Şimdi Ara

Nihayet AVEA'nın GERÇEK YÜZÜ 3 (videolu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem tcell kullanin,,iki kat para verin,,ben aveayi su mesaj servisi için kullaniyorum,,500smn her yone ve sadece 39 kontor,,,turkcell her alanda kazik,,ve bunu da açik seçik her yaptigi işte gosteriyor,,turkcell de kullaniyorum aveada,,ve tcelle artik kontor yuklemiyorm,,çünkü hiç avantajli degil.
  • hem öğrenciyim hem garibanim,,turkiyede büyük çogunluk gariban,,çok parasi olan tcell kullansin,,zengin etsin turkcelli,,ben 39 kontore her yone 500sms atarim,,hem de 1ay sonunda tceldeki gibi mesajlarim silinmez,kullanmaya devam ederim,,ama bu kampanya biterse aveaya da kontor yuklemem artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p.seco -- 12 Ocak 2008; 15:58:42 >
  • valla bende katılıyorum içler acısı
  • 100 kontörümü yedin aveaaaaaaaa
  • Avea operatörler içinde en kötüsü, müşteriye en az değer vereni, en laşkası benim de üniversite aldığı aria hat vardı sırf kız arkadaşım için bugüne kadar kapatmadım aria aycell ile birleştiği gün orda bitti olay. Millet sadece msjlaşmak yada işte polis hattı doktor hattı bilmem ne için alıyor. Çok amatör ve insana saygısı olmayan bir operatör.

Mobil öğrenci paketine geçmek istedim 130 kontrm vardı aradım müşteri hizmetlerini bu tarifeye geçebilmek için hattınızda en az 150 kontör olması lazım dedi ben de tamam dedim. 250 daha aldım tekrar aradım bu defa da tamam sizi mobil öğrenci yaptık ama aktifleşmesi için en 150 kontör yüklemelisiniz dedi ben tabi kotpum orda müşteris temsilcisiyle papaz oldum ama nafile yani sokakta satılan 5 ytlye bir hat almammaın cezası 50 milyonu geçti.

• quote:

Orjinalden alıntı: scan

Avea operatörler içinde en kötüsü, müşteriye en az değer vereni, en laşkası benim de üniversite aldığı aria hat vardı sırf kız arkadaşım için bugüne kadar kapatmadım aria aycell ile birleştiği gün orda bitti olay. Millet sadece msjlaşmak yada işte polis hattı doktor hattı bilmem ne için alıyor. Çok amatör ve insana saygısı olmayan bir operatör.

Mobil öğrenci paketine geçmek istedim 130 kontrm vardı aradım müşteri hizmetlerini bu tarifeye geçebilmek için hattınızda en az 150 kontör olması lazım dedi ben de tamam dedim. 250 daha aldım tekrar aradım bu defa da tamam sizi mobil öğrenci yaptık ama aktifleşmesi için en 150 kontör yüklemelisiniz dedi ben tabi kotpum orda müşteris temsilcisiyle papaz oldum ama nafile yani sokakta satılan 5 ytlye bir hat almammaın cezası 50 milyonu geçti.

yeni hat alsan daha iyiymiş

• quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

quote:

Orjinalden alıntı: netcii

hala şebeke sorunu yaşıyanlara şunu derim tcell 14yılda bu hale geldi.avea 14yılda nereye gelir lütfen biraz düşünün...

gereği düşünüldü. Avea hiç bir yere gelemez. Turkcell Müşteri hizmetleri sorun çözülene kadar hattan ayrılmayın der. Avea ise sorunu şu an çözemiyorum biz sizi sonra ararız der kapatır ve aramaz. Turkcell 14 yıldır türkiye nüfusunun %97.4 ünü kapsadığı gibi tüm dünya ülkelerinde de çalışan ROAMİNG sistemini tamamen çözmüş bir şirket. Zaten Mehmet Emin Karamehmet gibi birine kimse rakip olamaz. Avea da Vodefone de ne yaparsa yapsınlar Konuşmalar bedava desinler gene de Turkcell kullanır herkes.

Adi gecen musteri hizmetlerini aramak bedava mi ? Bedava degilse bu laf tam adi gecen firmadan beklenecek bir laf. Yaklasik 7 yildir aria+aycell en son avea olduk hic bir sounla karsilasmadim dersem yalan olmaz ufak tefek seyleri sorun saymazsak.

İsteyen istedigini kullanir arkadasim. İsini gormuyorsa gider isini goren bir hat alirsin. Kimse kimsenin bogazina ip atmiyor beni al diye. Tenha da kistirip bicak cekmiyor benim hatti kullanacaksin diye. Gider adi gecen firmanin hattini alirsin hem sen kurtulursun hemde biz degilmi ?

Daha evvel bir arkadasin dedigi gibi millet aptal mi ? Sorun yasiyorsa arar sorununne oldugunu soyler. Elbet bir cevap verirler. Haa seneye sebekeyi yenileyecegiz derlersede, seneye kadar sebekesi yeni bir hat alirsin olur biter ? Milletin gozune sokmaya ne gerek var ? Hepimiz kendi capinda akilli basli insanlariz degil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 13 Ocak 2008; 11:34:10 >

• @cryptdlg
    @tksharmely kimseyi ille de turkcell kullanın diye zorlamıyor ki!
    Kendi fikrini yazmış sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

quote:

Orjinalden alıntı: netcii

hala şebeke sorunu yaşıyanlara şunu derim tcell 14yılda bu hale geldi.avea 14yılda nereye gelir lütfen biraz düşünün...

gereği düşünüldü. Avea hiç bir yere gelemez. Turkcell Müşteri hizmetleri sorun çözülene kadar hattan ayrılmayın der. Avea ise sorunu şu an çözemiyorum biz sizi sonra ararız der kapatır ve aramaz. Turkcell 14 yıldır türkiye nüfusunun %97.4 ünü kapsadığı gibi tüm dünya ülkelerinde de çalışan ROAMİNG sistemini tamamen çözmüş bir şirket. Zaten Mehmet Emin Karamehmet gibi birine kimse rakip olamaz. Avea da Vodefone de ne yaparsa yapsınlar Konuşmalar bedava desinler gene de Turkcell kullanır herkes.

Adi gecen musteri hizmetlerini aramak bedava mi ? Bedava degilse bu laf tam adi gecen firmadan beklenecek bir laf. Yaklasik 7 yildir aria+aycell en son avea olduk hic bir sounla karsilasmadim dersem yalan olmaz ufak tefek seyleri sorun saymazsak.

İsteyen istedigini kullanir arkadasim. İsini gormuyorsa gider isini goren bir hat alirsin. Kimse kimsenin bogazina ip atmiyor beni al diye. Tenha da kistirip bicak cekmiyor benim hatti kullanacaksin diye. Gider adi gecen firmanin hattini alirsin hem sen kurtulursun hemde biz degilmi ?

Daha evvel bir arkadasin dedigi gibi millet aptal mi ? Sorun yasiyorsa arar sorununne oldugunu soyler. Elbet bir cevap verirler. Haa seneye sebekeyi yenileyecegiz derlersede, seneye kadar sebekesi yeni bir hat alirsin olur biter ? Milletin gozune sokmaya ne gerek var ? Hepimiz kendi capinda akilli basli insanlariz degil mi ?

Arkadaşım laf kalabalığı yapma senden daha da iyi biliyorum ben hangi operatör ne ediyor ve nasıl çalışıyor.

AVEA : Baz istasyonu en az operatör. Türkiye'de sistem hatası en çok olan.Şebekesi senelerdir düzelemeyen ve müşteri hizmetlerinde tek farkın eskiden Müşteri Hizmetlerini aramak ücretsizken şimdi 2 kontör olduğu, fakat tüm bunlara rağmen Türkiye'nin EN UCUZ OPERATÖRÜ.

VODAFONE: Türkiye'nin ilk GSM şirketi Telsim. Türkiye'de en fazla baz istasyonu bulunan şebekesinde yapılandırma harici pek sorun çıkmayan fakat baz istasyonları eski ve de sorunları çok olduğundan dolayı arasıra şebeke problemleri yaşayan GSM şirketi. Bunların yanında Mesajlaşmayı ve konuşmayı ücretsiz olarak müşterilerine sunan ilk operatör. GPRS 'in en ucuz ve en hızlı olduğu GSM şirketi aynı zamanda.

GSM şirketleri arasında Cep Aile ve Cep Partnerle en ucuz mesajlaşma ve Görüşmeyi sağlayan Türkiye'nin tek operatörü aynı zamanda.

TURKCELL: Türkiye'nin en köklü operatörü. Rakipleri sürekli sorunlar yaşarken ayakta kalmayı başaran ve Türkiye'de Baz istasyonunun fazla olmamasıyla beraber En kaliteli Şebeke servisini En kaliteli ve en yeni Baz Şebekeleriyle ve Hücreleriyle sunan Türkiye ve Dünyada şebeke yönünden çekme problemi olmayan GSM operatörü.

Aynı zamanda Türkiye'de rakibim yok diyerekden Türk Milletine en pahalı iletişimi sunan GSM şirketi. Hâlâ ' da Turkcell Türkiye'de en pahalı iletişimi sağlarken en iyi ve hızlı iletişimi vermektedir.
    Aynı zamanda da Turkcell Türk Sermayesi'nin bulunduğu Türkiye'nin tek GSM operatörüdür.

Bunları okursan sanırım daha anlaşılır olacağım arkadaşım
    Ben zaten Avea'da Şebeke sorunu olanlar için sorundan nasıl kurtulacaklarını yazdım. Sorun ne biliyor musun? Okumadan kendini haklı çıkartmaya çalışman için gereksiz yere konuşman.
    Sorun olursa ben gene buradayım

• arkadaşım HER OPERATÖRÜN SİNYAL ALDIGI NOKTA VARDIR ALMADIGI NOKTA VARDIR

YETERSİZ SİNYALDE ELBETTEKİ TELEFON CAGRI ALAMAYACAKTIR AMA ARAMA YAPMAYA CALISILDIGINDA BİR MİKTAR DAHA TELEFON ŞEBEKEYE YÜKLENEREK BU SORUNU AZDA OLSA CÖZER

MESELE ZAMANIN BİRİNDE 5210 KULLANIYORDUM TELEFON ÇEKTİMİYORDU Bİ YERDEN KIZIL ÖTESİNİN AÇIYORDUM NE ALAKA İSE AZDA OLSA ÇEKMEYE BAŞLIYOODU

SİZ ŞUNU AVEA NIN VE TURKCELL İN NEDEN FULL ÇEKMEDİGİ BİR YERDE DENEMEDİNİZ

O ZAMAN ŞÖYLE YAPALIM BENİM EVİMİN BİR ODASINDAN TURKCELL SİNYAL ALMIYOR YADA ZOR ALIYOR AMA AVEA FULL ÇEKİYOR

O ZAMAN ARAYALIM TURKCEL İ AVEADAN BAKALIM NE DİCEK

AVEANIN KASITLI YAPTIGI BİŞİ YOK

AMA BAZI KILLIKLAR4IDA YOK DEGİL

MİLLETE ÖGRENCİ HATTI ALDIRIYOR SONRA EN AZ 150 KNT YUKLE 50 SİNİ BEN TARİFE İÇİN ALIYORUM DİYOR

SONRA ANCA 250 KNT YE 150 MSJ HEDİYE VERİYOR ESKİDEN 100 E BİLE 100 VERİRDİ

AMA KOPTUGUMNOKTA İSE MMS GPRS MOBİLVİZYON AYARLARININ HER BİRİNE 4 KNT ÇALMASIYDI TURKCELL WODAFONE BUNU BEDAVA VERİYOR ADAM SENIN SERVİSİNİ NEDEN KULLANSINKI

HER ŞEYE RAGMEN GSM1800

• karşıdaki telefon açık msj atıyorum iletilmio arıorum bazen ses gelmio bazen çalıo bazen ulaşılamıo aradğım tel sürekli sabit ve aynı yerde olmasına rağmen an be an çekim seviyesi değişio. anlamadım bu bazları nası çalışıo aveanın.

başıma gelen komik bi olayı anlatim; beşiktaş fındıklıdaki sigorta müdürlüğne gitmiştim plazmada reklamı çıktı aveanın türkiyenin en iyi çeken hattı %99 çekio die bangır bangır bağrıodu telimi çıkardım baktım "sadece acil çağrı" yazıo

koca türkiyede o %1 lik çekmeyen yerdeymişim meğğersem
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

karşıdaki telefon açık msj atıyorum iletilmio arıorum bazen ses gelmio bazen çalıo bazen ulaşılamıo aradğım tel sürekli sabit ve aynı yerde olmasına rağmen an be an çekim seviyesi değişio. anlamadım bu bazları nası çalışıo aveanın.

başıma gelen komik bi olayı anlatim; beşiktaş fındıklıdaki sigorta müdürlüğne gitmiştim plazmada reklamı çıktı aveanın türkiyenin en iyi çeken hattı %99 çekio die bangır bangır bağrıodu telimi çıkardım baktım "sadece acil çağrı" yazıo

koca türkiyede o %1 lik çekmeyen yerdeymişim meğğersem

o %99 değil %94
    ayrıca dikkat ederseniz TR NÜFUSUNUN % 94 Ü diyor. Türkiye'nin deil. nin deil.
    .Yani boş coğrafyaları katmıyor. Zaten İstanbul nüfusu Tr nin %24 ünü olluşturuyor. gerisini düşünün artık...

• Avea bu ayapr mı yapar ama napcan msj dalhasına katlanıyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OpSmU DeDiN!!

avea türkiyenin %93 nü kapsıyo ya sen geriklan bölgede yapıyosun bu testi galiba sahsen benim yatak odamda turkcelle konuşmak mümkün değil ama avea ful cekiyor sorunsuz görüşe biliyorum ama suda bi gercek trcell kapsama alanında hepsina basıyo nede olsa yıllardır yapa yapa bi kulak arkamız kaldı okadarda normal bence

Reklama dikkat ederseniz Türkiyenin demiyor.
  • Arkadaşlar burası avea nın formu türkcell reklamı yeri değil bu bir.ikincisi avea hem ucuz hemde memnunum toplan gel tarifesine geçiş yaptım 8 tane hat aldım 5 tanesi benim üzerime 4 tanesi kardeşimin üzerine aldığım bayii bana alma dedi faturalı neden diye sordum sorunlu dedi inanmadım aldım sesbebi ise avea hattı kullananaların çoğu bilinçsiz bir şekilde kullandıklarından dolayı adam polis hattı alıyor üçressiz diye diğer şebekeleri de aramak zorunda tabii arayınca fatura kol gibi giriyo.ondan sonra avea gazık diyolar bir hattı kullanırken tarifenizi araştırın diğer şebekeleri aramanın dakikası nekadar diye araştırmayan vatandaşa kol gibi girer.hangi operatör olursa olsun araştırın ve ayrıyeten inanın türkcellin kendi aralarında konuşma dakikası avea nın diğer şebekeleri aramak gibi yani türkcellin nekadar gazık olduğu baris çevremdeki insanları dostlarımı arkadaşlarımı avea ya geçiş yaptırdım herkes avealı oldu bunuda araştırarak yaptım dolaysıyla nihayetinde avea benim babamın şirketi değil ben sonuçta cebime bakarım türkcellden illahlah ettim vadofoneden de kapattırdım aveaya geçtim sizede tavsiyem araştırın.çekme olayında şuana kadar bir problem yaşamadım.olursada sağlık olsun sonuçte sürekli olmuyor.diğerlerindede oluyo bu olay yorumlarınızı bekliyorum.

• saol kardeş böyle bi konuda bizi aydınlattığın için tşk
  • videoyu hazırlayan arkadas hangi amaçla yaptı bunu çok merak ettim.3 gsm operatörünün hattını da kullanan birisiyim.avea'nın çok az çektiği hatta neredeyse hiç çekmediği bir yerde yapılmış bir deney bu bana göre.ha ben avea çok iyi çekiyor demiyorum.ama yazacağım şeyi dikkatlice okursanız anlarsınız.

marmara üniversitesinde okuyorum.haydarpaşa kampüsünde.istanbulun göbeği yani.ilk dönem sonu.hukuk bölümünün finalleri oldugu için baz istasyonları kapatılmıştı.ilk gün vodafone takılıydı.başka bir baz istasyonundan akşama kadar belkı 1, belkı 2 kez sinyal alabiliyordu.turkcell ise hiç sinyal alamıyordu, düşünün ki sizin o hiç beğenmediğiniz tü kaka dediğiniz avea wallahi de çekiyordu,arada bir gelip gidiyordu ama kesintisiz çok rahat konusabiliyordum.hani aveayı bilmiyor değilim,ama turkcell in yüceltilmesine de bir anlam veremediğimi belirtmek isterim.saygılarımla.

p.s: acaba bu sınavlar süresince hukuk bölümünün içinde çekilmiş olabilir mi bu video
    ek bilgi: ben sinema-tv okuyorum(en üst katta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 6 Mart 2008; 21:12:47 >

• İZMİR İÇİ U700 AVEA PROBLEMLERİ ÇÖZÜLÜR 0554 400 27 28
  • bu forumda avea'ya full çamur atılıyo. bu video'yu çeken arkadaş gitsin nişantaşı'nda ve şişli'de turkcell'in gerçek yüzü isimli videosunu çeksin. avea çatır çatır full çekerken turkcell sıfır. ben de avea kullanıyorum ama henüz türkiye sınırları içerisinde gittiğim hiçbir yerde kapsama alanı dışına çıkmadım. saçma geliyo artık bunların tartışılması.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.