Şimdi Ara

NFS HP mi Midnight Club LA mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nfs hp güzel oyun istersen vereyim sana oyna

Bana verir misin ^^

NEyse parası veririz yahu ^^

Ha orası başka para ile satmam eğer psn oyunu varsa takas yaparız

valla bfden başka psn oyunum yok malesef.

Bende var o ya tüh napalım takas bölümüne bir bak o zaman orda vardı yanılmıyorsam

malesef bulamadım takas bölümünde napalım artık canın sağolsun

• Midnight Club LA
  • Midnight Club LA'yi oynamadım ancak HP super bir oyun bence,ps3 için konusuyorum,grafikler gercekten çok iyi,pc'yi aratmaz,oyun biraz fazla arcade ama polislerde olan bolumler gercekten super eglenceli,polisten kaçmak veya polis olarak yarıscıları kovalamak...ayrıca en ufak bir fps dusmesi yok,yag gibi akıyor oyun,hızı hissediyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 18 Aralık 2011; 23:26:49 >
  • quote:

kaça verirsin hasan abi resident evil 5 bitiriyim takas yapalım istersen
  • beyler nfs hp de japon ve amerikanlara illahlah getirttim. türklerden hiç denk gelmedi nedense sizinde oynuyor oldugunuzu öğrendiğim iyi oldu. sizle de oynamak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Vereyim oyna sıkılınca geri verirsin ne parası para dediğin ne dir ki yeter ki sen sana dediğimi yap pm'de söylediklerimi dikkate al üzme
  • quote:

quote:

quote:

Vereyim oyna sıkılınca geri verirsin ne parası para dediğin ne dir ki yeter ki sen sana dediğimi yap pm'de söylediklerimi dikkate al üzme

şuanda biraz daha iyi damardan da girdim zaten düzelir yani

hasan abi merak ettim hp yi eğer öyle istediğin zaman alıp verebiliyorsan versene takılıyım biraz

• her gün hot pursuit oynuyorum neredeyse. psnid " girseer"
  • midnight hevesle almıştım 1 hafta zor dayandım,sabrettim,yarışlarda çok trafik oluyo,trafiği az yada çok ayarı yok,artı oyun çok zor,modifiye çok gzl başka bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaz Kesmez Hakan

midnight hevesle almıştım 1 hafta zor dayandım,sabrettim,yarışlarda çok trafik oluyo,trafiği az yada çok ayarı yok,artı oyun çok zor,modifiye çok gzl başka bişey yok

sehir guzel gibiydi ozledim artik boyle sehirleri yarislarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gaz Kesmez Hakan

midnight hevesle almıştım 1 hafta zor dayandım,sabrettim,yarışlarda çok trafik oluyo,trafiği az yada çok ayarı yok,artı oyun çok zor,modifiye çok gzl başka bişey yok

sehir guzel gibiydi ozledim artik boyle sehirleri yarislarda

evet şehir fena değil harita ufak sadece,yarışlar çok zor trafikdeki araçlara çarpmaktan oynanmıyo bazen
  • Midnight Club LA.
  • Ben de ikisi arasında kaldım ve ikisini de almaya karar verdim. İncelemelere baktım, ikisi de harika görünüyordu. Zaten para çok dert değil çünkü M.C.L.A. ucuz sayılır çoğu oyuna göre.
  • midnight club almayı düşünüyorum ama ne kadar zor bu oyun??Motorstorm kadar çıldırtırmı??Modifiye seçeneği nasıl geniş mi??Cevaplar için teşekkürler
  • Midnight Club L.A. nerede bulunur acaba, bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 28 Ocak 2012; 18:52:53 >
  • Midnight Club L.A.
  • oohh bir sürü cevap gelmiş sağolun arkadaşlar psn kardeşliği kalktığından beri elde birşey yok midnight club tehmin edicem kutulu veya psn
  • quote:

oohh bir sürü cevap gelmiş sağolun arkadaşlar psn kardeşliği kalktığından beri elde birşey yok midnight club tehmin edicem kutulu veya psn

• quote:

quote:

oohh bir sürü cevap gelmiş sağolun arkadaşlar psn kardeşliği kalktığından beri elde birşey yok midnight club tehmin edicem kutulu veya psn

• quote:

quote:

quote:

Tamam biliyorum biraz beklettim ama hatamı telafi edecem nfs yanın da nba jam de verecem bonus olarak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.