Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.405
Cevap
158
Favori
746.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21.39 Ispartada kesildi gitti, dedim heralde 8 mbit uploada güncellediler, oda yok, saçma salak kesilmelerden internet kullanamaz olduk, online oyun oynayanlara sabır diliyorum, rankedlerden çok ban attırır bu netspeed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizps3 -- 16 Nisan 2020; 23:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacetimereality

benim yükselmiş.
    Hayırlı olsun Fiber'mi kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacetimereality -- 17 Nisan 2020; 0:11:16 >

Orijinalden alıntı: spacetimereality

vdsl 2

Benimde yükseltmişler şuan Yayınlar için işime yarayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaprince -- 17 Nisan 2020; 0:38:38 >

• vdsl de zaten 75 mbps hızlı tarife kalktı böyle yarım yamalak iş yapıyorlar güldürdüler beni.
    75 megabit hızlı tarife kalkmadı Türk Telekomun referans tekliflerinde ve toptan tarifelerinde yer alıyor. Şuanda 75 megabit alabileceğiz turknet ve turk telekom var. diğerlerinde 100 megabit tarife yaptırıp 85 veya 78 megabite hız düşürtebiliyorsunuz.

Ancak malesef Superonline, Vodafone ve Millenicom kendi iç pazarlıklarını yaptı. "100 megabit alabilen zaten çok az: 100 megabit açık kalsın 75 megabiti kaldıralım 50 megabit satalım" dediler. 75 megabit alabilecek müşterilere; "hattınız 100 megabit desteklemiyor 50 megabit vereceğiz." diyorlar. Netspeed ise işine gelmediği için abone alımına kapattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 22 Nisan 2020; 21:10:19 >
    Screenshot
    https://prnt.sc/s0uhuk

paket: vdsl 75 mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 17 Nisan 2020; 2:24:44 >

• Upload hızları ile ilgili olarak Altyapı Sağlayıcı Operatörle yapmakta olduğumuz ve devam eden görüşmelerimizde Upload hızlarının öncelikle Fiber bağlantı tiplerinde ve kademeli olarak 50 Mbps üstü download hızlarındaki bağlantılar için aktif edileceği,

VDSL bağlantılar için ise öncelikle bölgesel testler yapıldığı ve uygun görülmesi durumunda diğer bölgelerde devreye alınabileceği ancak bu uygulamanın Koronavirüs salgını nedeniyle şimdilik evden çalışma ve uzaktan eğitim sürecinin devam ettiği dönemle sınırlı olabileceği bilgisi paylaşılmıştır.

Netspeed olarak altyapıda upload konusunda olumlu yönde yapılacak geliştirmeleri abonelerimize yansıtmakta tereddüt etmeyeceğimizi bildirmek isteriz. Bununla birlikte Altyapı Sağlayıcı'nın kısıtlamaları söz konusu olması durumunda abonelerimizin de bu durumdan etkilenebileceğini hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla

Netspeed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 17 Nisan 2020; 2:20:28 >

• İki dakika önce internet gitti, şimdi geri geldi.

2.4ghz ile yapılan test.

• 35mbit tarifemi 80 yapmislar uploadi 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

35mbit tarifemi 80 yapmislar uploadi 8

Hocam talepte falanmı bulundunuz? Bende hala bir değişiklik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 17 Nisan 2020; 13:2:3 >
  • Arkadaşlar Manisadaki evime netspeed bağlatmayı düşünüyorum da. Şu sıralar Ege bölgesinde oturup da sorun yaşayan var mı? Önerir misiniz?
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    fiyat olarak turknet ile fark kalmamış gibi, turknet ile netspeed arasında karar verebilirsiniz, fiyatarı değerlendirip
    ben 75/4 sınırsız kullanıyorum , 76 tl veriyorum, sabit fiyat için tahattüt vermiştim
    izmirdeyim, son 2-3 gündür akşamları sıkıntılı, onun dışında sıkıntım yok tavsiye ederim
    şuan mesela oldukça iyi
    almanyaki geforce now sunucusuna 50-60ms ile bağlanabiliyorum
    manisadaki speedtest sunucularından birine 6ms var, 73 mbps/7.6mbps alıyorum şuanda
    uploadı yükseltmişler, geçici olarak

Orijinalden alıntı: yusobreak

Hocam talepte falanmı bulundunuz? Bende hala bir değişiklik yok.

Alıntıları Göster
    Herhangi bir talepte bulunmadim. Bolgesel degistiriyo olabilirler. Ankara ivedik osb den gonderiyorum suanda. Test yaptigimda 35 e 6 cikiyor. 80 e 8 degil malesef.

Hattim 35mbitti uploadim 3mbitti eskiden. Uploadi x2 yaptilar galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 17 Nisan 2020; 13:49:57 >

• 75 mbps 4 mbps upload 8 mbps çıkartmışlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.