Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel sorular özellikle, kademeyi kafamıza göre ayarlamak noktasını merak ettim. İşin büyüsü, kıvamı bozulur gibi geliyor.
  • ne deneme kapsülü ne de indirim kodu geldi
  • iki tane aldım. İçinden kapsül ve broşür çıkmadı ben de hepsiburada.com'u aradım. Sipariş numaramı istediler, kapsül ve broşür göndericeklerini söylediler. Tavsiyem satın aldıysanız arayın sipariş numaranızı kaydettirin.

hepsiburada.com'u bu sene 3. kez ürünlerle alakalı aradım hepsinde bana iyi dönüş yaptılar saolsunlar ilgililer. beni kazandılar

Bu arada kapsüllerin çoğunu denedim. nesteayi hiç beğenmedim diğerleri güzel. Onun dışında makine çok kaliteli görseli de öyle. Annemlere ürünün reklamındaki gibi sütlü kahve yaptım aynı görüntüde oldu tadını da çok beğendiler.

Aynı ürünün farklı rengini başka markalar da satıyor ama bu krupsun kırmızı makinesinin fiyatı başka hiçbir yerde yok.

arada 199,90 TL yapıyorlar bu fiyatı kaçırmadan bence alın

• Bende 149a düşünce aldım süper bir makine iyi ki almışım. Hergün kahve içen biri için baya karlı oluyor :)
    Bardak başı 2.40 dışarıdan alınca 7-8tl..
  • Arkadaşlar bende dolge gustonun sitesinden spariş vermitim kapsülleri eksik geldi ve tekrar göndericekler eksik olanları. Müşteri hizmetleriyle yaptıgım görüşmede Türkiye'deki kapsüllerin talep üzerine geldigini söyledi kendisi. Kapsüllere göz atıp en avantajlılarına baktıgımda yani 22tlye 16 büyük bardak içim için americano ve Nescafé Dolce Gusto Café au lait kapsülü var. Fakat bu kapsül Türkiye'de yok şuanda eğer hep beraber bu kapsülü istersek bunuda getirirler sanırım. Bir arkadaş başlarda tavsiye etmiştti hatta bunu güzel oldugundan söz etmişti. Amazonda var fakat avantajlı olmuyor pek alması yüksek kargo bedelleri çıkıyor. Sitesinden bu talebi yaparsak yollayacaklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

http://www.aliexpress.com/item/EMOHOME-3pcs-EMOCUP-Refillable-Capsules-Compatible-with-Dolce-Gusto-System-Reuse/1649987179.html?spm=2114.01020208.3.133.7pJaci&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_9 26 dolara 3 lu dolum seti. Her biri 50 kullanimlik

o alet için çok olumsuz yorum okudum makine basınçla çalıştıgı için tam oturmuyormuş ve aleti bozuyormuş tavsiye etmiyor amazonda hep 2,5 3 yıldız zaten orda da satılıyor aliexpressteki yorumlara çok da inanmayın derim.

• Sırf dışarıda sevdiklerinle takılmak için Kahve dunyası vb yerlere gittiğimde bile Çay içmek isteyen biri olarak sırf ucuz diye şu aleti alasım geldi.Sırf cappuchino içmek için alınır mı acaba. Ileride kapsül sorunu Yaşar mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doldurma olayı çok kolay, fakat sıkıntı olan nokta içine koyulacak içecek tozunu iyi ayarlamak. Çünkü kendi orjinal kapsülleri genelde 2 adetten oluştuğu için, kapsül dolumu yapılarak tat anlamında bu noktaya ulaşılamayabilir. Ama Cappuccino falan gayet rahat yapılır diye tahmin ediyorum.

Nescafe Latte tek içimlik olanı kapsüle doldurup yaptım, gayet iyi oldu. Cappuccino falan daha iyi olur gibi geliyor.

Süt tozu alınca aynı orjinalinde ki gibi 2 kapsül ile deneme yapacağım, bakalım neler çıkacak.

@mysticus kapsül doldururum diyorsan, kapsül alamama derdinde olmaz. Sevdiğin şey Cappuccino imiş zaten, gayet iyi gider sana (:

@pape expresso 2 kademeli biliyorsun, onu 3 kademeli yaparsan Lungo oluyor. Yani aynen düşündüğün mantık, ağır/sert veya hafif olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 9 Aralık 2015; 19:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinkurtt

quote:

http://www.aliexpress.com/item/EMOHOME-3pcs-EMOCUP-Refillable-Capsules-Compatible-with-Dolce-Gusto-System-Reuse/1649987179.html?spm=2114.01020208.3.133.7pJaci&ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_9 26 dolara 3 lu dolum seti. Her biri 50 kullanimlik

o alet için çok olumsuz yorum okudum makine basınçla çalıştıgı için tam oturmuyormuş ve aleti bozuyormuş tavsiye etmiyor amazonda hep 2,5 3 yıldız zaten orda da satılıyor aliexpressteki yorumlara çok da inanmayın derim.

Hocam zaten bir kapsul 8 dolar. 25 tl desek bardak basi 50 kurus maliyet getiriyor. Bir avantaji olmuyor

• quote:

quote:

quote:

Hocam zaten bir kapsul 8 dolar. 25 tl desek bardak basi 50 kurus maliyet getiriyor. Bir avantaji olmuyor

aynen öyle işin bir de o boyutu var. Kapsül doldurma konusu sıkıntılı. Youtube'da videoların altındaki yorumlara da baktım. kimisi kapsülü bi alttan bi üstten kesip olur gibi göstermiş fakat aletin özelligi başınçla kahve vermesi zaten kapsülü kesince içinden sular taşıyormuş gösterildigi gibi olmuyormuş. belki etrafını sağlam bir bantla bantlasınız olur ama o kadar 1 kahve için uğraşılmaz.

• Bi tek cikolatasini deneyebildim, onu da sevmedim. Zaten ufacik bi bardak anca doluyor. Belki idare eder denebilir ama bi Turkan hanimin cikolatali kahvesi degil yani. :)

• Judge Dredd J kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında var mocha, ama buraya gelir mi, bi ihtimal..
    https://www.dolce-gusto.co.uk/coffee-pods/chocolate-drinks/mocha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Dredd

Bu makineyle Mocha kahve yapabilirmiyim? Öyleyse almayı düşünüyorumda.

hocam yapıyor. şuan Türkiyede satışı yok. yurt dışında var. ben yurt dışından gelen arkadaşa getirttim, tadı çok güzel.
    https://www.dolce-gusto.co.uk/mocha
  • quote:

Arkadaşlar bende dolge gustonun sitesinden spariş vermitim kapsülleri eksik geldi ve tekrar göndericekler eksik olanları. Müşteri hizmetleriyle yaptıgım görüşmede Türkiye'deki kapsüllerin talep üzerine geldigini söyledi kendisi. Kapsüllere göz atıp en avantajlılarına baktıgımda yani 22tlye 16 büyük bardak içim için americano ve Nescafé Dolce Gusto Café au lait kapsülü var. Fakat bu kapsül Türkiye'de yok şuanda eğer hep beraber bu kapsülü istersek bunuda getirirler sanırım. Bir arkadaş başlarda tavsiye etmiştti hatta bunu güzel oldugundan söz etmişti. Amazonda var fakat avantajlı olmuyor pek alması yüksek kargo bedelleri çıkıyor. Sitesinden bu talebi yaparsak yollayacaklarını düşünüyorum.

aynen hocam.toplu olarak mail atarsak, istekte bulunursak kapsül çeşitleri çoğalır. yurt dışından 40 tan fazla çeşit var. bizim avrupadan eksiğimiz ney

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 10 Aralık 2015; 11:12:50 >

• Video izledim ust arkadaki kolu( baslatma tusu galiba) saga cekip birakiyor. Ama ben de o kol yayli gibi saga sola ceksemde ortaya geliyor kendiliginden. Bozuk mu acaba?

• kullanım kitapçığı arayanlar buradan indirebilir. Türkçesi var. Bakımla ve kireç temizleme ile ilgili güzel bilgiler.

https://www.dolce-gusto.com.tr/manuals/download/download/?d=0&file=custom%2Fupload%2FFile-1447078315.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 10 Aralık 2015; 12:21:52 >
  • kutunun içinden kartuş ve kitapçık çıkmayanlar bu yolu izleyebilir. Hepsiburada dan gelen cevap bu.

Değerli Müşterimiz,

-------- siparişinizde eksik aparatı ile ilgili gerekli işlemlerin başlatılabilmesi için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmenizi rica ederiz.

Eksik aksesuar/aparat başvurusu için "sipariş takibi" sayfasından “kolay iade” bölümünden "ürünün aparatı/aksesuarı eksik” başvurusunda bulunmanız gerekmektedir.

Eksik aparat başvuruları ürünlerin size teslim edilmesinden sonraki 14 gün içinde sitemiz üzerinden yapılmalıdır. Herhangi bir sebeple 14 gün içinde eksik aparat başvurusunda bulunamıyorsanız aynı sayfadaki “Ürünümün onarılmasını istiyorum” formunu doldurabilir ve talep ve sorunu açıklama metni kısmına yazabilirsiniz.

Form doldurmanız sonrasında ilgili yetkilimiz başvurunuzu inceleyecek ve bildirim türünüzü değiştirerek “Eksik Aparat Başvurusu” olarak işleme alacaktır.

Formu doldurduktan sonra işlemlerinizin takibini üyeliğiniz üzerinden "HESABIM / KOLAY İADE /BAŞVURU TAKİBİ” bölümünden yapabilirsiniz.

Saygılarımızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

quote:

Arkadaşlar bende dolge gustonun sitesinden spariş vermitim kapsülleri eksik geldi ve tekrar göndericekler eksik olanları. Müşteri hizmetleriyle yaptıgım görüşmede Türkiye'deki kapsüllerin talep üzerine geldigini söyledi kendisi. Kapsüllere göz atıp en avantajlılarına baktıgımda yani 22tlye 16 büyük bardak içim için americano ve Nescafé Dolce Gusto Café au lait kapsülü var. Fakat bu kapsül Türkiye'de yok şuanda eğer hep beraber bu kapsülü istersek bunuda getirirler sanırım. Bir arkadaş başlarda tavsiye etmiştti hatta bunu güzel oldugundan söz etmişti. Amazonda var fakat avantajlı olmuyor pek alması yüksek kargo bedelleri çıkıyor. Sitesinden bu talebi yaparsak yollayacaklarını düşünüyorum.

aynen hocam.toplu olarak mail atarsak, istekte bulunursak kapsül çeşitleri çoğalır. yurt dışından 40 tan fazla çeşit var. bizim avrupadan eksiğimiz ney

Hocam mail atarsak toplu olarak aslinda faydasi olabilir

• pape kullanıcısına yanıt
    ben iletişim kısmından form doldurup yolladım mailde atarız
  • Arkadaslar makina ile hediye kapsulmu vardı.banada gelmedi.türkçe kitapçık da yok,kapsül tutacagida.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 10 Aralık 2015; 16:08:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.