Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
16.405
Cevap
158
Favori
746.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Upload'ı 2 katına çıkarmışlar. Gerçekten söyledikleri hızı veriyolar ama gün içinde çok fazla internet gidiyor ve bu durum can sıkmaya başladı. Online oyun oynarken internet çat diye gidiyor ve oyunu kaybetmiş oluyorum. Bari 1 saat falan gitse de değse, 1 dakika sonrasında geliyor internet. Bu arada bu uploadın hızlanması sınırlı bir süre için mi yoksa sürekli mi böyle olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soykan Soycan -- 17 Nisan 2020; 14:51:52 >

• nike35 kullanıcısına yanıt
    alttaki bir müşterinin testi 35/6 olmuş. Bu yükseltme işlemini tt yapıyor sıra ile gidiyorlar sanırım. benm de dün gece yükselmiş

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

İnternet var ama ne Discord'a ne de Battle.net'e bağlanabiliyorum. Netspeed yine bir şeyler deniyor bakalım.
    Oh be bir tek bende sorun var sanıyordum. Dün bu sebep yüzünden online dersime giremedim. Modemde hiçbir sıkıntı yok tüm ışıkları yanıyor ama hep internet kesiliyor.
    aynen oyle olabilir 3 leri 6 ya, 4 leri 8 e cıkarmıslar anlasılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webumut -- 17 Nisan 2020; 18:11:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soykan Soycan kullanıcısına yanıt
    Bugün de bahsedilen sorunlarım devam ediyor n16 modem kullanıyorum son sürüm güncellemesi yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 17 Nisan 2020; 20:39:17 >
    Intel i5 13600kf // Asus z790-Plus Wifi // Zotac RTX 4070 Super // MSI MPG A750GF 80+ Gold // KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB // Arctic Liquid Freezer III // Cooler Master TD500 V2 // Corsair Vengeance 3200mhz 4x8GB // Steelseries Rival 600 // Aula F99 RGB
    Asus PG278Q G-sync
  • thehawk kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde 75 mbit paketim 80/8 olarak tanımlanmış.
    Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • An itibariyle internet yine sapıtmış durumda. 5 dakikada 2 kere gitti. Bu kopmalar genellikle öğlen 1'den önce ve akşam 11'den sonra artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twit etkinliğine gelin.

alltaki metni kopyalayıp twit atıyoruz, herkes desteklesin arkadaşlar.

internet faturalari indirilmeli ve her aile evine alabilmelidir. 50 mbit upload istiyoruz.!
    #UploadHızlarıAcilenArtmalı #UploadHızıArtırılsın #turktelekom @TurkTelekom @VodafoneTR @TurkNet @BTKgovtr @UABakanligi @umitonaltr @kablonet @TRSUPERONLINE @millenicom @krc_ysf

• benim değerlerde bunlar
    max. alabileceğim hız konsunda fikir verebilecek var mı acaba

• upload hızı 8mbps olmuş. ee ne işe yaradı şimdi? isterse 1000mbps olsun yayıncılardan başka kime faydası var bunun?

download hızı önemli bizim için

Orijinalden alıntı: sherl0cked

upload hızı 8mbps olmuş. ee ne işe yaradı şimdi? isterse 1000mbps olsun yayıncılardan başka kime faydası var bunun?

Aynen. Bizim burda alt yapı 12mb civarı destekliyor en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sherl0cked

upload hızı 8mbps olmuş. ee ne işe yaradı şimdi? isterse 1000mbps olsun yayıncılardan başka kime faydası var bunun?

Öğretmenler internetten online ders anlattığı için upload bu ay önemli. Sürekli donuyor online dersler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 18 Nisan 2020; 23:19:2 >

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    bende nedense halada aynı ?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.