Yüzbaşı
30 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 426 (Bu ay: 2)
Gönderileri

bazı ürünlerde geçerli

İNDİRİM20 yüzde 20

İNDİRİM15 yüzde 15

İNDİRİM10 yüzde 10

hopinizle birleşir.

Selamlar.

Sistemi ilk kurduğum i5 6600k + asus z170 anakart ile kullanıyorum. İşlemci artık yetmez oldu oyunlarda. Yeni işlemciye geçmeyi düşünüyorum, kullandığım ekran kartı gtx 1070. Intel - AMD farketmez.

Ekran kartını değiştirmeden , sizce geçilebilecek en makul işlemci + anakart kombinasyonu nedir ? Kendi sistemimi ikinci elde satıp +1-1.5bin ekleyebilirim.

Merhabalar. Uzundur arac bakiyorum ama tam karar veremedim
50-60bin arasina mumkunse 2012 ve sonrasi
Manuel
Yakit farketmez
2 kisiyiz, ise gidis gelis (trafik sorunu yok) haftasonlari antalya cevresini gezme amacli kullanacagiz. Yilda 2 3 kez de uzun yol.
Kaput tavan boya degisen haricinde kapi tampon cok onemli degil
2 kisilik aileye yetecek sekilde neler onerirsiniz ?

Clio 0.9 icon
Egea 1.4 urban
Fiesta 1.4tdci titanium x
Polo comfortline icin motor tavsiyenizi de dinlemek isterim.

Araci nasipse 2 sene kullanmayi dusunuyorum.
Merhabalar, evde eskiden severek kullandığım Acer 5920G bilgisayarımı buldum geçenlerde. Hem nostalji olsun hem de ufak tefek işleri görsün diye onarmak istiyorum. Yıllar önce birden kapanıp bir daha da açılmamıştı. Sorun ne kaynaklı olabilir sizce ?
Bir kaç yerde ekran kartı fırınlama ile ilgili yazı okudum ama evdeki fırını da bilmeden yabancı madde ile kirletmeyelim
Sorunun videosu şu şekilde
https://www.youtube.com/watch?v=6TXOwTk84QU
eski
eski
Merhaba, 2016 9.ayda verdiğim 2 yıllık taahhüt sonrası ittire kaktıra 3 aylık süre sonunda internetimi bağlatmıştım (port sorunu, yanlış porta bağlama, aboneliği başlatan bayinin 1 yerine 2 modem faturası kesmesi gibi sorunları atlattım). 1 ay öncesine kadar 16mbit e kadar olan internetimi 10mbit civarlarında rahatlıkla kullanırken 1 aydır sürekli kopmalar yaşıyorum hızım da 1-3 mbit arası değişiyor. Defalarca arıza kaydı oluşturdum, kopma sorunu yaşıyorsunuz teknik ekipleri yönlendiriyorum diyorlar ama sözde teknik ekip bina kablolarınız eski diyerek çekip gidiyor.

Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum bu sefer de kalan 6 ay internet için 500 küsür lira ceza çıkarıyorlar modem kendime ait parasını peşin verdim (fatura 70tl). Artık canıma tak etti bu lanet olası internetten kurtulmak istiyorum. THH 'ye başvuran ve olumlu cevap alan arkadaşlar varmış. Nasıl bir yol izliyoruz arkadaşlar ?
arkadaşlar merhabalar
ben yeni bir sistem kurdum ve aklıma takılan bir kaç soru var, çoğunlukla fan yerleşimi, fan kontrolü ve sıcaklık değerleriyle ilgili
nzxt s340 kasada asus z170-a anakart ve corsair h100i v2 kullanıyorum ve radyatörü kasanın ön tarafına yerleştirdim.
h100i 'nin iki fanı da cpu_fan soketine bağlı, anakartta cpu_pump soketi var ama oraya takınca açılışta uyarı veriyor ve cpu_fan soketine bağlamamı söylüyor.
kasada 2 adet daha fan var, egzozlar, biri üstte, diğeri arkada
sorularıma gelecek olursam

1) h100i'nin fanlarını nereye bağlamalıyım, ayrı olarak anakarta mı yoksa kendi bağlantısı aracılığıyla cpu_fan'a mı ?

2) kılavuzda fanları içeri hava alacak şekilde yerleştirin yazıyor ve ben de radyatörle kasa arasına fanları yerleştirdim. serin havayı çekip radyatöre veriyor ama, radyatörün arkasında 4-5cm aralık sonrası ekran kartı var, evga 1070 ftw, ve duymuşsunuzdur bu kartta gpu harici devrelerde ısınma sorunu var, radyatörden gelen sıcak havayla kötü olur mu ? düzeltme amaçlı tavsiyeniz nedir ?
oyunda ekran kartı oc'siz maksimum 75 derece
oyunda işlemci oc'siz maksimum 45 derece

3) corsair link yazılımını kullanmaya çalıştım, pompayı ve kendi fanlarını güzel kontrol ediyor ama anakarta bağlı olan diğer iki fanı kontrol etme şansı yok, iki fan da tam devre çalışıyor ve ses oluyor, ben de fan xpert 3 yazılımını kullanarak profil oluşturdum kasa fanlarını güzel kontrol ediyor ama bu sefer de corsair link yazılımı devre dışı kaldı -cpu fanını tek başına olduğu gibi efektif düzenleyemiyor-
sizce nasıl bir yol izlemem gerek ?

4) son olarak da, bir kaç videoda, üst ve arka fanları kasa içerisine hava çekecek, radyatör fanlarını da dışarı tahliye edecek şekilde ayarlanması gerektiğini izledim, sizce mantıklı olan hangisidir ?

şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim
http://www.hepsiburada.com/acer-gn246hlbbid-24-1ms-analog-hdmi-dvi-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD803909

linkteki monitör 100tl indirimle 931tl ye geliyor, sizce alınır mı ? yoksa ikinci el diğer 144hz monitörlere mi bakayım ?
22.09.2016 da modem dahil ttnet 2 yil taahhutlu aboneligimi baslattim. 72 lira aylik + 19 lira baglanti ucreti.
24.09.2016 da ekipler tarafindan arandim hattin binaya cekildigini, daireye cekmek icin ayrica usta tutmam gerektigini soylediler, o gun interneti kullanabilir miyim diye sordugumda evet dendi ve telefonu kapadilar. Aksam bir eleman modemi teslim etti gitti.
Ustayi cagirdim o gun hatti cekti bagladi. 40tl ucret odedim.
Dsl isigi yanip sonuyordu browserda dsl baglanti hatasi uyarisi veriyor belli ariza var. Mh aradim, kullanici adi sifre hatasi var dediler verilen k.adi sifreyi girdim sonuc ayni. Yanlis giriyorsunuz dediler tekrar denedim ayni sonuc.
Ertesi gun ariza kaydi icin arandim yerel ekip tarafindan, kullanici adi sifreyi yanlis giriyosunuz demekten baska bir sey bilmeyen birine 5 dakika boyunca bu isten anlamayan biri olmadigimi soylemeye calistim. Dalga gecer gibi sifreyi 123456 girin dedi kapadi.
Daha sonra mh aradim ve hic kullanamadigim interneti tamir icin elit hizmet satin almami istediler. Direttim almadim abonelik iptali istedim 1000 kusur lira ucret cikardilar.
Kapadim sonra aradim aboneligimi iptal etmek istiyorum ceza ucreti nedir dedim sistemde ariza var dediler.
Ertesi gun aradim elit randevusu aldim bir sonraki gun 17.00 icin randevu sms i geldi.
Ertesi gun saat 15.30 da arandim, musaitsem eve geleceklerini soylediler. Ben doktorum haftaici mesaideyim o yuzden 17.00 da randevu dedim yanlisiniz var 13.30 gorunuyor (15.30da ariyor ama) randevunuz dendi. 17.00 oldugunu smsde yazdigini tekrarladim ama beyefendi 13.30 diye diretti.
Beyefendi saat 17.00 da aradi sorunun kullanici adi sifre sorunu degil sistem sorunu oldugunu soyledi ekiplerimiz calisiyor uzerinde deyip kapadi. Benim elit hizmet bedeli yalan oldu yani.
Yarim saat sonra internet geldi bu seferde port hatasi bas gosterdi. Beni arayan numarayi aradim modemi resetleyin dedi. Resetledim.
Aksam uzeri internetim baglandi ama bir sorunla.
Modemi resetleyip baglandigimda modem kendi kendine hat uzerinden k.adi ve sifreyi almis ama gelin gorun ki k.adi benim uzerime degil.
Daireme gelen hat benim hattim degil.
Kendi kullanici adi sifremi girdigimde baglanamiyorum. Reset atinca baglanabiliyorum.
Tekrar mh aradim sorunu anlattim.
Ertesi gun baglanmaya calistigimda bu sefer baska birinin hattini baglamislar, yine kendi k.adi ve sifremle giremedim.
Yine mh aradim. Ariza kaydi olusturdular. Dun eve geldigimde bir baktim bu sefer en basa donmus ve yine dsl hatasi vermeye baslamis internet.
Bugun 1.10.2016 ve ben internetten 1kb dahi kullanamadim.

Simdi ben bunlari napayim ? Elemanlari bulup dayak manyagi mi yapayim ?
Bu taahhutten cezasiz kurtulmanin yolu nedir ?
Hakkında
Meslek: dr.
Forum İmzası:
Intel i5 10400f // MSI b460m // Evga Gtx 1070 FTW ACX 3.0 // Evga 650W GQ 80 // Crucial BX100 250GB SSD // Corsair h100i v2 // NZXT S340 (White) // Ballistix Sport LT 8x2 DDR4 2400mhz (White) // Steelseries Rival 600 // Logitech G710 // Hyperx Cloud 2 // Logitech z533
Asus PG278Q G-sync
It
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Skoda
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS4
Takım
Fenerbahçe
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.694
İkinci El Bölümü Mesajları: 94
Konularının görüntülenme sayısı: 76.049 (Bu ay: 534)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 927 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.