Şimdi Ara

Burgerking ve McDonalds a alternatif?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biliyoruz ki bu iki firma son derece sağlıksız. Bunlara alternatif hamburger ihtiyacımızı karşılamak için bildiğiniz yerli firma veya sağlıklı bi yer varmıdır bundan sonra ordan alayım?

• pidemden al pide ye
  • Carl jr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim

• Bim -> Nimet

• Arbys

• Olm git kasaptan etini al yap hamburger eti tarzı git hamburger ekmeği al içini hazırla marulunu koy ketçabını sık ye hemde ne yediğini bilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemreeex

Bim -> Nimet

Hocam şu bimde satılan hamburger köftelerini mi kastediyorsunuz? Öğrenciyken alıyorduk iyimi onlar? Pek iyiye benzemiyordu açıkçası. Nimet'ten kastın nedir?
  • Arby's
  • Karın doyurmak için KFC tercih ediyorum
  • SoruSorcam kullanıcısına yanıt
    Dondurucuda bulunan hamburger köftelerini kastediyorum. Markası nimet ama dediğiniz gibi çok da kaliteli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

Olm git kasaptan etini al yap hamburger eti tarzı git hamburger ekmeği al içini hazırla marulunu koy ketçabını sık ye hemde ne yediğini bilirsin

O şekil yuvarlak hazır et satarlarmı köfte biçiminde? Eti alıp hazırlamak zaten sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

quote:

Olm git kasaptan etini al yap hamburger eti tarzı git hamburger ekmeği al içini hazırla marulunu koy ketçabını sık ye hemde ne yediğini bilirsin

O şekil yuvarlak hazır et satarlarmı köfte biçiminde? Eti alıp hazırlamak zaten sıkıntı.

Yok kardeş şeklini sen elinle veriyorsun biz öyle yapardık ne yediğimizi biliyoruz böylece. Dışarıdan hamburger yeme bence kebab, döner, iskerder tarzı şeyler ye hamburgerlerin çoğu rezil

• quote:

quote:

köfte biçiminde hazırlarlar mı diyorsun da cevap zaten köfte.
    Beynim yandı anasını satayım.

FAst fooddan sağlık beklemeyin bir de beyler. Gidin kendiniz alın eti. Kasap bilmiyorsanız migros öneririm türkiyenin her yerinde aynıdır herhalde kaliteli oluyor etleri.
  • Bulgur king

• quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

quote:

quote:

köfte biçiminde hazırlarlar mı diyorsun da cevap zaten köfte.
    Beynim yandı anasını satayım.

FAst fooddan sağlık beklemeyin bir de beyler. Gidin kendiniz alın eti. Kasap bilmiyorsanız migros öneririm türkiyenin her yerinde aynıdır herhalde kaliteli oluyor etleri.

Benim kastettiğim kıymayı çektirip evde ekmek içi yeşillik vs hazırlayacaksak benim sorumun bi anlamı kalmıyor zaten. O şekil hazırlanmış satıyormu diye sordum kasaplar.

• gobitte var türk markası olarak, hostaya ait, güzel hamburgerleride var ama hafif pahalı 15-16 lira bi menünün fiyatı, ekmeğinide ben pek beğenmemiştim ama bi dene istersen, gerçi pek şubesi de yok, ankaradaysan bildiğim kızılay ve ankamall de var

• Arbys iyi

• Carls jr

• Franco burger

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.