Şimdi Ara

Vertigo hastalığı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 aydır sürekli azalan artan miktarda baş dönmesi ve akabinde,mide bulantısı aniden terleme şeklinde seyreden vertigo başladı.Kulak burun boğaz kulak kristallerimde biçey olmadığını söyledi kafamı ani çevirdi 3 5 kere ne olduğunu bilmiyorum.Betaserc 24mg ve drammine 50 mg verdi.2 ay betaserc kullanacakmışım dramamine de baş dönmem azalınca bırakacakmışım.Biraz azaldı ama hala yarı yarıya var gibi.Tv zor seyrediyorum pc kullanamıyorum.Telefonda çok kaydırınca başım dönüyor.Baya sıkıldım bu durumdan.Araç zor kullanıyorum fazla hızlanamıyorum zaten.60 ı geçince başım dönmesi baya artıyor.

Sigara 8 10 tane içiyorum günde bundan olabilir mi?Bu kadar etkiler mi ?Bu hastalık ne kadar sürede geçer?Ne yapabilirim tavsiye verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede bir süre önce vertigo vardı.hayatı resmen zehir ediyor.benim burada aile doktorum kristalleri yerine oturttu.çok şükür şu an çok iyiyim.size tavsiyem bu işi çok iyi bilen bir doktor bulmanız.kafanızı aniden çevirince kristaller yerine oturmaz bana yapılan işlem 15 dakika sürdü hemşireyi başıma dikti saat tutturdu.

Orijinalden alıntı: dsoto

bendede bir süre önce vertigo vardı.hayatı resmen zehir ediyor.benim burada aile doktorum kristalleri yerine oturttu.çok şükür şu an çok iyiyim.size tavsiyem bu işi çok iyi bilen bir doktor bulmanız.kafanızı aniden çevirince kristaller yerine oturmaz bana yapılan işlem 15 dakika sürdü hemşireyi başıma dikti saat tutturdu.

Elinde bişeyle kulak içine baktı kristaller yerinde sorun yok felan dedi.Kristaller olsa yürüyemezsin yavaşta olsa araba süremezsin dedi.Sizde dönme miktarı neydi?

• Amino asitlerin bazılarına ihtiyaç duyabilirsin. Önce vücudunda bulunan başta cıva olmak üzere ağır metal testi yaptır. Sonrasında doktor nezdinde şelasyon gerekebilir fakat günlük rutinlerini gözden geçir. Diş macunlarından tut, derodarantlara kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

resmen karşı duvarlar dönüyordu.sonra kulak içindeki kristaller içine bakmayla görünmezki ya tam uzman değil yada büyük ihtimalle devlet hastanesi ise baştan savma baktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsoto -- 25 Haziran 2023; 19:27:44 >

Bende o çaplı Bir dönme yok duvarlar kayması vs hafif hafif hep dönüyor gibi.Özel hastaneydi bilmiyorum.Kristal olsa çok dönerdi hafif orta dönme kristal olmuyor felan dedi bilgim yok.

ben başımdan geçeni anlattım.umarım şifa bulursun geçmiş olsun.

Uykuma dikkat etmediğimde, aç kaldığımda artıyor. o zamanlar sigara içmiyordum şimdi günde 1 paket bitiriyorum.

Ne kadar dikkat etsen de bir süre sonra sıkılıp salıyor insan. betaserc - vasoserc kullandım yok geçmiyor. çınlama kaldı dönme de stres uykusuzluk açlık kafein vs.. bunlara dikkat etmediğimde oluyor. Allah hepimize şifa versin çok zor hayattan soğutur.

Aile doktorunuz nerede hocam bize de şifa versin :) kulak çınlaması delirtiyor bazen.

hocam ben iskenderunda ikamet ediyorum.fakat deprem dolayısı ile konteynerde hizmet veriyorlar.bilmiyorum şimdi öyle bir imkan varmı. dr adı mehmet zeki reyhanoğlu.daha önce yazmak aklıma gelmedi bendede uzun yıllardan beri tinnigo var artık barıştık umursamıyorum.bazen susuyor bazen vites değiştiriyor.ama kristaller oturduktan sonrada tinnigo devam ediyor.yardımcı olmak isterim çünkü vertigo zor bir hastalık hayatı zehir ediyor

• Baş dönmem baya azaldı ancak klimalı ortamda bile ensem su ter oluyor ara ara ve bazen açken midem bulanıyor yarım demamorin alıyorum geçiyor.Sigarayı yarıya indirdim 15 ten 7 8 vs.Bi kan vermeye gidicem sağlık ocağı kontrol amaçlı tansiyon aleti alıcam ilk fırsatta.Gözlerde ara ara sarılık oluyor hafif.Bi anormallik var ama ne bilmiyorum.

Geçmiş olsun. Umarım bir an önce depremin geride bıraktığı olumsuz her şeyden kurtulursunuz.

ilgilendiğin için de teşekkür ederim. ben Manisa'da yaşadığım için biraz zor :)

Bol su iç hocam. vücut suyu ve minerali attığı için takviye yap. aynısı bende de var iki gündür yine coştu hastalık

teşekkür ederim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.