Şimdi Ara

Nescafe Gold Kötü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 yıl önce Nescafe Gold granül kahve almıştım kokusu o kadar berbattı ki içmeden müşteri hizmetlerini aradım ürünü gönderdim falan sonra normalde üründe herhangi bir sıkıntı bulunmadığını ama yine de özür paketi göndermek istediklerini söylediler.Ondan sonra bir daha Nescafe Gold almadım.Ama birkaç gün önce tekrar alınca hem kokusu kötü hem de tadı çok kötü eski Nescafe Gold değil sanki acaba bende mi sorun var yoksa genel olarak mı öyle.Genel olarak öyleyse bir daha Nescafe almam daha iyi bir markadan filtre kahve alırım daha iyi.İyi günler tekrardan merak ettiğim buydu sadece bana mı öyle geldiği cevaplarsanız çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de para çok, bari eve iyi kötü bi kahve makinası alayım dedim, barista tipi bi espresso makinesi aldım, 2 kg da kahve dünyasının çekirdek kahvesinden aldım, bi sene yetsin diye, taze çekip evde kahve yapıyorum. Kahvenin kokusu evi geçtim bütün kata yayılıyor. Ahir ömrümüzde mercedese falan binemedik ama bari adam gibi kahve içelim diyerek yaptığım hamle başarılı old, akşam balkonda püfür püfür eserken yanında yoğun kahve tadı harbiden iyi gidiyor.

• Nescafe Gold üzerine tanımam,

Özellikle Viski ile şahane...

• Migrosun sanal market uygulamasından aldım da yenisini kasa arkası mı bilemem.Geçen yıl aldığım şoktu o da kasa arkası değildi.Yani bilmiyorum eskiden çok güzel gelen kahvenin artık kokusu bile kötü geliyor bende mi sorun var anlamadım.Diğer kahvelerde olmuyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.