Şimdi Ara

'Nerelisin?' sorusuna verilen cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

baba muş
    anne erzurum
    ben manisa
    10 yıldır bursadayım
    şimdi siz söyleyin ben nereliyim?

muş
  • Şimdi şöyle bir şey var baba Elazığ, anne Erzurumlu. Babam Muş'ta çalışırken ben doğuyorum ve 8 ay sonra taşınıyoruz. Büyürken 5-6 tane ilde yaşıyorum. Ee nereliyim ben şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

quote:

Orijinalden alıntı: ak sakallı user

baba muş
    anne erzurum
    ben manisa
    10 yıldır bursadayım
    şimdi siz söyleyin ben nereliyim?

muş

nedense hiç muş demiyorum
    aslında ortama göre neresi işime gelirse orası
    babamın bile muşla ilgisi yok
  • 7 cedden beri Aydınlıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

sivas doğumluyum alakam yok sivasla ama. annem babam samsunlu olduğu için samsunluyum diyorum.
    ama şimdi benim çocuğum sivaslıyım mı diyecek yani o çok saçma olur sivasla ne onun ne benim alakam olacak çünkü, onun da samsun demesi lazım heralde

bu işin içinden çık çıkabilirsen
  • Sana sorduklarında orta asyalıyımmı diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Şimdi şöyle bir şey var baba Elazığ, anne Erzurumlu. Babam Muş'ta çalışırken ben doğuyorum ve 8 ay sonra taşınıyoruz. Büyürken 5-6 tane ilde yaşıyorum. Ee nereliyim ben şimdi?

Elazığ
  • sülale oflu sorarlarsa da ofluyum diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 22 Ekim 2012; 18:30:47 >
  • Babanızın doğduğu yeri değil,ananızın doğduğu yeri söylemelisiniz.İmam bile ölünce "Ayşe oğlu Ali" der.(En azından orijinali öyle) Sebebi ise Anneninizin garanti olmasıdır.Baba garanti olmayabilir.Neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Herkes babasinin dogdugu yeri soyleseydi hepimiz Hz Adem ile hemseri olmus olurduk

Saçmalamışsın. Sizin sülalenin hepsi aynı yerde mi doğmuş? Babanın doğduğu yer ile dedenin doğduğu yer aynı mı olmak zorunda?
  • birde benim durumum var . bana soruyorlar nerelisin diye ben Ereğli'liyim diyorum bön bön bakıyor yani konyalısın diyor sonra yok konyalı değilim Ereğli'liyim diye tekrar ediyorum zonguldak mı marmara mı diye soruyorlar sonra . bende iç anadolu ereğlisi yani konyanın ilçesi diyorum, e konyalısın işte diyorlar adamı zorla konyalı yapıyorlar
  • URLALIYIM KAVALA GÖÇMENİYİM VARMI KAVALA GÖÇMENİ ARANIZDA SELANİKTE OLUR BABAANNEM SELANK GÖÇMENİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Kafa

quote:

Herkes babasinin dogdugu yeri soyleseydi hepimiz Hz Adem ile hemseri olmus olurduk

oooo imana geldik mümin kardeş

bunu deyince çok cool oldun

• Ben ne diyeyim ya, doğum yerim Almanya (Stuttgart) millet arasında özellikle lise'de lakabım ''Alman'' olarak yayıldı şimdi sokakta tanıdıklarım görünce ''Ooo Alman naber'' diyor. Oysa ki babam Tekirdağ, annem Sakaryalı.. Genelde nerelisin deyince baba tarafının memleketi söylenir ama benim durum bundan çok farklı bir hal aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 22 Ekim 2012; 18:50:13 >
  • İstanbul
  • Bence de saçma mesela adamın biri aslen İstanbul' lu kendisi Ankara' da yaşıyor diyelim. Bu adam 7 aylık eşiyle beraber Tokat'ta herhangi bir iş icabı gitmeleri gerekiyor. Neyse arabalarıyla yola koyuluyorlar. Kadın Kırıkkale'de sancı giriyor ve adam Kırıkkale hastanesine eşini yatırıyor. Burada erken doğum yapıyor. Bir hafta sonra Kırıkkale hastanesinden ayrıldıktan sonra adam hay ben böyle işin diyor. Kadın azını bozma diyor yola koyuluyorlar. Adam kadın doğum yapmadan önce sayısal loto oynadığı aklına geliyor. Büfenin birinin önünde duruyor sonuçları yazıyor. Adam bir bakıyor loto kendisine çıkmış. Bir sevinç bir sevinç.
    -(Adam) hadi hanım İzmir'e gidiyoruz diyor.
    -(Kadın) ne İzmir' i bey.
    -(Adam) bu parayla çocuğumu Ankara'nın taşları yollarında büyütecek değilim herhalde diyor. İzmir' de Zengin veledi olarak büyüyor.
    Bu çocuğa soruyor öğretmeni Nerelisin diye
    -(Çocuk) nınn....?????????

• quote:

adam haklı beyler

ben aslen xliyim doğma büyüme yliyim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun A

Ben ne diyeyim ya, doğum yerim Almanya (Stuttgart) millet arasında özellikle lise'de lakabım ''Alman'' olarak yayıldı şimdi sokakta tanıdıklarım görünce ''Ooo Alman naber'' diyor. Oysa ki babam Tekirdağ, annem Sakaryalı.. Genelde nerelisin deyince baba tarafının memleketi söylenir ama benim durum bundan çok farklı bir hal aldı..

Scheiße
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

annem babam artvin arhavi li ben sakaryalıyım diyorum. çünkü sakaryada doğdum büyüdüm

Yalan söyleme sen Muş'lusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben direk madrid diyip popi oluyorum yoksa çorumu kim takar lan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.