Bildirim
Nescafe alternatif (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
French presler nedense bir süre sonra kırılıyor. Chemex tipi ucuza kavanoz bulursan tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suda eriyen hiç bir şeyi içmeyin. Filtre kahve için veya Türk kahvesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nescafeyi midesi kaldiran insan hayatta her seyi basarir omg
Evde temiz cezve ve frenc press kalmadiginda mecbur iciyorum gecen komple icemedim döktüm kendime iskence etmeyeyim dedim omg
"Kısa hayatında" sınırlı sayıda şeyi başarabilir.
Hocam nescafe zaten kötü yani bence piyasadaki en iyi hazır kahve Tshibo da ama bulabilirseniz Davidoff ve illy kalitelidir..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tshibo diğerlerinden farklı benim hoşuma gitti.
-
Kahve makineleri çok pahalı. En ucuz şuanda nescafe gibi. Diğer suda eriyen kahvelerde aynıdır ki hepsi. Bence çok da fark etmez.
-
sütle karıştırıp soğuk kahve yapmak işçin kullanıyordum eskiden nescagfe gold u.
şimdi boykottan dolayı almıyorum Nescafe markasını. alternatifi nedir Nescafe gold un?
filtre kahve mi oluyor Nescafe gold ? üzerinde çözünebilir kahve yazıyor.
harras ın yada başka markaların var mı benzer ürünü ?
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 25 Temmuz 2025; 12:52:47 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X