benim şöyle bir problemim var,superonline fiber net kullanıcsıyım,internet üzerinden lig tv de izliyorum aynı zamanda aboneliğim var kullananlar bilir,tabi 10mb kablolu bağlantı ve kendi bilgisayarımda bunu rahatça izliyorum HD kalitesinde.Çünkü ekran kartımda bağlantımda çok iyi.
Yanlız şöyle birşey var,ben netbook ile wireless tan bağlanıp netbook u da televizyona bağlamak istiyorum maçları televizyondan izlemek için.sizce rahatça izleyebilirmiyim?çünkü hem wireless ile bağlancam hem onboard ekran kartı olan netbook ile açıp görüntüyü kocaman televizyona aktarıcam.yarın netbook almaya gittiğimde de sorcam bunu çalışan kişilere fakat onlar tabi satmak için olur vs falan derler.sizin fikrinizi almak istedim.teşekkürler
Yalnız şöyle bir durum var forumda bu üründen kullanan çoğu arkadaş aldıkları gün üzerindeki win starter işletim sisteminden bir şekilde kurtuldular. Pek verimli bir işletim sistemi değil anladığım kadarıyla starter. Ultimate yüklerseniz cihaza bence sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.
joker aldınmı tavisye edilen urunu denedin mi bnde merak ediorum onu :)