Şimdi Ara

NFS HP mi Midnight Club LA mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

oohh bir sürü cevap gelmiş sağolun arkadaşlar psn kardeşliği kalktığından beri elde birşey yok midnight club tehmin edicem kutulu veya psn

Tamam biliyorum biraz beklettim ama hatamı telafi edecem nfs yanın da nba jam de verecem bonus olarak

ne hatası hasan abey

nba jam var bende aldık öyle elimi sürmedim re5 bitiriyim aynı hesapda satıcam zaten

gel senle bi sf4 yapalımda perfect yenilmek nasıl bi duygu tat bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oohh bir sürü cevap gelmiş sağolun arkadaşlar psn kardeşliği kalktığından beri elde birşey yok midnight club tehmin edicem kutulu veya psn

Tamam biliyorum biraz beklettim ama hatamı telafi edecem nfs yanın da nba jam de verecem bonus olarak

ne hatası hasan abey

nba jam var bende aldık öyle elimi sürmedim re5 bitiriyim aynı hesapda satıcam zaten

gel senle bi sf4 yapalımda perfect yenilmek nasıl bi duygu tat bakalım

Kumanda yengen de ve hiç de vermeye niyetli değil gibi dur bakim yok yok hayatta vermez heran savaş çıkabalir.

• midnight club
  • Hot Pursuit derim ben
  • midnight la zevkini ve havasını hiçbir oyunda bulamazsın. nfs underground tadı damağında kaldıysa ve yetmediyse midnight la bunun devamı gibi düşün.
  • yarın midnight club alıcam ama online durumunu merak ediyorum elinde olan varsa bi bakabilir mi?

edit:oyunu aldım ps2 zamanıda manyağıydım zaten uzun zaman olmuştu midnight oynamayalı.oyun zor filan demişlerdi çok ama bana kolay geldi bilmiyorum belki eski midnight oyuncusu olduğumdandır çözünürlük çok kötü onu söyleyeyim çok grafiklere takan biriyseniz aldığınıza pişman olursunuz.ama geriye kalan herşey klasik midnight bence grafik hariç need for speed i katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 24 Şubat 2012; 13:28:31 >
  • beyler yeri değil ama hot pursuit'i pc için key almayı düşünüyorum. Pc de online de oyuncu bulamama gibi bir sorun olur mu hala pc de online oynayan var mı ?
  • cevap veren yokmu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.