Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şekilde benimde makinem geldi.. içinden deneme kapsülleri çıkmadı, kod olan broşürde çıkmadı tabi.. nereye yazmamız lazım bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broşür ve kapsül için hepsi burada ile görüştüm fakat bir gelişme olmadı. Hepsi buradanın broşürden haberi yok. ürünü de deneme kapsülü olmadan sattıklarını söylüyorlar.

Sonrasında şikayet niyetinehttps://www.dolce-gusto.com.tr/ iletişimden nescafe ile görüştüm.
    Bu siteye üye olduğumu fakat makineyi tanımak için elimde bir makine kodu olmadığını ve ürün paketinden broşür çıkmadığını söyledim. Telefondaki yetkili kişi bir ürün kodu söyleyip sisteme tanımlama konusunda yardımcı oldu.
    Bilginiz olsun ;)
  • Ürün elime ulaştı ve deneme fırsatım oldu ama lezzet olarak beni pek tatmin etmedi açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Ürün elime ulaştı ve deneme fırsatım oldu ama lezzet olarak beni pek tatmin etmedi açıkçası.

Hangi urunu denediniz?

Bir de bu kapsuller tek kullanimlik mi acaba? Doldurmayi sormuyorum. Mesela iki bardak cikmaz mi en azindan?

• quote:

Orijinalden alıntı: sgaldor

broşür ve kapsül için hepsi burada ile görüştüm fakat bir gelişme olmadı. Hepsi buradanın broşürden haberi yok. ürünü de deneme kapsülü olmadan sattıklarını söylüyorlar.

Sonrasında şikayet niyetinehttps://www.dolce-gusto.com.tr/ iletişimden nescafe ile görüştüm.
    Bu siteye üye olduğumu fakat makineyi tanımak için elimde bir makine kodu olmadığını ve ürün paketinden broşür çıkmadığını söyledim. Telefondaki yetkili kişi bir ürün kodu söyleyip sisteme tanımlama konusunda yardımcı oldu.
    Bilginiz olsun ;)

Peki o ayakli kapsul tutucudan hediye edeceklermiymis? Bu konuda birsey soylediler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ürün bugun ulaştı. Broşur var ancak resimlerden olusuyor. Anlaması zor. Resmini eklerim birazdan. Detaylı broşür için qr kod koymus okutuyorum ama link açmıyor. İçinden bardak tutucu için kod çıkmadı. 6 adet deneme kapsulu çıkmadı. 3 u 1 arada da çıkmadı, onu içerdik hiç yoktan:)

O broşür değil. Quick Start Guide. Broşür farklı, ürün kayıt sayfasında gösteriyor, üzerinde kahve içen insan fotoları, kahve çeşitleri filan var.

Anladim hocam bilmiyordum. Artik hepsiburada ve dolce gusto musteri hizmetlerine yazacagiz mecburen

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Ürün elime ulaştı ve deneme fırsatım oldu ama lezzet olarak beni pek tatmin etmedi açıkçası.

Hangi urunu denediniz?

Bir de bu kapsuller tek kullanimlik mi acaba? Doldurmayi sormuyorum. Mesela iki bardak cikmaz mi en azindan?

Chococino, Chai Tea Latte ve Latte Macchiato denedim, Expresso sabaha artık. Fakat Chococino harici pek tatminkar değildi, Chococino ise Nesquik gibiydi.

Doldurma farklı zaten biliyorsun, fakat 2 bardak kesinlikle çıkmaz.
  • arkadaşlar kapsül tutucuyu nereden temin edebiliriz?
  • Çok lezzetli özellikle latte..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Hangi urunu denediniz?

Chococino, Chai Tea Latte ve Latte Macchiato denedim, Expresso sabaha artık. Fakat Chococino harici pek tatminkar değildi, Chococino ise Nesquik gibiydi.

Doldurma farklı zaten biliyorsun, fakat 2 bardak kesinlikle çıkmaz.

Ben yakınlarda kapsül satan bir yer bulamadığım ve hepsiburada sağolsun ücretsiz numuneleri göndermediği için hiç deneyemedim.

Ama şu yorumdan sonra çok şaşırdım. Bu kadar mı kötü gerçekten?

Starbucks, Gloria, Kahve Dünyası, Denizi, Rüyası vs vs hepsinde içtiğim kahveler güzel gelir, hadi onları bırak yeri geliyor 3'ü 1 arada bile güzel geliyor.

Bu kadar iddialı tatmin etmedi diyecek kadar kötü mü gerçekten?

• arkadaşlar banada geldı makıne bugun ıcınden küfür niyetine bir bana bir arkadaşıma 3ü1 arada cıktı :) kapsülleri alabılme şansımız varmıdır hepsiburadadan görüşen varmı
  • aroaro A kullanıcısına yanıt
    Dolce gusto uzun süredir kullanan biri olarak(bendeki makine Delonghi Genio), lezzet kesinlikle arkadaşın dediği kadar kötü değil. Tabi ki de damak tadı meselesidir ama ben kendi düşüncelerimi fikir olması açısından yazayım;

Espresso Intenso: Kesinlikle benim favorim. Ciddi anlamda çok güzel bir espresso içiyorsunuz.(F/P olarak söylüyorum). Saniyeler içinde hazır oluyor ve her yer temiz kalıyor :)
    Latte Macchiato & Latte Macchiato Caremel: Kesinlikle Starbucks tadını alamayacaksınız. Ama bu makine ve bu kapsüller olmadan ev ortamında bu makinenin yaptığı Latte Macchiato'yu da kimse yapamaz. Ek olarak şuruplarla renklendirirseniz yapacağınız içeceğin kalitesi artar.
    Americano: Fena değil, ama daha iyi olabilirdi. Temiz ve hızlı bir americano.
    Chai Tea Latte: Çoğu chai tea latte yapıyorum diyen yere göre güzel yapıyor. Çok ağır olmuyor, deli gibi tarçın tadı yok. Kesinlikle damak zevkine göre beğenip beğenmeme değişir. Bana göre fena değil.
    Chococino: Bana göre de çok kötü. Çünkü sıcak çikolata olayı kapsül ile olacak bir iş kesinlikle değil. Çoğu kafe bile adam gibi sıcak çikolata yapamazken, su ile çalışan bir makineden güzel bir sıcak çikolata beklemek bence mantıksız.
    Nestea Peach: Gereksiz bir ürün.
    Cappuccıno: Nedense hiç almadım, bir ara denemek lazım :)

Kapsül kahve ile granül kahve kesinlikle kıyaslanmaz. Kapsül tazeliği, kahve kalitesi vb. tartışılır ama kesinlikle granül kahveler ile kıyaslanmaz.

Bence en büyük sıkıntı Türkiye'de ne yazık ki yurtdışındaki çeşitlerin olmaması. Bunun da kullanıcı sayısının artması ile çözüleceğini düşünüyorum...

• laider kullanıcısına yanıt
    Kapsüllerden 2 adet kahve çıkmaz, yani ikincisinin tadı çok kötü olur. Dolce gusto kapsülleri dolduran hiç görmedim. Tchibo'yu dolduruyorlar ama bu dolmuyor sanırım. Yine araştırmak lazım.
  • aroaro A kullanıcısına yanıt
    İddialı tatmin etmedi dememin sebebi benim damak tadıma uymadığı için, yazımın başında da söylemiştim "beni" diye. Sizi tatmin edebilir orası çok ayrı bir mevzu, sonuçta herkesin damak tadı farklı (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 9 Aralık 2015; 7:38:35 >
  • cagrigal kullanıcısına yanıt
    @cagrigal: Teşekkür ederim, çok açıklayıcı bir mesaj olmuş. Kahve çeşitlerini seçerken çok işime yarayacak.

@ciginiz: :) Haklısınız. Damak tadı değişiyor. Ayrıca kahve bilgisiyle de alakalı. Benim gibi kahve bilgisi ve tutkusu olmayan biri sevebilir.
  • beyler bende tchibo caffesimo da var , ikisini kıyaslayacağım ikisinin de farklı kapsüllerini alıp bir inceleme yapacağım şöyle kenara bir 100 lira atayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

beyler bende tchibo caffesimo da var , ikisini kıyaslayacağım ikisinin de farklı kapsüllerini alıp bir inceleme yapacağım şöyle kenara bir 100 lira atayım :)

Hocam hizli sekilde bekliyoruz incelemeyi. Olumsuz olursa yorumunuz 14 gun dolmadan iade edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

beyler bende tchibo caffesimo da var , ikisini kıyaslayacağım ikisinin de farklı kapsüllerini alıp bir inceleme yapacağım şöyle kenara bir 100 lira atayım :)

Çok güzel olur böyle bi inceleme. Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrigal

Dolce gusto uzun süredir kullanan biri olarak(bendeki makine Delonghi Genio), lezzet kesinlikle arkadaşın dediği kadar kötü değil. Tabi ki de damak tadı meselesidir ama ben kendi düşüncelerimi fikir olması açısından yazayım;

Espresso Intenso: Kesinlikle benim favorim. Ciddi anlamda çok güzel bir espresso içiyorsunuz.(F/P olarak söylüyorum). Saniyeler içinde hazır oluyor ve her yer temiz kalıyor :)
    Latte Macchiato & Latte Macchiato Caremel: Kesinlikle Starbucks tadını alamayacaksınız. Ama bu makine ve bu kapsüller olmadan ev ortamında bu makinenin yaptığı Latte Macchiato'yu da kimse yapamaz. Ek olarak şuruplarla renklendirirseniz yapacağınız içeceğin kalitesi artar.
    Americano: Fena değil, ama daha iyi olabilirdi. Temiz ve hızlı bir americano.
    Chai Tea Latte: Çoğu chai tea latte yapıyorum diyen yere göre güzel yapıyor. Çok ağır olmuyor, deli gibi tarçın tadı yok. Kesinlikle damak zevkine göre beğenip beğenmeme değişir. Bana göre fena değil.
    Chococino: Bana göre de çok kötü. Çünkü sıcak çikolata olayı kapsül ile olacak bir iş kesinlikle değil. Çoğu kafe bile adam gibi sıcak çikolata yapamazken, su ile çalışan bir makineden güzel bir sıcak çikolata beklemek bence mantıksız.
    Nestea Peach: Gereksiz bir ürün.
    Cappuccıno: Nedense hiç almadım, bir ara denemek lazım :)

Kapsül kahve ile granül kahve kesinlikle kıyaslanmaz. Kapsül tazeliği, kahve kalitesi vb. tartışılır ama kesinlikle granül kahveler ile kıyaslanmaz.

Bence en büyük sıkıntı Türkiye'de ne yazık ki yurtdışındaki çeşitlerin olmaması. Bunun da kullanıcı sayısının artması ile çözüleceğini düşünüyorum...

Hocam oncelikle aciklayici ve detayli yazmissiniz tesekkurler. Oncelikle kahve kulturum hic yok maalesef o yuzden birkac sorum olacak yanitlayabilirseniz sevinirim..

Bende makine ucuz diye aldim ama kapsuller gercekten tr sartlarinda pahali ve cesit az maalesef.

Bende machiato espresso ve chococino yu deneme firsati buldum. Iclerinde en cok hosuma giden espresso oldu kahvenin tadini ve kokusunu buram buram alabiliyorsunuz.

Mesela espresso yaparken cok az bir miktar cikiyor. Anladigim kadari ile espresso nun esprisi bu sekilde. Sert ve tek icimlik olarak. Ama mesela ben ustunde belirttigim iki kademe su ile degilde 3 kademe ile yapsam bile daha cikacakmis gibi duruyor. Mesela espresso yu 1 kademe fazla su ile yapsak sikinti olurmu? Daha cikacakmis gibi duruyor.

Birde mesela machiato ya sonradan seker atip karistirsam o 3 renkli ahenkli dis gorunumu karisacakmis bulanacakmis gibi duruyor. Sekerleme olayini nasil yapiyorsunuz bu tarz kahvelerde acaba?

Birde son olarak kapsulleri ucuza alabilecegimiz baska biryer yok anladigim kadari ile heryerde ayni fiyat. Dolce gusto.uk (ingiliz sitesi) da 30 dan cesit fazla kahve var. Buradan siparis versek gumruge takilma, cok fazla kargo ucreti cikarmi? Hic yurtdisindan siparis verdinizmi? Tesekkurler...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.