Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hercul3367

ilk yaptığımız baya ılık oluyor,ondan sonrakiler biraz ısınmış oluyor.
    şöyle sorim o zaman,ocakta yaptığımız filitre kahve ile kıyaslarsak, sicaklığı nasıl oluyor sizde.

Hocam şöyle söyleyim, bardağı tutamayacak kadar sıcak oluyor. Kulp lu bardak kullandığım için öyle tutabiliyorum. Siz kapsül takmadan önce az birşey su akıtıp makinenin ısınmasını sağlayabilirsiniz. Hemde bardağınız ısınmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar makineden bende almak istiyorum ama kapsül çeşidi çok az görünüyor hepsiburada da filan.

https://www.dolce-gusto.co.uk/coffee-pods

Şu adreste tüm çeşitler mevcut sanırım.
    Eğer biliyorsanız tümünü alabileceğim bir site, mekan var mı? Tümü olmasa da en fazla çeşide nereden ulaşabilirim?
    Amazondan kargosuz falan getirme imkanı oluyor mu?
  • quote:

şöyle sorim o zaman,ocakta yaptığımız filitre kahve ile kıyaslarsak, sicaklığı nasıl oluyor sizde.

Yok makina oyle cok sicak yapmiyor ilik olmasada 3-5 yudumda bitiriyorum ben en sicak veridigini durumda bile

• quote:

genelde bu tip kahve makinelerinden tam istediğiniz sıcaklıkta çıkmıyor.
    o yüzden önce kettle'da su kaynatıp boş bardakta bekletip bardağı önceden ısıtırsanız biraz etkisi olur diye düşünüyorum.
  • benim stok
     Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

benim stok
     Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

Masallah hocam bu ne

Nereden getirttiniz bunlari, siparismi verdiniz?

• pape kullanıcısına yanıt
    kutusunu attığım daha fazla çeşitler de vardı elimde hocam yurt dışına gidip gelen arkadaşlarıma getirttim. Lüksemburg ta 4 euro kutusu. https://www.dolce-gusto.co.uk/coffee-pods
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    hocam sayfa 3 te kullanım kitapçığını paylaştım. orada su eğer sıcak gelmiyorsa yapılması gereken işlemler yazıyor. kullanım kitapçığı Türkçe zaten. İndirip okuyabilirsin
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    hocam kitapçığı okudum,üç -dört ayda bir sıcak olmuyorsa
    kireç temizleyici ile temizleyin diyor.yani kullanılmış makinadan bahsediyor.
  • quote:

hocam o zaman yapacak bir şeyiniz yok. servise yollayın mecburen. müşteri hizmetlerini aradınız mı ?
  • quote:

quote:

hocam o zaman yapacak bir şeyiniz yok. servise yollayın mecburen. müşteri hizmetlerini aradınız mı ?

anlamaya çalıştığım şu,bu tam sıcak olmama durumu normal bir durum mu
    yoksa bir hatamı.yukarıda bu tür makinaların çok sıcak çıkarmadığını yazmıştı bir arkadaş.
  • merhabalar, bugün bende mini me siparişi verdim.
    yalnız sizlerinde hemfikir olduğu gibi kapsül fiyatları ortalamanın üstünde. kapsül kutu fiyatlarının 15/17 tl'yi geçmemesi gerekirdi.

tchibo'dan örnek vermek istemezdim ama tchibo kapsül fiyatları gerçekten makul seviyelerde.

tchibo 10 adet kapsül 11,95 tl / 12,95 tl

dolce gusto 8 adet kapsül 22,40 tl

dolce gusto'ta her gün 2 kahve içerseniz ay'da ortalama 168 tl

aslında makineyi almasa mıydım ne.. :)

normalde starbucks'tan haftada 4-5 gün 5,5 tl'den grande misto içiyorum. ay'ın 20 günü içsem 110 tl yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 15 Aralık 2015; 13:29:32 >
  • balabanraca kullanıcısına yanıt
    hocam sütsüz kapsüller de 16 adet çıkıyor. bu biraz normal ama sütlü kapsüller pahalı gerçekten.
  • quote:

quote:

quote:

anlamaya çalıştığım şu,bu tam sıcak olmama durumu normal bir durum mu
    yoksa bir hatamı.yukarıda bu tür makinaların çok sıcak çıkarmadığını yazmıştı bir arkadaş.

Dediginiz normal bir durum, cok sicak yapmiyor. Yani bi starbucks kahvesi ya da kaynar suyla yaptiginiz nescafe vs gibi sicak olmuyor. Ayni durum tchibonun makinelerinde de var. Onlar da cok sicak yapamiyor.

• sıcaklık sorunu yaşayanlarda muhtemelen bir problem yok. kaynar su ile yapmaya alışan biri için kahve makinesinden çıkan kahve soğuk gelir.

kahve makineleri aslında olması gereken sıcaklıkta ve basınçta kahve yapıyor, aromaların kaybolmaması için.

kullanacağınız bardak ile makineyi boş çalıştırıp, bardağın ve makinenin ısınmasını sağlayabilirsiniz.
  • Kapsül fiyatları fahiş gerçekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Bu gün firmayı aradım,dediğimiz gibi içilecek sıcakta çıkardığını ,onunda 70-80 derece olduğunu söyledi.bende dediniz gibi makinayı boş çalıştırıp hem makinayı hemde bardağı ısıtmaya başladım.biraz farketti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Kapsül fiyatları fahiş gerçekten.

En buyuk sorun bu, fiyatlara bir ayar cekmeleri lazim bence...

• Kahve içen birisi bile değilim ama aldım bakalım, yanında da latte machiato ve americano kapsüllerden aldım. Forumda dün son gün olmak üzere 25 liralık kuponu olan birisi vardı, kuponu yanacağına bana verdi, ben de 150+ alışverişten doğacak iki adet kuponu ona bırakıyorum, sanki herkese makul oldu.

8.70 TL kargo çıktı, normalde kargo vermeyi hiç sevmiyorum ama bu sefer sıfırlamanın yolunu bulamadım, sağlık olsun dedim, toplam 178 lira gibi oldu.
  • merhaba,

arkadaşlar benim makinem geldi. fakat makineyi bir türlü çalıştıramadım.

birşey farkettim. aşağıda fotoğrafını paylaştığım su ayar kolum ne soğuk ne de sıcak tarafa çekince orada durmuyor. tık diye yerine oturmuyor. bu bir sorun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 16 Aralık 2015; 19:01:43 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.