraz hantal. Ama Android sürümü kadar hantal değil. Diğer uygulamaların performansı da pek iç açıcı değil. (6tag, 6sec ve Twitter hariç). 6tag ve 6sec 3. parti Instagram ve Vine uygulamaları.

Kulaklık ve hoparlör kalitesini saymazsak, beni müzik konusunda en çok tatmin eden telefon budur sanırım. Nokia Müzik gibi muhteşem bir uygulaması var. Bazıları pek sık kullanmayabilir ama radyo tarzı müzik dinlemeyi seven biri olarak ben bayılıyorum. Çoğu müzik servisini kullanan biri olarak diyorum ki, "bırak müziği ben çalayım" tavrı gerçekten çok hoş. Albüm satın alabilir, tek tek şarkı bile indirebilirsin. iTunes tarzı pek sıkıntı çekmezsin. Ayrıca editörlerin müzik seçimleri çok zevkli.

Multitasking konusuna gelirsek Komi haklı. Arkaplan'da çalışma yok. Uygulamalar kendini güncellemeye sen uygulamaya girince başlıyor AMA Komi şu konuda haksız, ne Müzik ne Facebook tarzı hiçbir uygulamada ben "Sürdürülüyor" yazısı görmedim. Saniyelik bir işlemle hallediyor bunu. Uygulamayı yeniden falan başlatmıyor. 8 uygulama konusunu hiç dikkat etmemişim yorum yapamayacağım. Ben çoğu şeyi kapatırım işim bittikten sonra, o sebepten sıkıntı çıkarmadı. Android kullanırkende böyleydim, uygulamadan çıktıktan sonra kapatırdım arka plandan. Zaten kapatmazsam facia oluyordu.

Telefon gerçekten stabil. Uygulama optimizasyonu varsa, düzgün yazıldıysa uygulama hiçbir şekilde kilitlenme olmuyor. Uygulama kilitlense dahi telefon kilitlenmiyor mesela, Android gibi değil. Ancak Android'in 3'de 1'i kadar oturmuş bir sistemle karşı karşıya kalacaksın. Hâlâ genel kullanımda bir çok eksiği olan ve bunları küçük küçük güncellemeler yerine aylık büyük güncellemelerle kapatmaya çalışıyor. GDR2 ve GDR3 güncellemeleri hep ufak tefek yenilikler getirdi. GDR3'ün ellerinden öperim ama benim için tek eksik bildirim merkezi oldu diyebilirim.

Ayrıca Facebook ve Whatsapp, Viber dışında bildirim sorunu yok. Bu demek ki sorun Microsoft'un kendisinde değil uygulama geliştiricilerde. 6tag, Twitter, Line, ChatOn gibi uygulamalarda tak diye düşüyor bildirimler. Demek ki yapan yapıyormuş. Yine de bildirim merkezinin eksikliğini hissedeceksiniz.

Kişiselleştirme işine gelirsek, eğer kişiselleştirmeden anladığınız arka plana resim koymak ise, evet kişiselleştirme yok. Eğer başka bir şeyse, sanıyorum ki o da yok. Yani telefonu kişiselleştiremiyorsunuz. iPhone'dan bile kapalı kutu WP8. Stabil olmanın getirdiği sıkıntılardan biridir bu.

Zil sesi ve diğer seslerin birleşik olması komik. Yıl 2013.

Onun dışında sana kesinlikle Note 3 önermem. Android açısından değil de Samsung açısından. Android bence kişiselleştirme olanaklarıyla harika bir işletim sistemi. Ama sadece o kadar. Mağazası en az WP8 kadar kötü iOS AppStore karşısında. Kamera uygulamalarında tek yapabildiği efekt vermek, başka bir şey yapamıyor. Kamera senin için önemliyse iOS ve WP Store'ları sana daha uygun olacaktır.

Eğer düşünüyorsan bunlar beni sıkar, WP olmaz diye Samsung'dan başka alternatiflere yönel derim. Sony olabilir mesela. Arayüz konusunda çok sıkıntılı Samsung. Yazılımı berbat.

Sonralardan gelen edit: Skype'ta kullanıyorum pek tabii. Skype'ta gerçekten güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insunwetrust -- 27 Ekim 2013; 8:03:32 >

• Öncelikle daha önce samsung serilerini kullandığın ve memnun kalmadığın için note 3 de senin için aynî etkiyi verecek orasî kesin.yanlız bazı yanlışlar var exynos note3 performansı snap800 den farksız hatta grafik işlemcisi biraz daha iyi.donanım olarak geride falan değil sadece 4g desteği ve 4k video farkı var.bunlar önemli ise eyvallah ama ortada bir gercek var ki ülkemize 4g 2 seneden önce gelmeyecek ve samsungda kendi işlemcisini kullanmak peşinde...

Madem büyük ekran istiyorsunuz android tarafında htc one max ve xperia z ultra var.yanlız siz bu telefonu almaya meğillisiniz yazdığınız mesajlardan bunu anladım.telefon güzel yanlız işletim sistemi kim ne derse desin sıkıntılı.bu sıkıntılarîn yanında nokiaya özel güzel detaylarda var tabi.seçiminizi bu dogrultuda yapın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin yalan söylediğini kimse söylemiyor bende söylemem. İşletim sisteminin sadece eksi yönlerini belirtmişsin bence arkadaşlar bundan dolayı biraz önyargı oluşturmuşlar sana ama bence hep iyilemektense tarafsız olup kötü yanlarıda söylemek daha doğru çünkü baştaki yazıdada dediğim gibi etrafımda sadece 1 kişi wp8 kullanıyo onunda dünyadan haberi yok ve ben burada söylenenlere göre düşüncemi şekillendiricem. Seninde dediğin gibi ios den wp8 e geçmek çok büyük bir risk gibi duruyor şuan. Şarj durumuda bence donanımdan donanıma kullanımdan kullanıma değişir.

Siz almaya meğillisiniz galiba. O halde alın yani hiç çekinmeyin. İlk zamanlar zaten güzel gelecek. O zamanlar bitince belki 8.1 gelir. Ama gelişecek umuduyla almayın.

• quote:

Bak şimdi uygulama geçişleriyle ilgili bir yorum yazıyordum, internet Explorer. Eksiklerini yazmamışlar , fark ettim, çıkıp tekrar açınca yazdığım yorum tamamen silindi, yani arka planda çalışıyor ama açınca sayfayı tekrar yeniliyor, sekme de açamıyorsun arka planda çalışır vaziyette, yeni sekmede aç diyorsun açıyor guya ama yüklemiyor , uygulama geçişlerde hiç sıkıntı yaşamassın o cihazda 620 benim alt modelerde bile gayet iyi geçişler

Ben yorum yazarken geri çıkıyorum tekrar açtığımda yazmaya devam ediyorum. Dahası banka işlemlerinde başkaları demiş şifreye bakınca site tekrar yükleniyor filan. Kesinlikle böyle bir şey olmuyor.

explorerdeki eksiklik explorerden çıkıp geri geldiğinde önceki sayfa kalmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

İos kalitesi beklenemez ama çok kötü bir şeylede karşılaşacağımızı sanmıyorum.(Bende Lumia 1520'yi bekliyorum.)
    Benim için tek sıkıntı boyut.16.2 cm fazla uzun gibi geliyor.Galaxy Mega'ya çok yakın.Bu yüzden kararsız kalıyorum.Küçük değil aksine büyük bir insanım ama 6 inç telefonu taşımak nasıl olur bilemiyorum.(210 gram ağırlığıyla kas yaparız o sorun olmaz.)
    Real Racing 3 , Most Wanted gibi oyunları oynayamamak oyun sever birisi için çok sıkıntı yaratır.Ama benim gibi eski telefonda oynayan birisi için aynı oyunu tekrar oynamanın pek bir manası yok.Tabi full HD ekranda ayrı bir keyifli olurdu ama çok gerekli değil.
    Neden Gorilla Glass 2 kullanılmış onu anlayamıyorum.Lumia 1320'de ve yeni çıkan tüm amiral gemilerde Gorilla Glass 3 varken 1520'de niye 2?
    Son olarakta fiyat muamma.Şaka gibi fiyatla giren Lumia 1020'den sonra bakalım Lumia 1520 nasıl bir fiyatlandırma ile gelecek.Bence 1020'yi çeksinler 1599 TL bandına 1520'yide 1799 TL'den çıkarsınlar.Gerçekçi olursak 2199 TL'den giriş yapacak gibi gözüküyor.Ama bu fiyatla alan çok az olur.Çünkü hem yazılımın gelişmesi lazım hemde telefon çok büyük.Note 3 bile bunun yanında ufak kalıyor.Arada ciddi fark var.
     Nokia Lumia 1520 almayı düşünüyorum fakat sorularım var?

Aynı oyunu tekrar oynamak konusunda çok yanılıyorsunuz. Geçince değerini anlayacaksınız oynadıklarınızın.

• yeniüyekaydı Y kullanıcısına yanıt
    Şu çocuğun dediğine inanan insanlara Allah akıl fikir versin diyorum forumun en terbiyesiz en ahlaksız şuana kadar birtek doğru şey bile söylememiştir ayrıca diğer 6 hesabı uzaklaştırma almıştır bu 7. Hesabı bu çocuğun sözüne guvenipte hiçbişey almayın,aldırmayın forumdaki herkese güven ama bu çocuğa güvenme wp8 konularında takılanların yarısına ana bacı küfür etmiştir bu şahsiyet neyse bu hesabı da kapanır zaten küfürlerini ss alış şikayet olarak yolladım

• ax kullanıcısına yanıt

• Fazla yorum yazmam ama bol bol yorum okuyan birisiyimdir. Komi arkadaşın hangi yorumuna denk gelsem hep kötülüyor. Wp8 kullandığından bile şüpheciyim. Yoksa bu kadar kötüleyecek insan şimdiye çoktan satmıştı cihazı. Saçmalamaktan öteye gitmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.