Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-kapsül ve brosür çıkmadı, kapsül için hepsiburada.com dan eksik aksesuar formu doldurdum. (bana da 2 adet 3ü1 arada 2 adet de minik tek içimlik nescafe gold çıktı. Bir içilmiş sigara izmariti)
    2- Kapsüllerden cafe latte, chai tea latte ve chocino aldım.

cafe latte: ben beğendim. ürün görselinin aynısını yaptı makine. hayatımda içtiğim en iyi latte tabiki değil ama süt köpürtme vs. ile uğraşmadan tadı yeterli bence, tabi ki gerçek süt ile yapılmanın yerni tutmuyor.
    chai tea latte: ben chai tea latte de yoğun baharat tadını seviyorum. bu üründe neredeyse hiç baharat aroması yok. çok çok hafif tadı var. bu ürünü şeker katmadan tükettim. Bir de son denememde su çizgisini bir adet fazlaya ayarladım. Tat anlamında çok birşey değişmedi, ayarı 1 tık arttırmanızı tavsiye ederim.
    chococino: ben çok yoğun çikolata bekliyordum yine tat diğerlerinde olduğu gibi çok ortalama. nesquik ten hallice oldu. ama hem latte de hem de chai tea de olduğu gibi sadece su ile ortalama üstü tat elde edebiliyorsunuz.

Ben F/P oranıyl makineyi beğendim. Eğer günde bir kahve içerim ama kaliteli kahve içeyim diyorsanız tam size göre. Günde ikinciyi canım çekiyor ama kapsül fiyatı aklıma gelip filtre kahve yapıyorum :)

Türkiye'ye keşke gelse dediğim mocha var. Bir de karamel latte tefal shoplarda satılıyormuş ama kargo ile göndermiyorlar.

Doldurma olayına gelirsek, dün denedim. İki kapsülü kesip iç içe koyan videolar var. Ben beceremedim tam oturmuyor. Ayrıca kapsülleri kesene kadar her taraf battıüstüne birde doldurup çevirince içindeki tozuda döktüm bir daha da denemem bu yöntemi. İkinci yöntem üst kısmı kesip içine çikolata tozu koyan bir video izledim. Videoda adam üstüne hiç bir şey koymadan ağzı açık şekilde kapsülü makine içine yerleştirdi. Ben güvenemedim üstüne alüminyum folyo çektim. Sonuç gene hüsran başta güzel gelmeye başladı ama sonra bir yerden sızıp her yeri batırdı. Pahalı kapsüle devam.

• bende mail attım, makinayı alanlar bi zahmet mail atıversin, ürün çeşidi az diye.. tuketici.hizmetleri@tr.nestle.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 10 Aralık 2015; 16:23:38 >
  • Facebook'da 2016 yılında yeni çeşitlerimizle karşınızda olacağız demişler :) hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Facebook'da 2016 yılında yeni çeşitlerimizle karşınızda olacağız demişler :) hmm

e bu kadar makine satıldıktan sonra çeşidi artırsınlar bi zahmet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine bugun elime geçti arkadaşlar. kişisel kullanım ve yorumlarımı paylaşmak istedim.

1)ilk olarak içerisinden tabi ki ne broşür ne de deneme kapsülü çıktı. hepsiburadayı arayıp istedim bakalım vericekler mi? zaman gösterecek.

2) daha önce kendim birkaç kapsül sparişi vermiştim. Bunlardan espressoyu denedim. sıcaklık olarak ortalama altı bir sıcaklıkta verdi. kafama diksem dikerdim sanırım. uzerine kendim sıcak su ekleyip americanoya cevirdim ve tad olarak french pressten açıkcası pek farkı yoktu.

Son olarak sütlü kapsülleri tercih etmek istemedim. İçinde ne oldugu belli olmayan süt tozlarına güvenmiyorum malasef. F/p olarak da 8 bardak için 22tl ev yapımı bir kahve için fazla açıkcası. ayrıca süt bile degil süt tozu.

Sonuç, french presse devam sanırım makinayı da eşe dosta ev hediyesi diye veririm artık. Ayrıca moka pot diye bir alet var daha dogal ocak üstünde espressoya yakın bir lezzet elde edilebiliyormuş ondan almayı düşünüyorum.http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Fashion-Hot-Drinks-Milk-Frother-Foamer-Whisk-Mixer-Stirrer-Egg-Beater-New-Arrival/32374915009.html?spm=2114.01020208.3.2.y1pML7&ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_82_80_62,searchweb201644_0,searchweb201560_8
    bu tarz ufak bir çırpıcı ile de istedigim zaman lattedir cappuccinodur kendim yaparım. ev yapımı dogal ve saglıklı.

çok kahve içenler için uzun vadede ekonomik değil, az içenler içinde zaten aldıgına degmez içinde ne var belli değil. Azcık ugraşıp kendi yapar içecegi zaman. Çok memnun kalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkurtt -- 10 Aralık 2015; 18:15:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inceliCEM

ürünü bende aldım arkadaşlar.
    1-kapsül ve brosür çıkmadı, kapsül için hepsiburada.com dan eksik aksesuar formu doldurdum. (bana da 2 adet 3ü1 arada 2 adet de minik tek içimlik nescafe gold çıktı. Bir içilmiş sigara izmariti)
    2- Kapsüllerden cafe latte, chai tea latte ve chocino aldım.

cafe latte: ben beğendim. ürün görselinin aynısını yaptı makine. hayatımda içtiğim en iyi latte tabiki değil ama süt köpürtme vs. ile uğraşmadan tadı yeterli bence, tabi ki gerçek süt ile yapılmanın yerni tutmuyor.
    chai tea latte: ben chai tea latte de yoğun baharat tadını seviyorum. bu üründe neredeyse hiç baharat aroması yok. çok çok hafif tadı var. bu ürünü şeker katmadan tükettim. Bir de son denememde su çizgisini bir adet fazlaya ayarladım. Tat anlamında çok birşey değişmedi, ayarı 1 tık arttırmanızı tavsiye ederim.
    chococino: ben çok yoğun çikolata bekliyordum yine tat diğerlerinde olduğu gibi çok ortalama. nesquik ten hallice oldu. ama hem latte de hem de chai tea de olduğu gibi sadece su ile ortalama üstü tat elde edebiliyorsunuz.

Ben F/P oranıyl makineyi beğendim. Eğer günde bir kahve içerim ama kaliteli kahve içeyim diyorsanız tam size göre. Günde ikinciyi canım çekiyor ama kapsül fiyatı aklıma gelip filtre kahve yapıyorum :)

Türkiye'ye keşke gelse dediğim mocha var. Bir de karamel latte tefal shoplarda satılıyormuş ama kargo ile göndermiyorlar.

Doldurma olayına gelirsek, dün denedim. İki kapsülü kesip iç içe koyan videolar var. Ben beceremedim tam oturmuyor. Ayrıca kapsülleri kesene kadar her taraf battıüstüne birde doldurup çevirince içindeki tozuda döktüm bir daha da denemem bu yöntemi. İkinci yöntem üst kısmı kesip içine çikolata tozu koyan bir video izledim. Videoda adam üstüne hiç bir şey koymadan ağzı açık şekilde kapsülü makine içine yerleştirdi. Ben güvenemedim üstüne alüminyum folyo çektim. Sonuç gene hüsran başta güzel gelmeye başladı ama sonra bir yerden sızıp her yeri batırdı. Pahalı kapsüle devam.

kanalda bı ınceleme beklıyorum

• inceliCEM kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaki kol yani sicak soguk olan. O bende yayli gibi sabitlenmiyor birakinca ortaya geliyor. Siz de de oyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 10 Aralık 2015; 21:24:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bence bir sorun var senin üründe, yoksa biz sağa ya da sola çektiğimizde duruyor o kol.
  • quote:

Bence bir sorun var senin üründe, yoksa biz sağa ya da sola çektiğimizde duruyor o kol.

Anladim tesekkurler. Ama kapsul yok elimde kapsul taknca mi duruyor ki? Degisim ya da iade yapmak zorunda kalicam galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Anladim tesekkurler. Ama kapsul yok elimde kapsul taknca mi duruyor ki? Degisim ya da iade yapmak zorunda kalicam galiba

Kapsulle bir alakasi yok, ilk once cihazi temizlemeniz gerekiyor bos olarak sadece suyla. O islemde de takili kaliyor. İcine su koyup deniyorsunuz degil mi?

• aroaro A kullanıcısına yanıt
    Hemen deniyim hocam o sekilde. Tesekkurler

• quote:

hocam yukarıda kullanım kitağçığını paylaştım, onu indirirseniz orada yapmanız gereken resimli şekilde var
  • Hepsiburada ile görüştüm eksik aparat formu doldurdum bende siteden bana en kısa sürede göndereceklerini söyleyip özür dilediler sanırım bir aksaklık olmuş.
    Sipariş numaralarınızı hepsiburadaya iletin eğer aynı problem varsa sizdede.
  • unbounded kullanıcısına yanıt
    bende dün ilettim. bakalım cevap bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

quote:

hocam yukarıda kullanım kitağçığını paylaştım, onu indirirseniz orada yapmanız gereken resimli şekilde var

Su doldurup calistirinca duzgun calisti. Tesekkurler tekrar. Bu arada makinada icme suyu kullanmaya karar verdim. Kireclenmeyi buyuk olcude onluyecegini dusunuyorum. Yogun kullanacaklara uymayabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

quote:

Su doldurup calistirinca duzgun calisti. Tesekkurler tekrar. Bu arada makinada icme suyu kullanmaya karar verdim. Kireclenmeyi buyuk olcude onluyecegini dusunuyorum. Yogun kullanacaklara uymayabilir

tabiki içme suyu kullanmak daha iyi. bende öyle yapıyorum. hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 11 Aralık 2015; 11:44:50 >

• arkadaşlar makina biraz soğuk çıkarıyor,ayarı falan varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

quote:

Black friday zımbırtısıyla 50 lira daha düşmüştü, 149,90a aldım. Kahve kültürüm pek yok ama 2si bi aradadan falan terfi ettiğim için çok sevdim. :) Kapsülleri 22,40 ve bi paketten 16 kapsül çıkıyo. Eğer işin içinde süt falan var ise 8süt 8kahve kapsülü ile 8 içimlik oluyor ama sade kahve paketlerinden 16 içimlik kahve çıkıyor. Şimdilik 3 tip kapsül denedim. Kısaca beğendim ben. Ortalama bi cafe'de içtiğiniz kahve kalitesinde ve çok hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz. (1-2dk sürüyor) Ama tabi kahve bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı yorumlayabilir..

Guzel bir yorum olmus, benim gibi kahve seven ama kahve kulturu olmayip da bu makineleri merak edenler icin ayrica guzel.

Güzel yorum olmuş,insanın ürünü alası geliyor =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

arkadaşlar makina biraz soğuk çıkarıyor,ayarı falan varmı acaba.

ayarı yok hocam.bendeki sıcak yapıyor. direk dolce gusto müşteri hizmetlerini arayın bence. sorun varsa onlar yardımcı olur.
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    ilk yaptığımız baya ılık oluyor,ondan sonrakiler biraz ısınmış oluyor.
    şöyle sorim o zaman,ocakta yaptığımız filitre kahve ile kıyaslarsak, sicaklığı nasıl oluyor sizde.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.