Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

arkadaşlar benim makinem geldi. fakat makineyi bir türlü çalıştıramadım.

birşey farkettim. aşağıda fotoğrafını paylaştığım su ayar kolum ne soğuk ne de sıcak tarafa çekince orada durmuyor. tık diye yerine oturmuyor. bu bir sorun mu?

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

Önce su haznesine su koyup kapsül koymadan boş çalıştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkerbb İ kullanıcısına yanıt
    zaten söylediğiniz gibi yaptım. ama su ayar kolu kesinlikle ne sıcak ne de soğuk tarafta durmuyor. ortaya geri dönüyor. yani su ayar kolu bozuk ürün geldi galiba bana.

bu video da 46. saniye de ne demek istediğimi izleyebilirsiniz. su ayar kolu soğuk ya da sıcak tarafa çekince orada durmuyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=6JMMpB3F-KI

Videosunu çektim, izleyebilirsiniz. Bozuk dimi arkadaşlar bu ürün? İade edeyim yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 16 Aralık 2015; 20:05:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

zaten söylediğiniz gibi yaptım. ama su ayar kolu kesinlikle ne sıcak ne de soğuk tarafta durmuyor. ortaya geri dönüyor. yani su ayar kolu bozuk ürün geldi galiba bana.

bu video da 46. saniye de ne demek istediğimi izleyebilirsiniz. su ayar kolu soğuk ya da sıcak tarafa çekince orada durmuyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=6JMMpB3F-KI

Videosunu çektim, izleyebilirsiniz. Bozuk dimi arkadaşlar bu ürün? İade edeyim yarın.

Hocam bende de ayniydi. Ben de bozuk sandim buraya yazdim. Sagolsun burdan bir arkadas yardimci oldu. Siz su doldurup calistirin o zaman duracak merak etmeyin. (Kapsul takmaniz sart degil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kHanTW

Kahve içen birisi bile değilim ama aldım bakalım, yanında da latte machiato ve americano kapsüllerden aldım. Forumda dün son gün olmak üzere 25 liralık kuponu olan birisi vardı, kuponu yanacağına bana verdi, ben de 150+ alışverişten doğacak iki adet kuponu ona bırakıyorum, sanki herkese makul oldu.

8.70 TL kargo çıktı, normalde kargo vermeyi hiç sevmiyorum ama bu sefer sıfırlamanın yolunu bulamadım, sağlık olsun dedim, toplam 178 lira gibi oldu.

Hafta sonu mobil uygulamada 100 tl uzeri kargo ucretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: kHanTW

Kahve içen birisi bile değilim ama aldım bakalım, yanında da latte machiato ve americano kapsüllerden aldım. Forumda dün son gün olmak üzere 25 liralık kuponu olan birisi vardı, kuponu yanacağına bana verdi, ben de 150+ alışverişten doğacak iki adet kuponu ona bırakıyorum, sanki herkese makul oldu.

8.70 TL kargo çıktı, normalde kargo vermeyi hiç sevmiyorum ama bu sefer sıfırlamanın yolunu bulamadım, sağlık olsun dedim, toplam 178 lira gibi oldu.

Hafta sonu mobil uygulamada 100 tl uzeri kargo ucretsiz

Hmm, kullandığım hediye çekinin son günüydü, hafta sonunu beklesem 8 küsür lira kargo için 25 liradan olacaktım, demek ki çok da kaçırdığım bir şey olmamış.

Gene de teşekkürler, belki başka bir şey için kullanırım bu bilgiyi.

• bugün 09:00 15:00 saatleri arası %10 indirim varmış. sipariş geçtim, kargo dahil 140 liraya geldi. kapsüllerde de %10 fırsatı var şu an. ama sanırım kendi sitesinden %20 indirimli ve kargo ücretsiz sipariş edeceğim. cappuchino dışında tavsiyesi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysticus

bugün 09:00 15:00 saatleri arası %10 indirim varmış. sipariş geçtim, kargo dahil 140 liraya geldi. kapsüllerde de %10 fırsatı var şu an. ama sanırım kendi sitesinden %20 indirimli ve kargo ücretsiz sipariş edeceğim. cappuchino dışında tavsiyesi olan var mı acaba?

Kendi sitesi en az 4 kutu siparis kabul ediyor. Yuzde 20 İndirim ve kargo silince 4. Kutu bedava gibi oluyor yaklasik

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    hocam ne oldu ? düzeldi mi ?
  • sparcoo kullanıcısına yanıt
    Evet suyla duzgun calisti tesekkurler. Essseden kapsul aldim birazdan kahve de deniycem

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Evet suyla duzgun calisti tesekkurler. Essseden kapsul aldim birazdan kahve de deniycem

hocam zaten ilk kullanımda sadece kapsül koymadan suyla çalıştırın yazıyor kullanım kitapçığında. neyse çalışmış cihaz. güle güle kullanın
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    ben ona dikkat etmemiştim. yanda indirimli fiyat ve kargo ücretsiz toplam fiyatı dikkate almıştım. esse'de varsa fiyatı nasıl?
  • mysticus M kullanıcısına yanıt
    Hocam kapsul fiyatlari ayni 22.50 falan olmasi lazim. Hemen her magazada ayni fiyat.

• Arkadaşlar hepsi burada'ya başvuru yapıp da sonuç alan var mı broşür ve deneme kapsülleri için.
  • Arkadaşlar, şu makine nasıl? Kapsül olmadan kendimiz kahve ve süt koyup bu makineyle espresso falan yapabiliyormuyuz acaba?
    http://www.kliksa.com/urun/delonghi-bco-260cd1-kahve-makinesi/980008124

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün kahve makinası geldi... Ama kahveler gelmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

Arkadaşlar hepsi burada'ya başvuru yapıp da sonuç alan var mı broşür ve deneme kapsülleri için.

Nerdeyse 10 gun oldu ses seda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Arkadaşlar, şu makine nasıl? Kapsül olmadan kendimiz kahve ve süt koyup bu makineyle espresso falan yapabiliyormuyuz acaba?

Harika bir soru 😊 +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Arkadaşlar, şu makine nasıl? Kapsül olmadan kendimiz kahve ve süt koyup bu makineyle espresso falan yapabiliyormuyuz acaba?

Evet yapabilirsin. İstersen çekilmiş kahve alırsın istersen de kahve çekme aparatları var kahve çekirdeği alıp çekip öyle yaparsın. yanda da süt karıştırma çubugu var orda da sütü köpürtüp eklersin ya da sade içersin zevkine kalmış.

• merhaba, arkadaşlar su ayar kolu bozuk olan mini me'yi iade etmiştim. bugün yeni verdiğim siparişim geldi.

aşağıda çektiğim chai tea latte videosunu paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 20 Aralık 2015; 13:39:37 >
  • Kapsüllerde herhangi bir yerde indirim olduğu zaman bu konu üzerinden paylaşalım, stok yaparız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.