Şimdi Ara

NFS HP mi Midnight Club LA mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

psn den almayı düşünüyorum 2 oyundan birini alıcam ps2 de çok beğenmiştim midnight club 3 ü eğer aynı havasını koruyorsa gerçekten güzeldir sizce hangi oyun daha uzun ömürlü ve zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 17 Ekim 2011; 14:40:24 >

• Selamlar,

Need For Speed Hot Pursuit gerçekten çok zevkli bir oyun. Burada bir kardeşlik ile aldık. Midnight Club 3'e de geçen göz atma şansım oldu. Oyunun atmosferi çok gerçekçi ve zevkli. Yani benim yorumum iki oyun da güzel Eğer Midnight Club almak isterseniz kardeşlik kurabiliriz, ben varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 17 Ekim 2011; 15:34:04 >
  • NFS HP güzel ama o kadar uzun ömürlü degil. Online da oynarım dersen NFS yi önerebilirim.
  • Midnight Club LA cok zor bi oyun bence 2sinide al bende 2side var
  • Midnight Club LA sabır gerektiren ve zorlu yarışları olan bir oyundur, direksiyonun varsa keyif alırsın yoksa o kadar keyif vermez.

Onun haricinde NFS HP kalite oyundur, ikisinide uzun süre oynamış biri olarak NFS HP diyorum ilk aşamada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Midnight Club LA sabır gerektiren ve zorlu yarışları olan bir oyundur, direksiyonun varsa keyif alırsın yoksa o kadar keyif vermez.

Onun haricinde NFS HP kalite oyundur, ikisinide uzun süre oynamış biri olarak NFS HP diyorum ilk aşamada.

bende U_şen arkadasımıza aynen katılıyorum
    Midnight Club LA pinky slip yarıslarında az arabam gidip kafayı yememıstım adamın arbasını alalım derken kendı arabamızdan oluyoduk cidden sabır oyunu ama kalıte
  • Grafik önemli değil eğlenceme bakarım diyorsan Midnight Club:LA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanfzl

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Midnight Club LA sabır gerektiren ve zorlu yarışları olan bir oyundur, direksiyonun varsa keyif alırsın yoksa o kadar keyif vermez.

bende U_şen arkadasımıza aynen katılıyorum
    Midnight Club LA pinky slip yarıslarında az arabam gidip kafayı yememıstım adamın arbasını alalım derken kendı arabamızdan oluyoduk cidden sabır oyunu ama kalıte

• Ikisi de birbirinden guzeldir, imkan varsa ikisini de tavsiye ederim. Yoksa ben NFS:HP tavsiye ederim. Son birkaç yıldır oynadığım en güzel NFS. Eski oyunların havası var, eski günlere gittim oynarken
  • Midnight club : LA i tek geçerim mükemmel bi oyun ama gercekten çok zor insani sinirlendirebiliyor bazen =)
  • bi kardeşlik kurucam ama re5 gold ve bir yarış ama kararsızım yorumlar için teşekkürler

yorumlara bakıcak olursam oyun zor farketmez ama direksiyon yok bende uzun bir sürüde olmaz herhalde

uzun ömürlü olarak online vs hot pursuit diyorsunuz herhalde
  • Hot pursuitte asfaltı çıkarıp deniz koy, arabaları çıkar tekne bot koy fizikleri elleme gider öyle yani, araba kullanmakla alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Hot pursuitte asfaltı çıkarıp deniz koy, arabaları çıkar tekne bot koy fizikleri elleme gider öyle yani, araba kullanmakla alakası yok

kafam karıştı ama neyse

midnight hakkında ne diyorsun online uzun ömürlülük falan
  • Hot pursuit, shift1, shift2 oyunlarını ben çok oynadım suyunu çıkardım tek diyebileceğim şey oyunda fizikler harici herşeye abanılmış hız hissi güzel işte polis kovalamacasıdır online arkadaşlarla deneyim güzel, motor sesleride fena sayılmaz...

Şu 3lüde kullanılan fizikleri ve araba kullanışını kim ayarlıyorsa ben EA olsam işten atarım.

Araba kaput kamerasındayken farklı dönüyor, arka kameradayken farklı dönüyor, sağa döndürücen mesela, arabanın önü hafif sağa atıyor kendini, arka tekerler sola atıyor kendini, sağa dönüş bu şekilde gerçekleşiyor, arka tekerleklerin asfaltla bağlantısı yok, bu oyunu yapanlar ağırlık denen şey nedir biliyorsa ben insan değilim, kaput kamerasındayken gene biraz düzgün dönüyor, düşün yani, 2 kamera arasında farklı oynanış var, ve bu olay 3 oyundada var.
    Diyeceksin ki bu oyun arcade fazla bişey beklememek lazım, arcade olacak diye denizde tekne kullanıyor hissi vermesin bana oyun en azından...

2. bir olay, oyunda yarım direksiyon diye birşey yok, yani döneceksen analoğu ya tam sağ ya tam sol yapıcan yapmasanda olur ama arabayı döndüremezsin, pc oynayanlar için klavyedeki sağ sol tuşu kolay olsun diye yapmışlar böyle birşey %100 tespitim bu.

HP almada ne alıyorsan al, midnight oynamadım güzel diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 17 Ekim 2011; 19:09:03 >

• Midnight
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

Midnight

ps2 deki ruhunu koruyorsa bare midnight alıyım

@Halleluja

anlatım için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 17 Ekim 2011; 19:19:17 >
  • hot pursuit harika bir oyun. 1 yıl önce alıp takaslamadığım, elimde kalan tek oyun. hp almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 17 Ekim 2011; 19:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

hot pursuit harika bir oyun. 1 yıl önce alıp takaslamadığım, elimde kalan tek oyun. hp almalısın

ps3 te grafikleri nasıl peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

hot pursuit harika bir oyun. 1 yıl önce alıp takaslamadığım, elimde kalan tek oyun. hp almalısın

oynadığım en iyi grafikli oyun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 17 Ekim 2011; 19:43:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

oynadığım en iyi grafikli oyun olabilir

teşekkürler ama hala kararsız kaldım biraz daha midnight videosu seyredicem yarına kadar bi karar vericem

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.