Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
43
Favori
74.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün belgeleri gönderdim. Boş port yok dediler. Bakalım me kadar zamanda açılacak hattım. Buradan bilgilendirme yaparım.

    12.09.2018 -- Boş port olmadığı uyarısını aldım. Port saklamış olabilirler diye ttnet'ten de başvuru yaptım yine boş port yok uyarısı aldım. İl merkez şubesine gidip port için başvuru yaptım. Görevli bana sağlam portları arızalı olarak sakladıklarını itiraf etti, eğer eve telefon hattı çekersem bu ''arızalı'' portu belki arızalı olmayabileceğini söyledi. Eve telefon hattı çekilmesi için 30 küsür lira verilmesi gerekiyordu, kabul ettim fakat bu sefer portun gerçekten arızalı olabileceğini söyledi ben de sadece port başvurusu yapıp beklemeye karar verdim. BTK'ya şikayette bulundum fakat üstteki olayı anlatmadım, sadece port için şikayette bulundum. İki hafta bekleyeceğim, olmazsa tekrar BTK'ya yazıp eve telefon hattı çektirip şansımı deneyeceğim.
    Bu arada eve port atanması için telefon hattı bağlatmam gerekiyormuş mecburen. Böyle bir şart olup olmadığını bilen var mı?

    13.09.2018 -- Twitter'dan Paul Doany ile iletişime geçip sorunumu anlattım. Gerekli yerlere ileteceğini söyledi ve az önce TT tarafından arandım. Paul'un şikayetimi ilettiğini ve ilgilenilmesi istediğini söyledi, onlara da sorunumu ilettim. Gerekli başvuruları yapıp her aşamada beni bilgilendireceklerini söylediler. Bekleyip göreceğiz.

    17.09.2018 -- Bugün Küçükyalı Telekom Merkezi'den arandım, boş port olduğunu fakat başkası almasın diye dolu gösterdiklerini ve hemen anlaşma yapmamın benim için iyi olacağını bildirdiler. Tabii hemen yapmama gerek yoktu fakat sakata gelmemek için gidip Hazırnet anlaşması yaptım. Yarın gelip bağlantıyı kuracaklar. Netspeed'ten vdsl alacaktım ama adsl alacağım sanırsam.

    18.09.2018 -- Bugün tt ekibi gelip evime bağlantıyı yaptı, Hazırnet olarak açıldı. Hemen netspeed'e vdsl olarak başvuru yaptım. Sözde hattını dondurup, dondurma süresini geçen bir müşterinin portuna bağlanmışım.

    22.09.2018 -[ Bugün geçişim sağlandı. Vdsl 24mbit 100 gb. Hızdan memnunum ping speedtest'te 6-10 arası çıkıyor. İlerleyen vakitte göreceğiz.

    Özet --- Özellikle boş port olmayanlar ttnet'ten Hazırnet'e abone olup buna geçiş yapsınlar. Hazırnet adsl'dir, vdsl tarifelere geçerken göz önünde bulundurun benim hattımı adsl olarak açıp sonra vdsl yaptılar, modem ayarlarında dikkat etmek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 22 Eylül 2018; 23:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün websiteden başvuru yaptım. Umarım hemen ararlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatura ödemek için sitelerinden online işleme girilmiyor bilgisi olan var mı?
  • Dun yolladim belgeleri bakalım nasil işleyecek süreç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim ttnetle taahhütüm aralık ayında bitiyor 27 aralıktı galiba. Ben belgeleri ne zaman göndereyim 2019da akk kalkıyor o zaman en düşük akkli paket almak daha mantıklı değilmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH aradı. Bağlantı için bina girişi ankastre kutuya kadar bağlantı yapılır. daire içerisine hattın götürülmesi ve bağlantı sizin sorumluluğunuzda dedi. Bu ne demek ? Bana gelecek ekipler modeme takacağım dsl hattı kablosunu eve kadar getirmiyorlar mı yani ? Geçen sene türknet eve kadar getirmişti bağlantı yapılacak hattı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKFİDAN

    fatura ödemek için sitelerinden online işleme girilmiyor bilgisi olan var mı?
    Bir arkadasın faturası online işlemlerden ödeme yaptım akşama doğru bir problem yoktu.
  • anladığım kadarıyla evde telefon olmasına gerek yok. Öğrenci evleri için iyi duruyor. Taahhüt olmaması da çok iyi
  • anladığım kadarıyla evde telefon olmasına gerek yok. Öğrenci evleri için iyi duruyor. Taahhüt olmaması da çok iyi
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Belgeleri istediğin vakit gönder ve içine taahhüt bitiş tarihini yazıp, bu tarihten sonra en kısa sürede geçiş yapmak istediğini anlatan bir not ekle. Bana 24lük vdsl paket mantıklı geldi ve ona başvurdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alalı 1 aya yaklaştı, internette hiç bir sorun yok, tavsiye ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün geçiş yaptım.Aradılar kurulumu yaptık.Şu an ttnetin bağlantısından fark yok.Memnunum şimdilik.Ping new york için 142 çıktı.Pingler yüksek ama benim için bir sıkıntı yok.

    Bir de telefon hattının iptali için dilekçe vermiştim.Dün mesaj geldi türk telekomdan hattınızın iptal başvurusu alındı.En kısa sürede irtibata geçilecek diye ama herhangi bir irtibat olmadı.Son olarak türk telekomdan güvenlik iptal ve wifi iptal talebiniz alınmıştır denildi.Bundan sonra yapmamız gereken bir şey var mı acaba?Herhalde telekomdan dönüş olduktan sonra iptal olacak öyle değil mi?Bu süreci yaşamış olan var mı aranızda arkadaşlar?
  • Kurulum için tarih veriyorlar sonra yoğunluktan sistem tarihi geriye atıyor otomatik. Evde miyiz değil miyiz soran yok. Bir de 50 lira para alıyorlar evde kurulum için. Baya iyi firmaymış. 7-8 aylık sorunsuz kullanımın ardından sağlam sıvamaya başladılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akn bilgilerime nerden bakabilirim. bir de bu aknler 2019da kalkınca bizimkiler de kalkıyor mu diye sordum şimdilik bilgimiz yok ama büyük ihtimalle kalkar dediler
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Aynı gün yollamışız sanırım ne durumda sizinki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 günde netim bağlandı ve hızlıııı ucuz. tavsiye ederim...
  • Eve gelip kurulumu yapıyor mu bu firma?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daniel_wellington

    Eve gelip kurulumu yapıyor mu bu firma?
    eve gelip kurulumu gectim biadakı telefon kutusuna bile bağlantıyı yapmıyor elektrikci cağırıp bağlatıcaksın oradan da bi esnaf kazıgı yersın
  • 10.ayda ttnet taahütüm bitiyor. Ama ev telefonun taahütü devam edicek. Netspeede geçmem için engel mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karahitay Prensi kullanıcısına yanıt
    Sonraki gun evraklarim ulaştı. Bir sonraki gün de telekom geldi. Ucu açık kablo bıraktılar. Elektrikci geldi ordan kazık yedim saolsun. Suan sorunsuz kullanıyorum 12 mbit adsl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.