Şimdi Ara

New York’ta hız yapan sürücülere araç içi hız kilidi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy şu anda #7
Sayfa: 1
Giriş
  • New York’ta hız yapan sürücülere artık sadece ceza yetmeyecek. Eyalet Valisi Kathy Hochul’un imzaladığı yeni yasa ile tekrar tekrar hız sınırını aşan sürücülerin araçlarına zorunlu hız sınırlayıcı cihaz takılması gündemde.

Aşırı hız yapmayı cihaz engelleyecek

New York’ta hız yapan sürücülere araç içi hız kilidi geliyor
    “Super speeder” yani aşırı hız suçlusu olarak tanımlanan sürücüler için hazırlanacak pilot program kapsamında, araçlara “Intelligent Speed Assistance” adı verilen akıllı hız kontrol sistemi yerleştirilecek. Sistem, sürücünün hız limitini aşmasını fiziksel olarak engelleyebilecek.

İddialara göre bir sürücünün bu programa dahil edilmesi için bir yıl içinde en az 16 kez hız cezası almış olması gerekecek. Kurala uymayanları ise 2.500 dolara kadar para cezası ve araç kaydının askıya alınması bekliyor.

Ayrıca Bkz.Ferrari eski CEO'su: "Luce o kadar çirkin ki, Çinliler bile kopyalamayacak"

New York yönetimi, bu uygulamanın amacı olarak “sürekli trafik kurallarını ihlal eden sürücülerin neden olabileceği trajedileri önlemek” açıklamasını yaptı. Program şimdilik yalnızca New York City için planlansa da ileride diğer büyük şehirlere de yayılması gündemde.

Yeni yasa sadece bununla sınırlı değil. Eyalet genelinde artık çok daha fazla çalışma alanına hız kamerası yerleştirilecek. Ayrıca okul servis araçlarını dururken geçen sürücüler de yeni kamera sistemleriyle otomatik olarak tespit edilip cezalandırılacak.

Kaynak:https://abc7ny.com/post/new-york-gov-kathy-hochul-announces-plan-target-drivers-speed-habitually/19179249/

• "iddialara göre bir sürücünün bu programa dahil edilmesi için bir yıl içinde en az 16 kez hız cezası almış olması gerekecek. Kurala uymayanları ise 2.500 dolara kadar para cezası ve araç kaydının askıya alınması bekliyor. "

çeviri hatası değilse, alın oğlum 3. defada ehliyeti geri deli misiniz?
  • "iddialara göre bir sürücünün bu programa dahil edilmesi için bir yıl içinde en az 16 kez hız cezası almış olması gerekecek. Kurala uymayanları ise 2.500 dolara kadar para cezası ve araç kaydının askıya alınması bekliyor. "

çeviri hatası değilse, alın oğlum 3. defada ehliyeti geri deli misiniz?

• Zenciler ve beyaz gençler yapıyor hızı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunu ben de merak ediyorum ama sanırım ABD ve Avrupa'da bu hızları yapabilecekleri yerler olabilir. Yine de maksimum bir sınır kesinlikle olmalı. Ülkeye göre mi olur artık nasıl bir standart olur bilmiyorum ama. Tabi çok etraflıca bildiğim bir konu değil.

• bizimkiler bunu duyunca araç içi ceza sistemini aktif ederler araç hızı geçtiği anda ceza ekranda belirir A:sd:AsdA:sd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • New York un o lanet trafiğinde hız yapaBileni tebrik etmek lazım. O yoğunlukta Şehir merkezlerinden 20-30 mil dışarıya kadar hız yapmak, psikolojik Sorun demektir. 16 yı bekleyene kadar 3.de alın ehliyeti.. Ki zaten %50 hız aşımında cin@yete teşebbüs Ile suçluyorlar

• Ben de devletimizden böyle bir atılım bekliyorum

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    boş yapma hemen araca bir takım müdahaleler yaparak hızı arttırırlar VOLVO hız sınırladıda ne oldu...

• teknokaptan kullanıcısına yanıt
    gri gençler ve kırmızı gençler hız sevmiyor...

• Like a Sir kullanıcısına yanıt
    sokak yarışlarını bitirir bu...

• New York'da hız yapmak mümkün mü ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Mayıs 2026; 6:42:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.