Bildirim
nokia lumia 920 hala alınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lumia alınmaz yav.Gm 4g alabilirsiniz _____________________________ Just tell me it's not over... -
quote:
Orijinalden alıntı: Save The Day
Lumia alınmaz yav.Gm 4g alabilirsiniz
gerek kamerası gerek dayanıklılığı ile 500 tl ile alınabilecek güzel telefon diye düşünmüştüm gm 4g bakayım biraz_____________________________ -
Alınmaz -
Gayet de alınır hocam alınmaz diyenler bi zahmet 500e öyle telefon göstersinler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
Ben kullanıyorum. Sorunuz varsa cevaplarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alınır alınmasına da imkanınız varsa 735 alın eğer yok diyorsanız 920 uygun
quote:
Orijinalden alıntı: mr.artvinli
Ben kullanıyorum. Sorunuz varsa cevaplarım
Sazanavi yapan değil misin sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alinmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ========== -
Kullanıyorum 1 sene geçti ve sorunlar baş göstermeye başladı. İyi telefon ama bilmiyorum ne desem _____________________________ Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect! -
-
Kuzenim yapmış
Hocam o Windows 10'u beklemek bambaşka bir duygu.
Yanından gecemez 920nin. Hiç kusura bakma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan ancak kendi menfaatini unutursa gönüllere girebilir. -
Bal gibide geçer hatta ikiye katlar. Birisi Android, birisi WP. Bu avantajla bile karşılaştırmaya 10-0 önde başlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bilmemek de mutluluktur boşver
Eski telefon o fiyata alınır mı bilemiyorum ama mağazası çok önemli değilse alınabilir önemli olan o fiyata daha iyisi varmı onu bulmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İnsan olmak için, tevazu tabiî bir meziyettir. Kibir, küçüklük ve aciz alâmetleridir. Başkalarını küçük görmek, cehaletten gelir. A. Muhtar Özden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 13 Temmuz 2015; 4:28:37 > -
Çok dogru kardesim
up _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X