Şimdi Ara

nesine.com güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
54.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün birisi konu açmıştı gene kazandım falan yazmıştı, bende tahrik oldum üye oldum ama güvenlik açısından sorun çıkarmı ??

• çıkarmaz resmi iddaa sitesi bilyoner.com ve nesine.com
  • Hmm evet, şimdi baktım da iddaa sitesinden orda da yazıyormuş resmi diye, resmi kelimesi rahatlatıyor insanı :) teşekkürler.
  • ya kredi kartı numarası vermek zorundamıyız beni biraz tedirigin ediyor acıkcası ne olursa olsun bi hesaplama hatası olur vehbi kocun oglu deilim

Kredi kartı vermeden oluyormu oluyorsa neyle ??
  • kimmiş o kazandım diyen

güvenilir olup olmadığını yarın kazandığım paraları çekerken alacağım bir ss ile göstereyim de forum ahalisi rahatlasın

Edit: Kredi kartı değil hesap numarası giriyorsunuz para çekmek için yatırmak için kartsız bi şekilde atm leri kullanabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 12 Haziran 2008; 19:10:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

kimmiş o kazandım diyen

güvenilir olup olmadığını yarın kazandığım paraları çekerken alacağım bir ss ile göstereyim de forum ahalisi rahatlasın

Edit: Kredi kartı değil hesap numarası giriyorsunuz para çekmek için yatırmak için kartsız bi şekilde atm leri kullanabiliyorsunuz

Hmm sendin o dimi hatırladım şimdi :) Henüz hesabımda 0 ytl var anca 1 hafta sonra para yatırabilcem hesabıma, daha sonra tüyo isteyebilirim haberin olsun şimdiden

• Para yatırmak için en kolay yol anlaşmalı bankalardan birince hesap açtırın, internet bankacılığı sayesinde paranızı yatırın. Anında nesine.com hesabınıza geçiyor para...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazimbana.com güvenilir mi?
    6 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Para yatırmak için en kolay yol anlaşmalı bankalardan birince hesap açtırın, internet bankacılığı sayesinde paranızı yatırın. Anında nesine.com hesabınıza geçiyor para...

Garantide zaten hesabım var da hesap boş
  • dün akşam hesabıma 50 lira yatırma talebi verdim nesine.com' dan az önce almaya gittim 49.70 lira yatırmışlar
    bende 40 ı atm' den 9 u da bankadan çektim 70 kuruşta içerde kaldı

bi daha ki sefere +30 kuruş işlem parası ile çekeceğim paralarımı
  • Hayırlı olsun, bu arada dün öylesine 3 tane maç seçtim, alıştırma lsun diye, daha hesap boş ya hayalî oynadım yani :).
    İlk maça 2 dedim, ev sahibi 4-1 yendi
    İkinci maça 2 dedim, berabere bitti
    Üçüncü maça 2 dedim, gene ev sahibi yendi
  • nesine güvenden o sitenin ya

şaka bi yana hiç deneyimim olmadı
  • Bilyonerle aynı diye biliyorum denemek için bilyonerden hesabıma 5 ytl yatırdım hiç sorun cıkmadı 1 gün sonra para yatmıştı.
  • Babandan bile güvenlidir o site.
  • günenilir bir site hatta işbankasının bankamatiğinde şans oyunları kısmında da gözüküyor güvenilir olmasa koskoca işbankası menüsüne niye koysun. ben kullanıorum bir çok arkadaşımda kullanıyor sorun yaşamadım
  • %100
  • Hesabımdan bakiye düştü. Havale talebim var ama bankaya yatmadı. Bu nedir bu nasıl bir saçmalık? Müşteri hizmetleri en kısa sürede diyor kime göre neye göre kısa? https://www.musterihizmet.com/2021/05/nesine-iletisim-musteri-hizmetleri-telefonlari.html kimle muhatap olacağız anlamadımkı

• 13 yıllık konuyu ne diye hortlatırsın ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.