Şimdi Ara

Nokia Lumia 1520 almayı düşünüyorum fakat sorularım var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wp8.1 i bekle ondan sonra karar ver , bir dost...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.can123

merhaba bende sizin gibi cok telefon değiştiririm ve hemen hemen bütün tepe telefonları kullanmısımdır. lumia 920 zamanında bende merak ettim ve bircok kişi eksikleri baya giderildi dediği için 920 ye gectim ... ama eksik programlar hala fazlaydı , kamerası süperdi , mix radyo , ekran teknolojisi gerçekten keyif veriyor , hiç takılmıyor kısacası güzel ama bütün cihazları kullansamda kullanışlılık bakımından android tarafım daha agır basıyor , gerek istediğiniz herşeyin yüklenebilmesi gerek flash desteği ıvır zıvır ... neyse dedim en azındna ana uygulamalar var fazlada oyun oynamam devam ederim ama online sınavım vardı ve web browser siteyi acamadı sınava giremedim ! iphone un bile açtığı siteye giremeyince tepem attı acıkcası (ki genelde android kullandıgım için pc den girebildiğim her siteyi kullanabiliyordum) gittim sattım telefonu ... 1520 yi bende cok beğeniyorum ama uzun süreli kullanılabilecek bir telefon değil bence ( donanım wp platformuna yıllarca yeticek olsada eksiklikler can sıkıcaktır) hele iphone dan sonra fazlasıyla uygulama eksikliği çekiceksinizdir... şimdi millet atlar market şöyle iyi böyle iyi diye. Tamam güzel hızlı gelişiyor ama hala çok geriden geliyor :(

1520 renkleri ekran rengi bana soluk geldi kamerasi da donuk cekior bulanıklık var gibi bence NOte 3 iyi bir telefon ben Note 3 diyorum

• 1520 muazzam bir telefon ama fiyatı fazla düşmedi.
  • Yıl olmuş 2014 gelinen noktaya bakın

@insunwetrust @Komi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komi sen maşallah ya acaba yukarıda yazdıklarının kaçı değişti komi'nin. Mesela ben artık sistemin eksikleri olsa da kullanıcıyı hasta edecek derecede olduğunu sanmıyorum, 8 öyleydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su telefonun kamerasina bulanik diyen carpilir yalniz

• Beyler konu açıldıktan 1 yıl geçti. Şimdi nasıl durumu?
  • Aynı fiyata çok daha iyi telefonlar varken bence kesinlikle lumia almayın. Şu anda dns ayarı bile yok ve gelip gelmeyeceği belli değil. Ara sıra donma sorunları da oluyor ve uygulamadan atma problemi var. Bence 5s veya 6yı bekleyin derim. Alıp da memnun kalmazsanız satacak birini de bulamazsınız.

• bişey sormak istiyorum
    nokia nın eski işletim sistemleri örneğin symbian da mağazadan oyun uygulama vs. indirip kurduğumuz zaman internet bağlantısı
    olmadan kullanılamıyordu.
    bu hâla nokia lumia serisindede böylemi özelliklede 1520 de.
    örneğin androidde böyle bir sorun yok indirdiğimiz herşey internet bağlantısı olmadan çalışabiliyor.
    bu konu da lumia ne durumda lütfen bilgi verirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.