Şimdi Ara

Nescafe alternatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jacobs Velour kullanıyorum ve memnunum. Sadece A101' lerde görüyorum ama.

• çibo

• mystere M kullanıcısına yanıt

Hocam nescafe Jacob's falan bunları istemiyorum artık daha kaliteli bişey içmek istiyorum

Mesela starbaksa giden adamlar evde canı kahve istediği zaman ne içiyor filtre kahve ve kahve makinesi mi almak lazım başka opsiyon yok mu

Söyle sağlam kaliteli bişey içtiğimi hissetmek istiyorum nescafe falan midemi yakıyor artık berbat tadı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 16 Mayıs 2024; 16:9:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • french press ve filtre kahve al daha ucuza gelir.

• Eve filtre kahve makinesi al, filtre kahve iç. Nescafeden ben öyle kurtuldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Filtre kahve icin neden mutlaka kahve makinesi gerekiyor? Normal sekilde demleyince olmuyor mu? Maksat cözünür olmayan filtre kahvenin özünü cıkartmak degil mi? Neden özellikle makine kullanıyorsunuz? Kahve filtreleri satılıyor mesela.. Demlersin o filtreden gecirirsin.. Makine kullanılma sebebi, demlenen kahveyi daha iyi filtre etmek icin mi? Makine daha mı iyi filtre edilmis kahve veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Mayıs 2024; 10:19:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    Nescafe mi Jacobs mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nescafe Blend 37. Bunu içtikten sonra   diyeceksin.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

37 sert fakat classic denedigim en igrenc nescafe ürünüydü fakat 37 de ona benziyor cok sert.. Elimde, Taster's Choice ve biraz GOLD da vardı, ücünü büyük bir kapta karıstırdım, biraz da jacobs velour ekledim tadı orta karar en azından tüketilebilir oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Mayıs 2024; 8:49:52 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

10 lira ve üzerine 80 gramı 31  liraya düşüyor. Gideyim de stoklayım. 

Nescafe Gold Blend 37 Ekonomik Paket Kahve 80 Gr (a101.com.tr)

Makine zamandan kazanmak için tercih sebebi. Elinle de demleyebilirsin tabi ama birden fazla kişi için el ile demlemek yoruyor. Tek kişi için makine yerine elle demlemek çok farkettirmiyor ve daha lezzetli demleyebilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Makine daha pratik. Tabii ki filtre alıp kendiniz demlemeyi deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 22 Mayıs 2024; 10:20:14 >
  • Peki en iyi filtre kahveyi nereden alabiliriz?

Nescafe kullanıyoruz genelde filtre için ancak paraya kıyıp tschibo deneyebilirsin veya farklı markalar deneyebilirsin.

• netten çiğ kahve aldım çeşit çeşit gittim bir cafe'de kavurttum sonra makine aldım çekmek için. french press ile içtim kağıt filtre kullanan arçelik kahve makinesinde içtim hepsi eziyet ziyan.

birader'e patronları adam ingiliz inşaat müşavirlik firmasında çalışınca hediye etmişler ya da doğuş gayrimenkul çünkü ist'teyken bi 10 sene olmuştur bana vereli. pratik ötesi açıyorsunuz saniyeler içinde yeşil konuma geçince kapsül takılı arkasında su var başlatıyorsunuz şak diye hallediyor. bundan daha az eziyetli bir makine sistem olamaz bence.

ben 148 lirayken mi ne stoklamıştım amazon'dan şimdi 248 olmuş ama tanesi 15 liraya gelir bu paraya yine daha ucuz yöntem olmaz. makinesi biraz pahalıymış. bir de sürekli kullanacaksınız yoksa kireç tıkanma falan olabiliyor ben nescafe sitesinden kireç çözücü almıştım ikili onunla açmıştım bir kaç sene kullanmayınca bozulmuş. amazon değil bunun kendi sitesi var aslında oradan alıyordum hesaba şifreye bir şeyler olmuş ama şimdi her yerde var kapsül kahveleri migros gibi yerlerde.

amazon
    Nescafe Dolce Gusto Americano 16 Kapsül 128 Gr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B009NKTK4U/ref=asc_df_B009NKTK4U1715393040000

www.nescafe.com
    NESCAFÉ® Dolce Gusto® Kapsülleri | Nescafé TR
    https://www.nescafe.com/tr/kahveler/formatlar/ndg-kapsuller

trendyol.com
    Nescafe Mini Me Dolce Gusto Kapsüllu Kahve Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/nescafe/mini-me-dolce-gusto-kapsullu-kahve-makinesi-p-215609225

nescafe üçü bir arada kötü geliyorsa ben amazon'dan toplu aldım iş yerinde içeyim diye extra modeli tanesi 3.1 liraya gelmişti. gold sade aldım 2gr poşetli. blend 37'yi a101'den geçen sefer geldiğinde 5 tane almıştım yani 3'ü bir aradanın alternatifi bile nescafe hiç yolunuzu şaşırmayın sonra uğraşırsınız benim gibi kiloyla kahve al kavurt ki yapmıyor normalde hiçbir yer. evde fırınlarda yapıyor millet eziyet tarif edilemez.

Özgülün Ak Mutfağıyoutube
    #krupsnescafe #dolcegusto #starbucks #mahmood #krups #nescafe #cappiccune #kahvemakinesi
    https://www.youtube.com/watch?v=TJMYVJBUeME

başka marka kapsüller de oluyormuş. expresso kahve makineleri de pahalı ve daha kolay pratik bu kadar hızlı mı bir videosunu atın da izleyelim. 

• Hocam böyle keyfe göre hazır kavrulmus kahve satan dükkanlar yok mu?

Varda onları bulman dert onların kahvesinin iyi çıkıp çıkmayacağı ayrı dert ve onlar özel ürettikleri için normal kahvenin fiyatını 3-2x yaparak satıyor. O nedenle nescafe filtre içiyorum. Maliyet az.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Makineyle tat farki oluyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Az biraz oluyor. Elle demlerken kahvenin üstünden döktüğün ilk suyu çöpe dökersen falan kahvenin tadı değişiyor biraz. Ben elle demleyince daha lezzetli oluyor gibi hissediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.