Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mogolo

eve gelip kurulumu gectim biadakı telefon kutusuna bile bağlantıyı yapmıyor elektrikci cağırıp bağlatıcaksın oradan da bi esnaf kazıgı yersın

Alıntıları Göster
    Duzeltme yapayim ;

Hafta ici mesai saatlerinde 50 TL, mesai sonrasi 80 TL, bir de haftasonu 120 veya 150 TL ek ucret ile tum baglantiyi yapariz demislerdi ama genelde elektrikciye daha makul fiyatlara yaptirilabiliyor. Rakamlari teyit icin arayip sormakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu anda benim bildiğim firmalar eve kuruluma gelmiyor ayrıca bağlantı yapmaya netspeed değil türk telekom çalışanları gelir. Kutuya kadar bağlantıyı tt yapar. Eve çekmek senin sorumluluğunda. Ben eve kadar kendim çektim bağlantısını yaptım. Bağlantıyı bilmiyorsanız internetten araştırın lütfen. İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Duzeltme yapayim ;

Hafta ici mesai saatlerinde 50 TL, mesai sonrasi 80 TL, bir de haftasonu 120 veya 150 TL ek ucret ile tum baglantiyi yapariz demislerdi ama genelde elektrikciye daha makul fiyatlara yaptirilabiliyor. Rakamlari teyit icin arayip sormakta fayda var.

Alıntıları Göster
    bu kadar para neden veriyorsunuz??? benim evde internetim vardı iptal ettirmiştim. sabah telekomcular ucu açık bağlantı kablosunu takmışlar telefon geldi indim. evden inen kabloyla telekomun bıraktığı kabloyu bir birine bağladım tk internet geldi.....kimseye pra falan vermedim....

• icetea_16 kullanıcısına yanıt
    merhaba yaklaşık bir aydır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Ben tavsiye ediyorum. arkadaşımdan eski bir ttnet modemi aldım . Netspeed müşteri hizmetlerini aradım beraber resetledik bilgisayardan gerekli işlemleri bana tarif etti yaptım. Sonra direkt çalıştı internetim superonline da aldığım hizmetten daha hızlı geldi kopma olmuyor. Hatta daha sonra superonline dan mesaj geldi yüzde 10 zam yapmışlar hemen ama tabii ben değiştirmiştim . Biraz geç oldu cevap kusura bakmayın ama bence deneyebilirsiniz en fazla 6 ay sonra isterseni bırakırsınız zaten.
  • ahmetk26 A kullanıcısına yanıt
    şunu da belirteyim superonline da 16 mbps hız kullanamıyordum kopmalar oluyordu sonra superoline en fazla 12 mbps hız alabiliyorsunuz demişti aynı paraya
    o yüzden 8 mbps e düşürmüştük ama netspeed ile 16 mbbs kullanıyorum ve hiç kopma falan yaşamadım hani bir iyileştirme falan mı oldu hatlarda onu da bilmiyorum ama yaşadığım durum bu. ilk ay da fatura bana şu şekilde geldi işte yaklaşık yarısı superonline geldi 24-25 lira 21-22 lira da netspeed faturası geldi ilk ay geçiş olduğu için aşağı yukarı yine 44-45 lira geldi . bundan sonra netspeed tek fatura gelecek o zaman da yazarım. ben geçiş yaptım o yüzden biraz daha kolay oldu sıfırdan abone nasıl olunuyor daha zor mu bilmiyorum ama 6 ay taahhüt verince 60 liralık kurulum falan birşey bedeli var ondan kurtuluyorsun. memnun olmasan bile 6 ay denemiş olursun bence bu krediyi superonline a tünet e veren herkes bu firmaya da verir. beğenmezsen geç yine öbürüne.

• Arkadaşlar bana fatura kesmişler.Bu faturayı nereden ödüyoruz_Enparaya baktım ödeyeyim dedim abone numarasını girdim fakat bulamadı.Siteden ödeyeyim dedim telefona kullanıcı adı şifre istedim ilgili yerlere girdim hatalı diyor.Siz faturalarınızı nereden ödüyorsunuz?
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    kendi sitesinden üye girişi yapıp kredi kartı bilgilerini girerek ödüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Arkadaşlar bana fatura kesmişler.Bu faturayı nereden ödüyoruz_Enparaya baktım ödeyeyim dedim abone numarasını girdim fakat bulamadı.Siteden ödeyeyim dedim telefona kullanıcı adı şifre istedim ilgili yerlere girdim hatalı diyor.Siz faturalarınızı nereden ödüyorsunuz?
    Kendi sitelerinden giriş yaparken kullanıcı adını xxx@netspeed şeklinde girin. Muhtemelen o nedenle hata mesajı almışsınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

Sonraki gun evraklarim ulaştı. Bir sonraki gün de telekom geldi. Ucu açık kablo bıraktılar. Elektrikci geldi ordan kazık yedim saolsun. Suan sorunsuz kullanıyorum 12 mbit adsl
    Ne kadar aldı elektrikçi?

• saygi S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.Modeme girdiğim kullanıcı adı ve şifre aynı olur mu diye düşündüm.Tekrar mesajın geldiği şekilde ilgili yerleri girince giriş yapabildim.

Bir de sitede bir açık var.Ödediğinize dair dekontu pdf olarak göstermeye çalıştığınızda sistem hata veriyor ve size ödenmemiş muamelesi yaparak interneti kesiyor.Bu açıktan faydalanarak sisteme sızdım ve diğer kullanıcıların bilgilerine ulaştım.Umarım en kısa zamanda düzeltirler.

Ödeme kısmında sanal kartla ödeme yaparsanız sizin yararınıza olur arkadaşlar
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Daha bugün Enpara'dan ödedim, çıkmadıysa önümüzdeki fatura dönemine kadar çıkar.

- Finansbank bankamatikleri veya enpara

- PTT'de 15071333 nolu posta çeki hesabına

- Belli ödeme noktaları (faturamatik vs.) Ama 1.5 lira fark alıyorlar

- Kendi internet sitesinden kredi kartı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 17 Eylül 2018; 21:27:45 >
  • Arkadaşlar ben şuan türk telekom kullanıyorum adsl ultranet 16 mbps kadar gerçi hoş en fazla 9 mb hız alabiliyoruz da benim merak ettiğim. Ben aralıkta taahüt bitince netspeed geçmeyi düşünüyorum direk olmayacakmı geçiş neden elektrikçi vs çağırıp bağlantı yaptırıyorsunuz bağlantılar kablolar adsl için zaten var. Fiber yok binada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 17 Eylül 2018; 22:53:41 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Evine ilk kez net bağlatacak ve ankastreye kabloları başlamasını bilmeyenlerle evinde sorun çıkanlar çağırıyor. Yakınım ttnet --> netspeed geçişi yaptı direkt olarak, hiç bir sorun çıkmadı aynı gün kullanmaya başladı. Ttnet saniyede 300 kb verirken şimdi 3mb'yi görüyor.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Ttnet baya kısıyo o zaman bizden zaten anlamıştım bir ara 12-13 mb hız alabiliyorken şuan en fazla 9 mb hız alabiliyorum... Hem kazık yiyoruz hem hızı tam alamıyoruz Aralık gelsin kurtulucam ttnetten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler şimdi ben yalın ttnet abonesiyim evde telefon yok. Taahhüdüm 25 eylülde bitecek. Aradılar netspeedden karar verdim geçicem ama hangi sözleşmeleri doldurup yollayacağımı unuttum telefonda söylemişlerdi. Hangilerini yollayacağım mng ile ?
  • Bu adreste ilk kez internet abonesi olarak speednet'i tercih ettim. Abone evraklarını internet adresinden indirip imzaladım. Müşteri hizmetlerini aradın ve MNG kargodan ücretsiz gönderim için kod aldım ve gönderdim. Ertesi gün ulaştı beni aradılar aktivasyon için onay aldılar. Bir gün sonrada aktivasyon yapıldığına dair kullanıcı adı ve şifreyi içeren SMS telefona geldi. Buraya kadar işler çok hızlı ve sorunsuz ilerledi. Aktivasyon yaparken internet hattının ankastreye kadar getirileleceği buradan evin içine kadar olan kısmı kendimizin yaptıracağını söylemişlerdi. Hattı Türk Telekom çekiyor. Benim yaşadığım sorun Türk telekom bir ev yanımızda bulunan evin bulunduğu yerdeki kutuya bağlantıyı yapıp etiketi kutuya asıp gitmiş ama bundan bizi haberdar etmediler. Benim evimin duvarındaki kutuya bağlantı yapmasını bekliyordum. üç gün süren arıza girişi, Telekomun biz bağladık abone hattını çeksin beyanları ile geçti. Aktivasyondan bir hafta sonra Telekom eve geldi. Bana bir ev ileriye bağladığı etiketi gösterdi. bende bu hat devam edip benim evimin duvarında bitiyor hattı 25 metre daha bağlantıyı getirmeliydiniz. Bana ankastreye kadar hattı çekeceğinizi söylediler dedi. Görevli biz son kutuya kadar bağlarız geri kalanı interneti aldığınız firma görevlisi yapacak dedi. Bende anlaşamadığımız hattında kendilerine ait olduğunu söyledim bu ara hat deyip eve kadar getirmeme sebebini anlatmış oldu. Kutuya etiketi bağlayınca neden bana haber vermediklerini sorduğumda ise sen bizim müşterim değilsim. Bizim muhatabımız bağlantıyı talep eden firmadır. O sebeple size haber vermek zorunda değiliz dediler. Bağlantıyı eve kadar yapalım sorun ortadan kalksındediler ve bir ücrette talep etmediler. Gelelim internete speed plus aldım. 8mbit sınırsız. son 24 saatte kesinti veya kopma olmadı 6-8 mbit arası stabil geliyor. Şu an için memnunum. Speednet eve kadar bağlantı seçeneğinide müşterisine sunmalıdır. Telekom interneti ankasreye çekmemek için sorun çıkarıyor. Bu işleride elektrikçi ile yapmanız nerede ise imkansız. Ben kendim uğraştım. Adamların neti bağlayıp bağlamadığını, nereye bağladığını anlamamız bir hafta sürdü. Elektrikçi getirsem tam üç kez getirmiş olacaktım. Düşünün siz vereceğiniz parayı.

• Arkadaslar tarafsiz olmaliyim yasadigim sıkıntiyi aktarayim ,ankastreden bizim binaya gelen kablo koptu cuma gunu araya haftasonu girdi tabi ben o arada ariza kaydi olusturdum intetnet sitesinden sonra aradim o ariza kaydiniz kapatildi bina ici tesisata destek vermiyoz vs dediler bende dedim bina ici sıkıntı yok disardaki kablo koptu o gun eleman(Cumartesi) 2-3 is gunu icinde ekip gelir dedi bugun 3 gun oldu gelen yok giden yok yine aradim yine o ariza kaydiniz kapatilmis dediler bosuna beklemisim 3 gun, bina ici destek yok diyorlar surekli adamlara anlatamadim bi turlu binaya ankastreden kablo diyorum anlamiyorlar en son whtsaap iletisim hattina resmini atin dedi biz sizi ariyacagiz filan resmi attim hala bekliyorum

Resimi buraya birakiyorum bunun bina ici tesisata girmesi imkansiz

Bunu buraya yazma sebebim yeni baglanti yapacak arkadaslarin bilgilenmesi icin cogu arkadas firma sıkıntilarina bakmadan baglanti yapiyor o yuzden buraya yazdim

Hizmetlerinde sıkınti yok hakkini yiyemem ama bi ariza ciktiginda gercekten arıza oluyor bunu dusunerek alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• netspeed anlamadığım ipler yurt dışı gibi görülüyor bankacılık işlemlerinde gimiryor mesela yurt dışı iplere kapalı tivibu sporda da türkiyeden bağlanın hatası çıkıyor.
  • 8mbps 44TL olarak güncellenmeli.

• Türk Telekom adsl kullanırken bugün geçiş yaptım netspeed vdsl e ama ne hikmetse vdsl bağlantısı gelmedi şuan hala adsl 11mbps olarak kullanıyorum. Aradığımda adsl den vdsl e geçiş için 3-4 gün beklemeniz gerekiyo dendi. Duruma göre editlerim burayı.

edit: akşam üzeri vdsl kendiliğinden geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrettiofemHalf -- 20 Eylül 2018; 19:1:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.