Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Kahve Makinesi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/nescaf-dolce-gusto-krups-kirmizi-mini-me-akilli-kapsul-ile-calisan-kahve-makinesi-p-MTNESMINIME

www.hepsiburada.com
    Kapsül Kahve Makinesi Fiyatları - Hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/nescafe/kapsul-kahveler-makineleri-c-60004624?siralama=artanfiyat
    kapsülleri

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 2 Ocak 2016; 3:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki kapsülleri ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-30 arası
  • Bir çeşidinin(gusto ice) 8 bardağı 23 tlymiş bedava
  • Kapsülleri pahalı gibi
  • Black friday zımbırtısıyla 50 lira daha düşmüştü, 149,90a aldım. Kahve kültürüm pek yok ama 2si bi aradadan falan terfi ettiğim için çok sevdim. :) Kapsülleri 22,40 ve bi paketten 16 kapsül çıkıyo. Eğer işin içinde süt falan var ise 8süt 8kahve kapsülü ile 8 içimlik oluyor ama sade kahve paketlerinden 16 içimlik kahve çıkıyor. Şimdilik 3 tip kapsül denedim. Kısaca beğendim ben. Ortalama bi cafe'de içtiğiniz kahve kalitesinde ve çok hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz. (1-2dk sürüyor) Ama tabi kahve bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı yorumlayabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Black friday zımbırtısıyla 50 lira daha düşmüştü, 149,90a aldım. Kahve kültürüm pek yok ama 2si bi aradadan falan terfi ettiğim için çok sevdim. :) Kapsülleri 22,40 ve bi paketten 16 kapsül çıkıyo. Eğer işin içinde süt falan var ise 8süt 8kahve kapsülü ile 8 içimlik oluyor ama sade kahve paketlerinden 16 içimlik kahve çıkıyor. Şimdilik 3 tip kapsül denedim. Kısaca beğendim ben. Ortalama bi cafe'de içtiğiniz kahve kalitesinde ve çok hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz. (1-2dk sürüyor) Ama tabi kahve bilgisi olan arkadaşlar daha detaylı yorumlayabilir..

Guzel bir yorum olmus, benim gibi kahve seven ama kahve kulturu olmayip da bu makineleri merak edenler icin ayrica guzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F/P = cafissimo

Der çıkarım

• bunun kapsüllerini tekrar doldurmak caffisimo gibi kolay değil yalnız. caffisimo kapsülleri ile kullanabilen var mı acaba? baya araştırdım ama hiç bilgi bulamadım.
  • Bu arada kapsül doldurma diye bişi yok, atıyosunuz kullandıklarınızı.
  • makinenin bir üst modeli bende mevcut

aşağıdaki kahveyi şiddetle tavsiye ederim

http://www.amazon.com/gp/product/B005FOGVTU?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00
  • Ürünün makinesi uygun ancak kapsüller pahalı. Tam tersi olması gerekirdi. O zaman bu ürünü almaya değer. Latte ve diğer sütlü kahvelerde 8 adet bardak çıkıyor maliyet 2,75 TL üstelik makineyi mal etmiyorum. Diğer kapsüllerde 16 bardak çıkıyor ve maliyet 1,40 TL. Muadillerine göre daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayn -- 30 Kasım 2015; 10:47:33 >
  • Almaya değer mi? Daha üst model mi yoksa bu model de olur mu?Şu cafelerdeki ürünleri aratmaz mı?alıp da bi köşede yatar mı? Aci tavsiye lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mysticus

Almaya değer mi? Daha üst model mi yoksa bu model de olur mu?Şu cafelerdeki ürünleri aratmaz mı?alıp da bi köşede yatar mı? Aci tavsiye lütfen.

günde 1 bardak içseniz, 1,4*30= 42TL kahve parası.
    biz iki kişiyiz, 84TL kahve parası vereceğiz.

arada gelen giden misafir de olacak ki, en az 100TL aylık kahve masrafı çıkar ki o yüzden hiç yanından bile geçmiyorum.
  • Herkesin kendi zevki ve bütçesi doğrultusunda kendi kararını vermesi gerek. Kimisine göre ayda 100 lira kahveye verilmez, kimisine göre kahve için ayda 500 lira bile verilir. Kimisinin geliri düşüktür 100 lira istese de veremez, kimisi değil ayda haftada -hatta günde- 100 lira verse yine umurunda olmaz.

Ama bir gerçek var ki, 2 kişi her gün bir kahve zincirinden kahve içseniz ayda minimum 450-500 lira para verirsiniz. Bunun yanında 84 lira oldukça iyi bir rakam. Hele benim gibi günde en az 3-4 kahve içiyorsanız makine parasını 15 günde çıkarır...
  • Bende de var cihazdan, kahveleri güzel, kapsüller pahalı.

Ama adamlar doldurulabilir kapsül yapmış :) İstedim geldi ama henüz denemedim normal kapsüllerim bitmediği için, ayrıca amazondan farklı kahveler de istedim çeşit olsun diye :)

doldurulabilir kapsül örnek olarak veriyorum, aynı markayı farklı sitelerde de bulabilirsiniz

www.amazon.co.uk
    CAPSULES FOR NESPRESSO COFFEE REFILLABLE RECHARGEABLE EMOHOME 4TH GENERACION: Amazon.co.uk: Kitchen & Home
    http://www.amazon.co.uk/DOLCE-GUSTO-refillable-reusable-capsules/dp/B00IO8DACK

• 149 a satildigini duyunca 199 a alamam. Yoksa aliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

149 a satildigini duyunca 199 a alamam. Yoksa aliyordum

Dün gecede 149 tl ye satıldı, sabah alırım diye kapadım. Şimdi tekrar 199 tl ye satıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Herkesin kendi zevki ve bütçesi doğrultusunda kendi kararını vermesi gerek. Kimisine göre ayda 100 lira kahveye verilmez, kimisine göre kahve için ayda 500 lira bile verilir. Kimisinin geliri düşüktür 100 lira istese de veremez, kimisi değil ayda haftada -hatta günde- 100 lira verse yine umurunda olmaz.

Ama bir gerçek var ki, 2 kişi her gün bir kahve zincirinden kahve içseniz ayda minimum 450-500 lira para verirsiniz. Bunun yanında 84 lira oldukça iyi bir rakam. Hele benim gibi günde en az 3-4 kahve içiyorsanız makine parasını 15 günde çıkarır...

Haklisiniz. Fakat bu makinenin kahvesi, kahve zincirinden alacaginiz kahve ile kiyaslanamaz sanirim.

• Kara Cuma indirimini görmüştüm 149 Tl ye karar verememiştim. Bugün hepsiburada görselde tekrar 149 yazıyor sandım 199 a çıkmış. Şuan 149 olsa hiç düşünmem alırım. kaçırdığım için pişmanım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.