Şimdi Ara

PC den HDMI ile Tv ye ses aktarımı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartı (onboard) : ATI Redeon HD 4290
    Anakart : GIGABYTE GA-890GPA-UD3H
    TV : SAMSUNG LED(3D) 46D6500

Denetim Masası - Donanım Ses - Ses sekmesine girdim oradan HDMI secenegini varsayılan aygıt olarak kulan diyorum ama gecmiyor.Ekran kartı driverini güncelledim ama ordan bi ayar yapılcakmı bilmiyorum sadece güncelledim.anakarttı güncellemedim.kablo değiştirdim 2 farklı hdmı kablo denedim.size sorim dedim acaba ekran kartı desteklemiyormu sesi sadece goruntu yongasımı var ? yada sesi desteliyorda benmi beceremiyorum.

şimdiden yardımlarınız için çok tesekkur ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi persiarash -- 29 Şubat 2012; 17:28:00 >

• kimse yardım edemiyormu ? lutfen yardımmm :))
  • 48 kişi bkamış kimse bilmiyormu =)
  • Arkadaşım bilen varsa yardımcı olur. peki ses yongasının ayarlarına baktınmı? galiba realtek kullanıyor en azından sayfasında öyle diyor. Orada bir seçenek vardır, belki. Birde tv ayarlarına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 4 Mart 2012; 13:33:42 >
  • Nerden bakılıyor ses yongası ayarlarına ?

Tv ayarlarını baktım tvle alakası yokmus.

tesekkurler yardımın icin
  • Saatin yanında veya başlatttan bakabilirsin. Birde HDMİ varsayılan olarak seçtiğin zaman bir media oynattığında, mesela; mp3 yanındaki çizgilerde yeşil ışıklar yanıyormu? Bunu sormamın sebebi eğer ses kanalı çıkış yapıyorsa oradan belli olur.
  • amd 1.4 HDMI versiyonuna 6000 serisi ile geçti bildiğim kadarı ile.4290 eski bir kart,sesi o yüzden aktaramaması muhtemel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

amd 1.4 HDMI versiyonuna 6000 serisi ile geçti bildiğim kadarı ile.4290 eski bir kart,sesi o yüzden aktaramaması muhtemel.

Onunla alakası yokki! 4290 sesi ve görüntüyü aynı anda aktarabilir. AMD 4000 serisi ile hem ses hemde görüntüyü aktara biliyor. Burada bir ayar sorunu var arkadaşın sadece.
  • HDMI secenegi varsayılan olmuyor devre dısı bırakıyorum hoparlör secenegini sonra yine deniyorum olmuyor bakın fotoya ?
    acaba hdmı kablosula alakalı olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi persiarash -- 4 Mart 2012; 17:14:36 >

• Format Attım duzeldi beyler yardımlarınız icin tesekkurler =)
  • Varsayılan olarak ayarlayınca oldu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil2663

Varsayılan olarak ayarlayınca oldu bende

Ne oldu? Burda bahsedilen ilk çıkan serilerdir şimdi böyle bir sorun yok. Seçiyorsun kullanıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.